- 12 Mayıs 2018
- 1.153
- 333
- 123
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
Çocuk apla 17 yaşındayım mi dediSordum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk apla 17 yaşındayım mi dediSordum.
İstismar ne alaka?Ayrıca o kız da bir çocuk ve bu çocuk istismarı, yapanın yaşından bağımsız
Topluma uygun yaşamak iki liseli çocuğun öpüştüğü için polisi aramak mıParkta yürüyüş yapıyordum ibadet etmek zorunda değilim, topluma uygun yaşamak zorundayım
Konunun gerçek olmadığını, provokasyon amaçlı açıldığını düşünüyorum @Mune
Ayrıca size ne? Size ne? Siz inançlısınız diye herkes inançlı olmak zorunda mı? Ne için polis çağırdınız ayrıca burda öpüşen genç var yetişin mi dedinizSizi ilgilendirmeyen şeylere karışmışsınız, çocuk da edepsizce de olsa cevabınızı vermiş umarım dersinizi almışsınızdır.
Ortalığı karıştırdınız ama niye herkesin huzurunu bozdunuzParkta yürüyüş yapıyordum ibadet etmek zorunda değilim, topluma uygun yaşamak zorundayım
Televizyondaki şiddet görüntülerine de aynı duyarlılıkla tepki veriyor musunuz merak ediyorum. Alt tarafı bir öpüşmeye yaptığınız benzetmeler çok korkunç. Çocuğun abartılı tepkilerini onaylamıyorum ama gerçekten size ne?Şiddet yerine sevginin yayılmasından niye bu kadar rahatsizsiniz?Tek derdimiz bu mu millet olarak?Merhaba kk. Dün akşam 17 yaşında bir erkek çocuğunu sevgilisi ile her gün küçük çocuğumla gittiğim bir parkta öpüşürken ikaz ettim. Üstalik caminin dibi millet icerde teravih kılıyor. Ben de dindar biri değilim ama toplumun dini milli ahlaki değerlerine saygısızlık etmek asla.. neyse utanır sandım nerdee.. Çocuk tam bir terbiyesiz çıktı,” sen nasıl yaptın çocuğunu” dedi. Çıldırdı sana ne diye nasıl bağrınıyor, erkak olsan elimde kalırdın vs sinkaflı küfürler; yedi kendini. Sadece terbiyesizsin dedim ve polis çağırdım. Polis geldi kız arkadaşı o kadar riça ettik ki neyse dedim polislere, ama bizim pişkin çoçuk geldi kız arkadaşıma yakın oturdum diye polis çağırdı dedi bişe yüpmıyordum vs kuzu oldu onlara, bir şey demedim. Sonra hadi bak yol, hadi yoluna s..tr git dedi ukala ve pişkin bir tavırla.
Gençlik bu mu, umudum azalıyor. Dünya kokuşmuş bir kerhaneye dönmüş durumda kimsenin de gıkı çıkmıyor çıkanın arkasında duracak bir polis hukuk düzeni de yok. Canımı sıktığımla kaldım
İkisinin de reşit olmadığı bir durumda istismardan söz edilemez. Kız istismara uğruyorsa çocuk da uğruyor böyle düşünürsek.
Çocuğun konuşmaları çok yanlış ama insanlar öpüşüyorlar diye sizin kerhaneye benzetmeniz falanda çok yanlış. Başkalarının hayatına müdahale etme hakkımız yok. Öpüşüyorlar diye hapse mi atsınlar nasıl bir hukuk bekliyorsunuz pesAğaç yaşken eğilirTopluma uygun yaşamak iki liseli çocuğun öpüştüğü için polisi aramak mı
Cocugunuz opusenleri gorecek de ahlakı bozulacak diye korkana kadarMerhaba kk. Dün akşam 17 yaşında bir erkek çocuğunu sevgilisi ile her gün küçük çocuğumla gittiğim bir parkta öpüşürken ikaz ettim. Üstalik caminin dibi millet icerde teravih kılıyor. Ben de dindar biri değilim ama toplumun dini milli ahlaki değerlerine saygısızlık etmek asla.. neyse utanır sandım nerdee.. Çocuk tam bir terbiyesiz çıktı,” sen nasıl yaptın çocuğunu” dedi. Çıldırdı sana ne diye nasıl bağrınıyor, erkak olsan elimde kalırdın vs sinkaflı küfürler; yedi kendini. Sadece terbiyesizsin dedim ve polis çağırdım. Polis geldi kız arkadaşı o kadar riça ettik ki neyse dedim polislere, ama bizim pişkin çoçuk geldi kız arkadaşıma yakın oturdum diye polis çağırdı dedi bişe yüpmıyordum vs kuzu oldu onlara, bir şey demedim. Sonra hadi bak yol, hadi yoluna s..tr git dedi ukala ve pişkin bir tavırla.
Gençlik bu mu, umudum azalıyor. Dünya kokuşmuş bir kerhaneye dönmüş durumda kimsenin de gıkı çıkmıyor çıkanın arkasında duracak bir polis hukuk düzeni de yok. Canımı sıktığımla kaldım
Yetişin birbirlerini öpüyolar.Konunun gerçek olmadığını, provokasyon amaçlı açıldığını düşünüyorum @Mune
Ayrıca size ne? Size ne? Siz inançlısınız diye herkes inançlı olmak zorunda mı? Ne için polis çağırdınız ayrıca burda öpüşen genç var yetişin mi dedinizSizi ilgilendirmeyen şeylere karışmışsınız, çocuk da edepsizce de olsa cevabınızı vermiş umarım dersinizi almışsınızdır.
Tv izlemiyorum ve şiddetin her türlüsüne da karşıyom. Bir yanlışa yanlış demek diğer yanlışları göz ardı edeceğim anlamına gelmez. Daha hoşgörüşü olabilirdim çocuk çok saygısız çıkmasaydıTelevizyondaki şiddet görüntülerine de aynı duyarlılıkla tepki veriyor musunuz merak ediyorum. Alt tarafı bir öpüşmeye yaptığınız benzetmeler çok korkunç. Çocuğun abartılı tepkilerini onaylamıyorum ama gerçekten size ne?Şiddet yerine sevginin yayılmasından niye bu kadar rahatsizsiniz?Tek derdimiz bu mu millet olarak?
Evet hataları bu olmuşÇocuk parkının öpüşme yeri olduğunu düşünmüyorum ben de. Mesela sahilde denize karşı çimenler daha güzel olur, lisedeyken uğrak yerimizdi.
Çocuk parkının öpüşme yeri olduğunu düşünmüyorum ben de. Mesela sahilde denize karşı çimenler daha güzel olur, lisedeyken uğrak yerimizdi.
Evet hataları bu olmuşbir de yanlış konuşmak
Oturduğum yerde yazın yatak bulunmuş ırmak kenarının sote bir yerinde. Yaylı.Bu gençler hiç işi bilmiyor. Biz zamaninda sahildeki tüm sote yerleri bilirdik.
Emin olun çoçuğun söylediklerinin binde birini yazmadım buraya. Tepki çekmekten korksam her olaya karışmam. Dünyanın dönüştüğü şey beni rahatsız ediyor. Öpüşmelerinden çok o saygısız tavrı ve küfürleri. Ağzıma alamayacağım küfürleri. Beni dövmeye yeltenmesi hayret ettiğim sabrım..O kız dayak yese polis çağırır mıydınız? Şahit yazmasınlar diye kaçardınız bile kesin.
Ayrıca siz ahlak polisi misiniz? Size mi kaldı uyarmak? Niye üstünüze vazife olmayan şeylere karışıyorsunuz?
Çocuğun sözde dediklerini de burada tepki çekmemek, haklı bulunmak için uydurduğunuza yüzde yüz eminim ama ispatlayamam.
Neyse konu gerçekse bu da size ders olur umarım. Başkalarının hayatına karışmamayı öğrenirsiniz.
Yapmanız gereken şuydu, iş öpüşmenin ötesine geçip teşhire kayıyorsa muhatap olmadan ihbarı yapıp geçecektiniz. Ama birini öpüştü diye uyarmak, münakaşaya girmek, polis çağırmak çok aşırı olmuş.