Suçlu ben miyim?

Znur14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
5
2
36
31
Merhaba arkadaşlar 2,5 yıllık ilişkim vardı hayatımda ilk kez ciddi anlamda görüştüğüm ve evlilik düşündüğüm kişiydi öyle ki ailelerin haberi vardı gün ayarlıyorduk vs artık neyse uzun uzun yazmayayım.Ben bazı hatalar yaptım ailemin vs lafını ona taşıdım onun lafını aileme ama kötü niyetle değil o insanı tam tanımak fikir almak için danıştım.Haliyle daha tanışmadan sevmediler birbirlerini bu süreçte de sürekli bir şeyler çıktı ve ben ayrılıyordum o ise ağlıyordu bir şekilde geri barışıyorduk bu hep böyle sürdü ayrıl barış onu yormuş olabilirim üstüne en son kavgamızda bu çıldırdı ve arabada kolumu ısırdı kolum mosmor oldu başımı arabanın tavanına sıkıştırdı bogazımı hafif sıktı ve ben o gün sonsuza kadar ayrıldım ondan sonra kapımda sabahladı yine ağlamalar vs ama bu sefer dönmedim size şunu sormak istiyorum diyelim ki ben sürekli ayrıl barış onu çıldırtsam bile bu yaptıkları normal değil demi çünkü bana beni sen bu hale getirdin dedi
Ekleme yapayım: Daha önce bana şiddet uygulamamıştı ama kavga ettiğimiz zamanlar kendini tokatladıgı,kafasını arabaya vurup alnını kanattıgı,yere uzanıp yine alnını taşa vurduğu zamanlar olmuştu.ve bunları ben dayanamayıp ondan ayrılınca yapıyordu ben gitmeyeyim diye onun dışında bu tarz hareketleri olmuyordu bağırma,küfür vs sık olurdu ama dışarıdan onu tanıyanlar bu yönlerini asla bilmez hatta hiç küfür vs etmez sadece bana karşı böyle oldu
Not:Adam bunların şiddet olmadığını söylüyor ben gitmeyeyim diye beni durdurmak için yapmış tokat vs atmamış
Ben barışmadım bu defteri kapattım ama o kadar çok üstüme geldi ki beni sen bu hale getirdin sen kimseyle evlenemezsin mutluluğu elinin tersiyle iten birisisin..vs bu lafları sinirimi bozduğu için konu açtım

Son düzenleme:
Normal değil. Seni kandırmasına izin verme.

Şiddetin hiçbir açıklaması olamaz asla. Sakın dinlemeyin onu, sizi manipüle etmeye çalışıyor. Kurtulmuşsunuz, hayırlısı buymuş.

Lakin söylemeden de geçemeyeceğim, sizin davranışlarınız da sıkıntılı. Kendinizi iyileştirmeden yeni aşklara yelken açmayın...

Her ayrılıp barışmalı problemli ilişki yaşayan insan diğerini ısırıyor mu sizce? Ülkenin yarısı mosmor gezerdi inanın. Adam vahşi bi dağ ayısı ve yüzünü erkenden gösterdiği için suçu size atıyor

Bana sizde cok normal gelmediniz ama onun yaptiginin hic yeri yok..böyle durumlarda ne yapiyoruz 2 rekat sukur namazi bide cocuk sevindiriyoruz yol yakinken kurtulduk

Ben hatalarımı kabul ediyorum zaten sizin bende görmüş olduğunuz yanlışları söyler misiniz en azından üzerine düşünüp düzeltmeye çalışırım

bu yaptıkları normal değil demi çünkü bana beni sen bu hale getirdin dedi

Bildiğin bu cümleyi kuran adama düz gitmek lazım.
Her haltı ye, şiddet uygula sonra sorumlusu sensin.
Kendi pisliğini sahiplenmeyi bile beceremeyen şerefsizin önde gideni.
Sakın ama sakın benim de şu hatam vardı vs deme.
İlişki içerisinde hatalarınız olmuş olabilir. En fazla ayrılırsın.
Ama şiddetin bahanesi ol-maz.
O zaten öyle bir şerefsizmiş daha fazla saklayamamış o kadar.

''beni bu hale sen getirdin'' manipulasyon söylemi aklı sıra seni suçlu yapmaya çalışıyor. Çocuğun öfke kontrolu var gerçek yüzünü de sana göstermiş daha ileri gidebilir aman uzak dur.
İlişkin olduğu zamanda laf taşıma

Bana sizde cok normal gelmediniz ama onun yaptiginin hic yeri yok..böyle durumlarda ne yapiyoruz 2 rekat sukur namazi bide cocuk sevindiriyoruz yol yakinken kurtulduk
Şöyle aslında uzun uzun yazmadım ama benim sürekli ayrılma kısmım için bunları diyorsanız bana sürekli bağırıyordu ben buna izin vermediğimde de sen beni bu hale getiriyorsun diyordu en basitinden kendinden 6 yaş büyük abla dediği biriyle sürekli düzenli iletişiminin olmasından rahatsız oluyordum gerektikçe ve özel günlerde konuş diyordum rutin olmasını istemiyorum dediğim için bir sürü bağırdı bana vs vs bu tarz şeyler

Isırmak ne demek ya, adam köpek mi?
Bence adamı barınağa falan götürsünler, birine kuduz bulaştırır pislik

Sizde kimsenin lafını kimseye taşımayın

Ay

Vampir gibi eltisini ısırma salgını, sevgiliyi ısırmaya kadar yayılmış. Kk'da gelen giden kavgada birbirini ısırıyor.

Isırmak ne demek ya, adam köpek mi?
Bence adamı barınağa falan götürsünler, birine kuduz bulaştırır pislik

Sizde kimsenin lafını kimseye
Ya aslında laf taşıma şöyle mesela ilişki içinde hoşuma gitmeyen bir şey oluyordu akıl almak için ablama soruyordum ablam olumsuz bir şeyler söyleyince bende bunun yanlış olduğunu ablamında benim gibi düşündüğünü anlatıyordum ona o da ablama kızıyordu .. vs bu tarz yani yoksa kimsenin sırrını kimseye anlatmak gibi değil akıl almaya çalışıyordum ablamdan normal gelmiyordu çünkü bazı hareketleri

Normal değilmiş zaten aileniz bu adamı istememekte haklı :)

Arkadaşım mental sorunların mi var? Senle tartışnca yere l yatıp kafasini taşlara vuran adamla ne demeye ciddi düşündün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…