- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneniz de sizi mi takip ediyor?Tövbe yarabbim,fark etmiş olsa bile bunu niye size söylüyor?Ayrıca saygısızlık olduğunu da düşünmüyorum,yıllarca aileleri ile birlikte yaşayan insanlar nasıl yapmış bu işleri? Eskilerde de tek göz odalarda kaç kişi kv,kp o kadar çocuk bir arada yaşarlarmış.Tek odayı carşafla falan ayirirlarmiş.Merhabalar.Yaklaşik 2,5 ay önce evlendim.Islerimiz geregi bir sure eşimle farkli şehirlerde yasamak durumundaydik.Evlenmeden önce annemle birlikte yasiyorduk,dügunden sonra da esimle bir arada olamayacağınız süre zarfında annem benimle kalmaya devam etti.Esim bir haftaligina yanıma gelmisti ve annemde yanimdaydi.Bugun annem esimin saygisiz oldugunu soyledi nedenini sordugumda ağlayarak ben varken birlikte oldunu z dedi.Bu saygisizlik midir? Kendimi suclu hissettim
Başlıktaki sorunuza istinaden; hayır kendinizi suçlu hissedeceğiniz hiçbir şey yok.Merhabalar.Yaklaşik 2,5 ay önce evlendim.Islerimiz geregi bir sure eşimle farkli şehirlerde yasamak durumundaydik.Evlenmeden önce annemle birlikte yasiyorduk,dügunden sonra da esimle bir arada olamayacağınız süre zarfında annem benimle kalmaya devam etti.Esim bir haftaligina yanıma gelmisti ve annemde yanimdaydi.Bugun annem esimin saygisiz oldugunu soyledi nedenini sordugumda ağlayarak ben varken birlikte oldunu z dedi.Bu saygisizlik midir? Kendimi suclu hissettim
Seni nasıl yapmış ? Leylek mi getirdi. Kocanla birlikte olmuşsun. Çok yüksek ses cikartmadiysaniz resmen sizi dinlemiş çok ayıp.Merhabalar.Yaklaşik 2,5 ay önce evlendim.Islerimiz geregi bir sure eşimle farkli şehirlerde yasamak durumundaydik.Evlenmeden önce annemle birlikte yasiyorduk,dügunden sonra da esimle bir arada olamayacağınız süre zarfında annem benimle kalmaya devam etti.Esim bir haftaligina yanıma gelmisti ve annemde yanimdaydi.Bugun annem esimin saygisiz oldugunu soyledi nedenini sordugumda ağlayarak ben varken birlikte oldunu z dedi.Bu saygisizlik midir? Kendimi suclu hissettim
Nasıl farklı bir odadaysalar başka nerde olacaklarFarkli bir odadaysaniz niye saygısızlık olsun. Bazen anneler boyle dusunur. Zamanla alışır
Annenin tepki aglamalar falan anlam veremediysem demekkiNasıl farklı bir odadaysalar başka nerde olacaklar![]()
Tecavüz falan ettiyse zaarSadece eşin mi saygısızlık yapmış![]()
Ustume iyilik saglık kapınızı mı dinlemiş duvarları ınletmedıgınıze gore ne bılıyorMerhabalar.Yaklaşik 2,5 ay önce evlendim.Islerimiz geregi bir sure eşimle farkli şehirlerde yasamak durumundaydik.Evlenmeden önce annemle birlikte yasiyorduk,dügunden sonra da esimle bir arada olamayacağınız süre zarfında annem benimle kalmaya devam etti.Esim bir haftaligina yanıma gelmisti ve annemde yanimdaydi.Bugun annem esimin saygisiz oldugunu soyledi nedenini sordugumda ağlayarak ben varken birlikte oldunu z dedi.Bu saygisizlik midir? Kendimi suclu hissettim