• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suçlu ben miyim yani napmam lazım?

nişanlımla 3gündür knşmuyoruz 3gün önce İnstagram da bi sayfa takip etmiş ve sayfa cinsel içerikliydi kızdım tartıştık ertesi günü de Doğum günüydü maj atıp kutladım daha sonra ne o bana yazdı ne de ben 3gün oldu haberimiz Yok birbirimizden ne yapmam lazım şimdi suçlu ben miyim o kdr ağır konuştu ama düşünen yine benim ve bidaki hafta yanına gidicem ne yüzle bakıcam suratına napıcam ben ya akıl verin nolur
Sen suçlu değilsin ki. Neden yüzüne bakmaya utanıyorsun? Yaptığı hatanın farkına varmalı önce. Sen özür dilersen sonunuz hayırlı olmaz.

Anlayip anlamadigini ögrenmek belirsizlik ve sessizlikten iyidir...
Rahatsizliginizi idrak etmesi gerekir diye dusunuyorum -ki şu ana kadar etmis olması gerekirdi amaa neysee !
İşte ne yapabilirim ben öküz resmen hiç bir tepki Yok sizce mantıklı olan nedir konuşmam mı gerek

Ya kadınların resimleri vardı araba resimleri komik videolar o tarz bi sayfaydı ama daha çok kadın vardı ve öyle böyle kadınlar değil yani
Valla ben burda kıskançlıkta öyle çığır açan kadınlar gördüm ki o yüzden on yargılı davranmayacagim.cinsel içerik derken abartiyor olabilirmisiniz?abartip çok ağır konuşmuş olabilirmisiniz acaba.

İşte ne yapabilirim ben öküz resmen hiç bir tepki Yok sizce mantıklı olan nedir konuşmam mı gerek

Tabi ki konusmanız gerek...
En azından rahatsizlik hissedip hissetmedigini anlar ve ona gore davranirsiniz...
Baktiniz ki nisanlinizin umrunda degil sonrasi sizinde umrunuzda olmasin bence...

konu sahibi sen mesaj atmak istiyorsun ama sorun şurda bu sayfalardan rahatsiz olan sensin...şimdi yazarsan o konuyu uzatirsan ee yeter deyip üste çikacak...hic bahsetmeyim desen bir daha begenince o zaman soylemistim diyecek :spor:

Niye o yazsın öyle bir kural mı var.kim ilk hatalı davrandiysa o arar.belli ki kırılmış o da.
Ama bana o kdr ağır sözler kullandı ki yazamıyorum bende sessiz kalmak beni daha da üzüyor bi sürü gelişme oluyor ben aileme belli etmemek için can çekişiyorum sorunları tek hallediyorum onun hiçbirşeyden haberi Yok benden haberi yok

Ama bana o kdr ağır sözler kullandı ki yazamıyorum bende sessiz kalmak beni daha da üzüyor bi sürü gelişme oluyor ben aileme belli etmemek için can çekişiyorum sorunları tek hallediyorum onun hiçbirşeyden haberi Yok benden haberi yok
Neden bu kadar büyüdü bu olay?siz rahatsız oldunuz tartistiniz sonra kötü sözler havada uçuştu.size karşı genelde boylemi yani sürekli kötü söz kullanır mı?şimdi bu konu üzerine sadece yorum yapıyorum yanlış bişey söylemek istemem.genel olarak tavrı nasıldır?sanki biraz sorunlu bir ilişkiniz var.

Back
X