Suçlunun sesi daha çok çıkarmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun gerçek olmadığını, provokasyon amaçlı açıldığını düşünüyorum @Mune

Ayrıca size ne? Size ne? Siz inançlısınız diye herkes inançlı olmak zorunda mı? Ne için polis çağırdınız ayrıca burda öpüşen genç var yetişin mi dediniz :olamaz: Sizi ilgilendirmeyen şeylere karışmışsınız, çocuk da edepsizce de olsa cevabınızı vermiş umarım dersinizi almışsınızdır.

Kandin inancli degilim demis

Merhaba kk. Dün akşam 17 yaşında bir erkek çocuğunu sevgilisi ile her gün küçük çocuğumla gittiğim bir parkta öpüşürken ikaz ettim. Üstalik caminin dibi millet icerde teravih kılıyor. Ben de dindar biri değilim ama toplumun dini milli ahlaki değerlerine saygısızlık etmek asla.. neyse utanır sandım nerdee.. Çocuk tam bir terbiyesiz çıktı,” sen nasıl yaptın çocuğunu” dedi. Çıldırdı sana ne diye nasıl bağrınıyor, erkak olsan elimde kalırdın vs sinkaflı küfürler; yedi kendini. Sadece terbiyesizsin dedim ve polis çağırdım. Polis geldi kız arkadaşı o kadar riça ettik ki neyse dedim polislere, ama bizim pişkin çoçuk geldi kız arkadaşıma yakın oturdum diye polis çağırdı dedi bişe yüpmıyordum vs kuzu oldu onlara, bir şey demedim. Sonra hadi bak yol, hadi yoluna s..tr git dedi ukala ve pişkin bir tavırla.
Gençlik bu mu, umudum azalıyor. Dünya kokuşmuş bir kerhaneye dönmüş durumda kimsenin de gıkı çıkmıyor çıkanın arkasında duracak bir polis hukuk düzeni de yok. Canımı sıktığımla kaldım
Televizyondaki şiddet görüntülerine de aynı duyarlılıkla tepki veriyor musunuz merak ediyorum. Alt tarafı bir öpüşmeye yaptığınız benzetmeler çok korkunç. Çocuğun abartılı tepkilerini onaylamıyorum ama gerçekten size ne?Şiddet yerine sevginin yayılmasından niye bu kadar rahatsizsiniz?Tek derdimiz bu mu millet olarak?

O kız dayak yese polis çağırır mıydınız? Şahit yazmasınlar diye kaçardınız bile kesin.
Ayrıca siz ahlak polisi misiniz? Size mi kaldı uyarmak? Niye üstünüze vazife olmayan şeylere karışıyorsunuz?
Çocuğun sözde dediklerini de burada tepki çekmemek, haklı bulunmak için uydurduğunuza yüzde yüz eminim ama ispatlayamam.
Neyse konu gerçekse bu da size ders olur umarım. Başkalarının hayatına karışmamayı öğrenirsiniz.
Yapmanız gereken şuydu, iş öpüşmenin ötesine geçip teşhire kayıyorsa muhatap olmadan ihbarı yapıp geçecektiniz. Ama birini öpüştü diye uyarmak, münakaşaya girmek, polis çağırmak çok aşırı olmuş.

İkisinin de reşit olmadığı bir durumda istismardan söz edilemez. Kız istismara uğruyorsa çocuk da uğruyor böyle düşünürsek.
Çocuğun konuşmaları çok yanlış ama insanlar öpüşüyorlar diye sizin kerhaneye benzetmeniz falanda çok yanlış. Başkalarının hayatına müdahale etme hakkımız yok. Öpüşüyorlar diye hapse mi atsınlar nasıl bir hukuk bekliyorsunuz pes
Topluma uygun yaşamak iki liseli çocuğun öpüştüğü için polisi aramak mı
Ağaç yaşken eğilir

Merhaba kk. Dün akşam 17 yaşında bir erkek çocuğunu sevgilisi ile her gün küçük çocuğumla gittiğim bir parkta öpüşürken ikaz ettim. Üstalik caminin dibi millet icerde teravih kılıyor. Ben de dindar biri değilim ama toplumun dini milli ahlaki değerlerine saygısızlık etmek asla.. neyse utanır sandım nerdee.. Çocuk tam bir terbiyesiz çıktı,” sen nasıl yaptın çocuğunu” dedi. Çıldırdı sana ne diye nasıl bağrınıyor, erkak olsan elimde kalırdın vs sinkaflı küfürler; yedi kendini. Sadece terbiyesizsin dedim ve polis çağırdım. Polis geldi kız arkadaşı o kadar riça ettik ki neyse dedim polislere, ama bizim pişkin çoçuk geldi kız arkadaşıma yakın oturdum diye polis çağırdı dedi bişe yüpmıyordum vs kuzu oldu onlara, bir şey demedim. Sonra hadi bak yol, hadi yoluna s..tr git dedi ukala ve pişkin bir tavırla.
Gençlik bu mu, umudum azalıyor. Dünya kokuşmuş bir kerhaneye dönmüş durumda kimsenin de gıkı çıkmıyor çıkanın arkasında duracak bir polis hukuk düzeni de yok. Canımı sıktığımla kaldım
Cocugunuz opusenleri gorecek de ahlakı bozulacak diye korkana kadar
Bir kavga ortamına çocuğumu suruklerim fılan mazallah dıyebılseydınız keşke
O ortam daha travmatik cunku

Dusunemedım diye bısey yok bu arada
Ben dusunuyorum bunları
Bu kadar basit

Konunun gerçek olmadığını, provokasyon amaçlı açıldığını düşünüyorum @Mune

Ayrıca size ne? Size ne? Siz inançlısınız diye herkes inançlı olmak zorunda mı? Ne için polis çağırdınız ayrıca burda öpüşen genç var yetişin mi dediniz :olamaz: Sizi ilgilendirmeyen şeylere karışmışsınız, çocuk da edepsizce de olsa cevabınızı vermiş umarım dersinizi almışsınızdır.
Yetişin birbirlerini öpüyolar.

Televizyondaki şiddet görüntülerine de aynı duyarlılıkla tepki veriyor musunuz merak ediyorum. Alt tarafı bir öpüşmeye yaptığınız benzetmeler çok korkunç. Çocuğun abartılı tepkilerini onaylamıyorum ama gerçekten size ne?Şiddet yerine sevginin yayılmasından niye bu kadar rahatsizsiniz?Tek derdimiz bu mu millet olarak?
Tv izlemiyorum ve şiddetin her türlüsüne da karşıyom. Bir yanlışa yanlış demek diğer yanlışları göz ardı edeceğim anlamına gelmez. Daha hoşgörüşü olabilirdim çocuk çok saygısız çıkmasaydı

O kız dayak yese polis çağırır mıydınız? Şahit yazmasınlar diye kaçardınız bile kesin.
Ayrıca siz ahlak polisi misiniz? Size mi kaldı uyarmak? Niye üstünüze vazife olmayan şeylere karışıyorsunuz?
Çocuğun sözde dediklerini de burada tepki çekmemek, haklı bulunmak için uydurduğunuza yüzde yüz eminim ama ispatlayamam.
Neyse konu gerçekse bu da size ders olur umarım. Başkalarının hayatına karışmamayı öğrenirsiniz.
Yapmanız gereken şuydu, iş öpüşmenin ötesine geçip teşhire kayıyorsa muhatap olmadan ihbarı yapıp geçecektiniz. Ama birini öpüştü diye uyarmak, münakaşaya girmek, polis çağırmak çok aşırı olmuş.
Emin olun çoçuğun söylediklerinin binde birini yazmadım buraya. Tepki çekmekten korksam her olaya karışmam. Dünyanın dönüştüğü şey beni rahatsız ediyor. Öpüşmelerinden çok o saygısız tavrı ve küfürleri. Ağzıma alamayacağım küfürleri. Beni dövmeye yeltenmesi hayret ettiğim sabrım..
O kıza el kaldırsa emin ol polisi beklemez ben gerekeni yapardım, bananeçi bir yapım yok. Sokağa tükürenle de köpeğine çocuğuna vuranla da çok kavga etmişimdir. Hepsine konu açsam gerek yok.

İşin gücün yok, para kazanmıyorsun, ailenle yaşıyorsun sevgiliyle de ancak kafede sinemada görüşebiliyorsun. Yani gençsin de zaten, kendini yeni keşfediyorsun, sevgiliyi öpmek istemek çok normal. Öpmek istemesen anormal olur zaten o yaşta.
Güpegündüz çocuk parkında kumdan kale yapan çocukların karşısında öpüşmüşler gibi davranmayın. Gecenin o saatinde kimse yok diye güvenmiş öpmüştür yani. Paraları yok, yaşları tutmuyor, yani mahremiyet sağlayacak güçleri yoktur ki daha.
Yani tabi ki ulu orta teşhire varan olaylar olsun demiyoruz. Ama bir öpücük yani olan, abartmamak lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X