Aynen sanırım tam da demek istediğim bu.canını versen yine de adama yaranamıyorsun bu bir kısır döngü sanırımEvet.
Adam laf etmesin diye kendi hayatından vazgeçen, birey olmaktan vazgeçen, hayatta sadece ilişkisiyle var olmaya çalışan kadınlar.
"Ben" olmadan "biz" olunmaz.Aynen sanırım tam da demek istediğim bu.canını versen yine de adama yaranamıyorsun bu bir kısır döngü sanırım
Cok cok haklisin ustune denilecek cok fazla soz yok. Anne olan ccocugu ilk egiten kizda olsa, erkekte olsa biz. Demekki enbasta yanlis yapan yine biz kadinlar sanirsam, onun icin biz kadinlar guclu ve kendine ozguvenleri olan kiz coklari yetistirmeliyiz.Bakıyorum da bi erkek için ağlayan biz aileden geçen biz niye bu kadar ödün veriyoruz sonra görüyorum forum da aldatma dayak bence en başından dik durmak lazım
Bizzat bir erkekten duydugum cumleyi aktarayim sizlere:
- Birlikte oldugum kadınların benim için kendilerinden ödün vermeleri hoşuma gidiyor, ama sonra onlara olan saygımı kaybediyorum.
Kadınların en büyük problemi ne duygusallıkları ne çok çabuk bağlanmaları. Olsa olsa idealsizlikleri, prensipsizlikleri, gurursuzlukları. Ne yazık ki birçok kadın daha küçüklükten itibaren hayatının merkezine bir erkek oturacak şekilde yetiştiriliyor. Kitap okuyup kendini geliştirmesi gereken çağlarda, çeyiz düzüyor.
Bizzat bir erkekten duydugum cumleyi aktarayim sizlere:
- Birlikte oldugum kadınların benim için kendilerinden ödün vermeleri hoşuma gidiyor, ama sonra onlara olan saygımı kaybediyorum.
Kadınların en büyük problemi ne duygusallıkları ne çok çabuk bağlanmaları. Olsa olsa idealsizlikleri, prensipsizlikleri, gurursuzlukları. Ne yazık ki birçok kadın daha küçüklükten itibaren hayatının merkezine bir erkek oturacak şekilde yetiştiriliyor. Kitap okuyup kendini geliştirmesi gereken çağlarda, çeyiz düzüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?