Suçlu hissetmeli miyim?

Becauseimhappy

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
421
324
18
Merhaba kızlar biraz önce bir arkadaşımla Instagrama hikaye attım ve arkadaşımı etiketledim. Yüzümüzde maske vardı . Neyse hemen sonra arkadaşımın sevgilisi aradı ve bu olaydan dolayı tartıştılar. Benim Instagramimdan biri sanırım ben etiketledikten sonra o arkadaşımı eklemiş. Bunun üzerine sevgilisi aradı . Tam sormadım ama neden etiketledi vb. Birşeyler dedi. En son tartışıp telefonu kapattılar. Ben hemen sildim hikayeyi. Arkadaşım da ben izin verdim zaten senlik birşey yok dedi ama ben yine de kendimi suçlu hissediyorum. Sonuçta öyle ya da boyle benim yüzümden tartıştılar. Ne yapmalıyım sizce ?

Arkadaşın sevgilisinin huyunu görmüş oldu sayende neye nasıl tepki verdiğini neyden sorun yaratıp nasıl çözmeye çalıştığını anlamış oldu. Üzülmenize gerek yok yani.

Merhaba kızlar biraz önce bir arkadaşımla Instagrama hikaye attım ve arkadaşımı etiketledim. Yüzümüzde maske vardı . Neyse hemen sonra arkadaşımın sevgilisi aradı ve bu olaydan dolayı tartıştılar. Benim Instagramimdan biri sanırım ben etiketledikten sonra o arkadaşımı eklemiş. Bunun üzerine sevgilisi aradı . Tam sormadım ama neden etiketledi vb. Birşeyler dedi. En son tartışıp telefonu kapattılar. Ben hemen sildim hikayeyi. Arkadaşım da ben izin verdim zaten senlik birşey yok dedi ama ben yine de kendimi suçlu hissediyorum. Sonuçta öyle ya da boyle benim yüzümden tartıştılar. Ne yapmalıyım sizce ?

Lamblike hikaye ekledi -------- > Arkadasini etiketledi ---------------- > Senin arkadas arkadasini ekledi ----------------> Sevgilisi senin arkadasi aradi ----------> Kavga ettiler ------------- > Sen hikayeyi sildin.

Ekleyen eklesin kabul etmemek senin arkadasinin elinde degil mi?

O
Lamblike hikaye ekledi -------- > Arkadasini etiketledi ---------------- > Senin arkadas arkadasini ekledi ----------------> Sevgilisi senin arkadasi aradi ----------> Kavga ettiler ------------- > Sen hikayeyi sildin.

Ekleyen eklesin kabul etmemek senin arkadasinin elinde degil mi?

Karnim agridi :D vallahi :D :D

Arkadaşınız dert etmemiş siz neden dert ediyorsunuz ki.
Sonuçta zorla foto koymadınız.
Sorun sizde degil zaten sevgilisinde.
Canınızı sıkmayın bu sebepten ayrılacaksada erkek arkadaşı hiç durmasın.

Ya cok saçma birşey olduğunun zaten farkındayım. Benim de suçum yok evet ama ortada bir tartışma oluyor ve benim yaptığım birşey buna sebep oluyor. Çocuk suçlu ama sonuçta böyle insanların kafa yapısını biliyosunuz. Şu an konuşmuyorlar ve diyelim ki ayrıldılar. Evet saçma sapan bir sebepten olacak. Ama benim yaptığım bir şeyden dolayı olacak bu

Back
X