suçlu kadınlar mı?

Bakıyorum da bi erkek için ağlayan biz aileden geçen biz niye bu kadar ödün veriyoruz sonra görüyorum forum da aldatma dayak bence en başından dik durmak lazım

Sevdiğimiz erkeği eşimizi hayatımızın merkezi olarak görürsek evet suçlu biziz.Dünya tek bir erkeğin yada kadının etrafında dönmüyor,bunu öğrenmek için de yaşayıp üzülüp ögrenmemiz lazım sanırım

Agac yasken egilir , ilidkinin basinda seni oldugj gibi kabul edecek .

Bir erkek icin cok taviz veriyor kizlarimiz , anne babanin sozu dinlenmezken sevgili bulduklarinda sozlerinde cikmazlar .
Cok yuz verirler .
Eee erkek milletininde totosu kalkiyo ..

Evet.
Adam laf etmesin diye kendi hayatından vazgeçen, birey olmaktan vazgeçen, hayatta sadece ilişkisiyle var olmaya çalışan kadınlar.
Aynen sanırım tam da demek istediğim bu.canını versen yine de adama yaranamıyorsun bu bir kısır döngü sanırım

Aynen sanırım tam da demek istediğim bu.canını versen yine de adama yaranamıyorsun bu bir kısır döngü sanırım
"Ben" olmadan "biz" olunmaz.
Sağlık bir ilişki için, sağlıklı bir şekilde "biz" olabilmek için insan önce "ben" olabilmeli, kendi fikirleri, kararları, zevkleri olmalı ki ikili ilişkide karşısındakinin eşiti, dengi olarak yer alabilsin.
Aksi takdirde adam git dediğinde giden, gel dediğinde gelen birine dönüşüyor.

Avrupa bu böyle değil neden uzun ömürlüler çünkü adamlar biz gibi arabesk yaşamıyor biz hemen erkek arkadaşımızla bi sorun olsa ilişkimiz bitse hemen ah vah

Bakıyorum da bi erkek için ağlayan biz aileden geçen biz niye bu kadar ödün veriyoruz sonra görüyorum forum da aldatma dayak bence en başından dik durmak lazım
Cok cok haklisin ustune denilecek cok fazla soz yok. Anne olan ccocugu ilk egiten kizda olsa, erkekte olsa biz. Demekki enbasta yanlis yapan yine biz kadinlar sanirsam, onun icin biz kadinlar guclu ve kendine ozguvenleri olan kiz coklari yetistirmeliyiz.

Bahsi geçen konu hakkında derine inilir, öyle midir, değil midir diye.
Fakat belirtip kaçacağım şey şu ki; konuyu sadece "kadın-erkek" ilişkilerine indirgemek sığca efenim.
Mesele evrensel, insansal aslında.
Bir büyük demiş ki, kendini "kadın" ya da "erkek "olarak görenler evrende yalnızca cinsleriyle var olup göçerrr giderler.

Sorun kesinlikle bağlılığımızı yansıtmamızda. Ne kadar bağlandığımızı belli edersek o kadar ego o kadar da itilip kakılma. Erkeğin kaybetme korkusu her daim olmalı.

Bizzat bir erkekten duydugum cumleyi aktarayim sizlere:
- Birlikte oldugum kadınların benim için kendilerinden ödün vermeleri hoşuma gidiyor, ama sonra onlara olan saygımı kaybediyorum.
Kadınların en büyük problemi ne duygusallıkları ne çok çabuk bağlanmaları. Olsa olsa idealsizlikleri, prensipsizlikleri, Ne yazık ki birçok kadın daha küçüklükten itibaren hayatının merkezine bir erkek oturacak şekilde yetiştiriliyor. Kitap okuyup kendini geliştirmesi gereken çağlarda, çeyiz düzüyor.

Son düzenleme:

Ay lafa bak..bu sefer de derler kız fazla entel akıllı kitap delisi olmuş ben daha basit bi kız isterim...yok ne yapsan yaranamazsın bu adamlara

daha "ben" olmayı bilmeden "biz" olmaya kalkmaktan.... haklısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…