suçluymuşum gibi hissediyorum

ojeoloji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
92
0
86
ya biraz saçma gelicek arkadaşlar belki ama onunla öpüştüğüm zaman suçluluk duyuyorum ne yapıcam hani suçluymuş çok kötü birşey yapmşım gibi hissediyorum bi tuaf oluyorum acaba gerçekten kötü bir şeymi yapıyorum hani 1 sene oldu tam çok yenide değiliz ama hani çok seviyorum öpmekte istiyrm tabi kim sevdiği insanı öpmek istemez ...

Sevdiğin kişiyi öpmek seni mutlu ediyosa anın tadını çıkar derim ben
Bunlar doğal şeyler sonuçta ama eğer yanlış olduğunu düşünürsen,gerçekten mutluluk yerine pişmanlık ve suçluluk duygusu hissediyorsan bir daha yapmazsın.
Çok dert etme bence mutlu olmana bak

canım bence bunlar 1 sene olduysa çok doğal şeyler zaten 1 seneden sonra sevgilini öpmüyosan bi sorun var demektir sen keyfini çıkar tabiki doğru insan olduğunu düşünüyosan..

canım bence bunlar 1 sene olduysa çok doğal şeyler zaten 1 seneden sonra sevgilini öpmüyosan bi sorun var demektir sen keyfini çıkar tabiki doğru insan olduğunu düşünüyosan..

o benim için gerçekten doğru kişi ciddi daha erken bunları demek için ama ciddi düşünüyoruz bakalım hayırlısı dediğiniz gibi tadını çıkartıcam ya böyle saçma düşüncelerden uzkalaşıcam

kötü bişi yok ki bunda niye suçluluk duygusu yaşıyosun sevdiğin birini öpmek kötü bişi değil yani anın tadını çıkar bence...

demek ki daha hazır değilsin canım
ciddisiniz diye 1 yıl oldu diye öpüşmek zorunda hissetme kendini
bırak zamana.. öyle bi anda olur ki anlamazsın, içten gelir, işte o zaman pişmanlığın kırıntısı olmaz içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…