Suçlu hissetmeli miyim?

Merhabalar.Yaklaşik 2,5 ay önce evlendim.Islerimiz geregi bir sure eşimle farkli şehirlerde yasamak durumundaydik.Evlenmeden önce annemle birlikte yasiyorduk,dügunden sonra da esimle bir arada olamayacağınız süre zarfında annem benimle kalmaya devam etti.Esim bir haftaligina yanıma gelmisti ve annemde yanimdaydi.Bugun annem esimin saygisiz oldugunu soyledi nedenini sordugumda ağlayarak ben varken birlikte oldunu z dedi.Bu saygisizlik midir? Kendimi suclu hissettim
Anneniz de sizi mi takip ediyor?Tövbe yarabbim,fark etmiş olsa bile bunu niye size söylüyor?Ayrıca saygısızlık olduğunu da düşünmüyorum,yıllarca aileleri ile birlikte yaşayan insanlar nasıl yapmış bu işleri? Eskilerde de tek göz odalarda kaç kişi kv,kp o kadar çocuk bir arada yaşarlarmış.Tek odayı carşafla falan ayirirlarmiş.

Merhabalar.Yaklaşik 2,5 ay önce evlendim.Islerimiz geregi bir sure eşimle farkli şehirlerde yasamak durumundaydik.Evlenmeden önce annemle birlikte yasiyorduk,dügunden sonra da esimle bir arada olamayacağınız süre zarfında annem benimle kalmaya devam etti.Esim bir haftaligina yanıma gelmisti ve annemde yanimdaydi.Bugun annem esimin saygisiz oldugunu soyledi nedenini sordugumda ağlayarak ben varken birlikte oldunu z dedi.Bu saygisizlik midir? Kendimi suclu hissettim
Başlıktaki sorunuza istinaden; hayır kendinizi suçlu hissedeceğiniz hiçbir şey yok.
Ev sizin. Koca sizin. Üstelik yeni evlisiniz, en çılgın sevişmelerin zamanıdır 😬
Hata annenizde bence, duyduysan bile sus yani onların evi sonuçta. Bi de üstüne ağlamak filan, daha neler yahu.

Anneniz epey saçmalamış evli bir çiftin evine gidiliyorsa bunlarda göz önünde bulundurulmalı. Ablam nişanlısıyla kalıyor özel bir durumdan dolayı ablamda kalmak zorunda kalmıştım ama özel şeyler yaşarlar diye odama geçtiğimde kulaklık takıp film izlerdim duymak istemeyen duymaz yani

Seni nasıl yapmış ? Leylek mi getirdi. Kocanla birlikte olmuşsun. Çok yüksek ses cikartmadiysaniz resmen sizi dinlemiş çok ayıp.

Kendi çıkıp gitseydi madem
Onu mu bekliceksiniz

Sadece suçlu mu hissettiniz anneniz bunu söylediğinde utanmadınız yani

Anneniz bunu tahminle mi söyledi siz mi ona söylediniz ses mi duydu ses duyduysa sarsılmış olabilir🤪

Anlamıyorum siz cevap veremediniz mi ?
Anne ayda bir gördüğüm adamla tabiki yatacağım ne alaka saygısızlık diyemediniz mi ?
Bu kadar abartmayn oda, sizde

Gittiğiniz eve uyum sağlamak zorundasınız kavgaları da özel hayatları da devam eder çünkü 🤣 benim arkadaşım sevgilisi ile kavgalar ediyordu ayy.. En iyisi özel hayatları yerinde olsun o daha çekilir 🤣

Anne neyin kafasını yaşamış ben anlayamadım tamamen yanlış tavır sergiliyor kıskançlık çekememek gibi yorumladım yada sizi paylaşamamak olabilir.

Anneniz sacmalamis boyle biseyi size soyledigi icin asil saygisiz ve seviyesiz o bence. Ses duyduysa bile soylememeliydi kalkip kendi evine gitseydi ne isi var sizde

Ustume iyilik saglık kapınızı mı dinlemiş duvarları ınletmedıgınıze gore ne bılıyor

Back
X