suclu benmıyım sızce ?

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
98
32
arkadaslar 2 arkadasım ve yenı tanıstıgımız bı cocuk cafeye gıttık saat baya gec oldu eve gıtmem gerekti arkadaslarıma kalkalım artık dedıgım halde kalkmadılar bır bırlerın anca gözüne bakdılar tamam tamam dıyıp gecıstırdıler 2 kere uyarmama ragmen kalkmadılar bu arada telefonum sureklı evden dolayı calıyordu sınırlendım ve kalkdım gıttım evıme daha sonra pesımden gelmenız gerekıyordu hala oturmanız gerekmıyordu masada dıyerekten sıtem ettim ama cevap aynen soyleydı masadan kalkıp gıttıgın ıcın suclu olan sensın sen hep kendını dusun zatendi sizce suclu benmıyım ? yoksa 10 yıllık arkadaslarım mı ?

Kesinlikle 10 yillik arkadaslarin suclu.
Uyarmissin bir kere hatta iki kere. Bir de seni suclu goruyorlar seni sucluyorlar oyle mi!!. Ozur bile dilemeleri gerekiyor. Iyi yapmissin kalkip giderek.

Kızlardan biri muhtemelen yeni tanıştığınız o çocuğu beğenmiştir , ortamdan kalkmak istememiştir .

Beraber geldik , beraber kalkarız kardeşliği yoksa aranızda sen eve gitmek istediğinde müsaade ister kalkardın , kimseyi beklemen gerekmezdi .

Sonucta eve gec kalan sizsiniz, oraya birlikte gittiniz diye birlikte donecek degilsiniz.
Siz kibarca gitmeniz gerektigini soyleyip vedalasip, kalksaydiniz.
Onlar oturmaya devam etmek istiyor olabilirler, sadece kendinizi dusunerek hareket etmissiniz.

onlar baska yerdeyken bana kalkalım dedıgınde ben kalkıyordum ama saat baya gectı ben onlar ıcın hep peslerınden gıtmıstım

Iki defa uyarmişsin kalkmamislar o zaman sen bana musade ewden caigiriyorlar diyip kalkabilirdin... ama onlarinda anlayişsiz davranmislar.. bundan sonra onlara sende oyle dawranirsin

Kesinlikle 10 yillik arkadaslarin suclu.
Uyarmissin bir kere hatta iki kere. Bir de seni suclu goruyorlar seni sucluyorlar oyle mi!!. Ozur bile dilemeleri gerekiyor. Iyi yapmissin kalkip giderek.
ben onları hıc zor durumda bırakmadım ne zaman ısterse eglendıgım halde kalkmak zorunda kaldım eve bırlıkte donememız gerektını bıldıler halde dönmedıler ve o saate pesımden gelıp yada bı arayıp ıyımısın gıttın mı demedıler

ikiniz de haklı değilsiniz bence..

işiniz varsa kalkarsınız. onlar sizle kalkmak veya peşinizden gelmek zorunda değiller ki..

ha aynı şekilde masadan ilk siz kalktığınız için neden suçlu olasınız ki?

Siz geç kaldınız diye kalkmak zorunda değillerdi..
Gereksiz trip atmışsınız..

her oturfgumuz ortamda mutlaka beraber hareket ederdık kımse kımseden habersız gıtmezdı yada bırakmazdı

Siz geç kaldınız diye kalkmak zorunda değillerdi..
Gereksiz trip atmışsınız..
onlarında kalkması gerekıyordu bana ole demıslerde onlar her kalkalım dedıgınde ben hep eglencemı yarıda bırakıp gıtmek zorunda kalıyordm ama

Söylemişsiniz gideceginizi zaten niye suçlu siz olasınız

Bu kizlar erker gorunce niye ayran budalasi olur bende onu anlamam iyi yaptiniz tabiki takmayin bile

Gercek arkadaslar degillermis demek ki. Konusmayin bi sure bakalim ne olur.

Gece baya geç oldu diyorsun senin sorumlu olduğun insanlar var.
Masadakilerden izin mi alman lazım evine gitmen için.
Bunlar gerçek ve iyi arkadaş değiller emin ol.

onlar baska yerdeyken bana kalkalım dedıgınde ben kalkıyordum ama saat baya gectı ben onlar ıcın hep peslerınden gıtmıstım

siz ozveride bulunmussaniz o sizin inceliginizden kaynakli, demek ki ayni nezaketi onlar gostermiyor.
Bir daha ki sefere sizde ayni muamele de bulunursunuz, belki anlarlar.

Gece baya geç oldu diyorsun senin sorumlu olduğun insanlar var.
Masadakilerden izin mi alman lazım evine gitmen için.
Bunlar gerçek ve iyi arkadaş değiller emin ol.

Haklisiniz. Oyle arkadaslarla takinilmamali gec saat ciddi bir sey. Konu sahibinin ailesi olsam izin vermezdim onlarla gorusmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…