Sucluyum ama bunu hak ediyormuyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sevdiqimsin

nefret ediyorum senden hayat
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
153
11
318
slm kızlar,
nasil baslayacagimi bilmiyorum dun gece esimle tartistik annesi hakkinda çunku
annesi surekli arayinca para konusundan bahsediyor, daha yeni harçlık yollamisken tekrar istedi.

Bende gerçekten dikkat ediyorumki fazla para harcamiyorum kosede bir iki kurus birikim olsun diye, 2 saat annesiyle konusmanin ardindan dedimki yeter kapat (bunu gizlice dedim) telefonu sinirli sekilde kapatti bense kizmaya basladim, dedim yeterli bukadar harçlik yollamakta olmaz, bizede birikim lazim, tabiki annendir ama bukadarida degil. Dedi evet ama dugunun masraflari bitmemis vs vs.. (kendisi normal sekilde konusuyordu) neyse bende fittirdim bagirmaya basladim (ben haksizliga gelemedigim icin bagiririm) esim aniden kalkti ve bogazima tirnaklarini sapladi..

tamamen soka girdim ve biliyorumki haddimi astim ve agir igneyileci laflar ettim ailesi hakkinda ama
hala inanamiyorum bunu yaptigina... kendisi çok sakin bir insandir ve asla boyle bir seyde bulunmadi tartismalarda genellikle ben daha çok bagirip çagiririm ..
ardindan agir laflar etmeye basladi ben sakinim ama bagirarak beni korkutamazsin dedi

gece hiç uyuyamadim hala inanamiyorum ve boynumda hala yanmalar var tirnaklardan dusundukçe deliriyorum uzuluyorum :KK61::KK61: lutfen bana akil fikir verin hataliyim biliyorum ama ne olursa olsun bunu yapmamaliydi bence :KK61: artik korkuyorum ondan ve bunun tekrarlanmasindan korkuyorum

Eşiniz kesinlikle haksız hicbir şey bahanesi olamaz. Ama adamı da delirtmissiniz anladığım kadarıyla. Kendini düzeltmesi gereken öncelikle sizsiniz. Tabiki tepki gösterin bu davranışı için o ayrı. Bir daha cesaret edemesin. Ama sizin de ciddi toparlanmaya ihtiyacınız var. Bu şekilde halledemezsiniz ki

delirmekte haklisin. nekadar suredir evlisiniz bilmiyorum, yeni galiba, dugun masrafi dedigine gore. evliligin hicbir evresinde dogru degil siddet (ki bu bence siddete giriyor) ama ilk donemlerde izin verirseniz bunu yapmasina maalesef ileride daha fazlasiyla karsilasabilirsiniz.

ayril mayril muhabbetine elbette girmiicem, tekrarlamamasi icin onu su anda ciddi bir sekilde cezalandirmalisin.

delirmekte haklisin. nekadar suredir evlisiniz bilmiyorum, yeni galiba, dugun masrafi dedigine gore. evliligin hicbir evresinde dogru degil siddet (ki bu bence siddete giriyor) ama ilk donemlerde izin verirseniz bunu yapmasina maalesef ileride daha fazlasiyla karsilasabilirsiniz.

ayril mayril muhabbetine elbette girmiicem, tekrarlamamasi icin onu su anda ciddi bir sekilde cezalandirmalisin.

nasil cezalandirabilirim sizce? bana bu tartismadan sonra cok degisik davraniyor ne yapacagimi gercekten hic bilmiyorum akil verirmisiniz :(

peki sizce ne yapmaliyim aklim cok karisti
Karşına aldık düzgünce konuş.
Sen ne yaparsan yap asla ama asla sana şiddet uygulayaamz.
Bunun bilincinde ol .
Ben şans vermezdım . Ama sana da direk boşan diyemem .
Bilmen gereken asla böyle birşeye katlanma

peki sizce ne yapmaliyim aklim cok karisti
Anneniz babanız varsa gidin yanlarına , bakın nekadar evlisniz bilmiyorum ama bu adam siz her konuştuğunuzda bunu yapacağa benziyor.para göndermekten vazgeçecek şiddeti unutacak bu şartlar altında dönün evinize

Anneniz babanız varsa gidin yanlarına , bakın nekadar evlisniz bilmiyorum ama bu adam siz her konuştuğunuzda bunu yapacağa benziyor.para göndermekten vazgeçecek şiddeti unutacak bu şartlar altında dönün evinize

annem babamin haberi bile yok uzaktayiz anlatmaktan utaniyor ve korkuyorum onlari uzmek istemiyorum

Meselede sen haklısın ama adam sessiz sakin diye sürekli bağırıyomuşsun keşke boğazına sarılmasaydı ama bence iyi yapmış artık insan gibi konusma yolunun oldugunu da öğrendin sustukça çıkmışsın tepesine sen ağır laflar edip bağırırken iyi o yapınca ühüü

slm kızlar,
nasil baslayacagimi bilmiyorum dun gece esimle tartistik annesi hakkinda çunku
annesi surekli arayinca para konusundan bahsediyor, daha yeni harçlık yollamisken tekrar istedi.

Bende gerçekten dikkat ediyorumki fazla para harcamiyorum kosede bir iki kurus birikim olsun diye, 2 saat annesiyle konusmanin ardindan dedimki yeter kapat (bunu gizlice dedim) telefonu sinirli sekilde kapatti bense kizmaya basladim, dedim yeterli bukadar harçlik yollamakta olmaz, bizede birikim lazim, tabiki annendir ama bukadarida degil. Dedi evet ama dugunun masraflari bitmemis vs vs.. (kendisi normal sekilde konusuyordu) neyse bende fittirdim bagirmaya basladim (ben haksizliga gelemedigim icin bagiririm) esim aniden kalkti ve bogazima tirnaklarini sapladi..

tamamen soka girdim ve biliyorumki haddimi astim ve agir igneyileci laflar ettim ailesi hakkinda ama
hala inanamiyorum bunu yaptigina... kendisi çok sakin bir insandir ve asla boyle bir seyde bulunmadi tartismalarda genellikle ben daha çok bagirip çagiririm ..
ardindan agir laflar etmeye basladi ben sakinim ama bagirarak beni korkutamazsin dedi

gece hiç uyuyamadim hala inanamiyorum ve boynumda hala yanmalar var tirnaklardan dusundukçe deliriyorum uzuluyorum :KK61::KK61: lutfen bana akil fikir verin hataliyim biliyorum ama ne olursa olsun bunu yapmamaliydi bence :KK61: artik korkuyorum ondan ve bunun tekrarlanmasindan korkuyorum
Sizi bogmaya calismis ve siz halen evet hataliyim mi diyorsunuz?

Hicbir soz tartisma her neyse iste bir insanin boğazına yapismaya sebep degildir.

Bu ilkse devami da gekecektir el aliskanligi olacak.

gidin darp raporunu alin dr elinizde olsun.

Meselede sen haklısın ama adam sessiz sakin diye sürekli bağırıyomuşsun keşke boğazına sarılmasaydı ama bence iyi yapmış artık insan gibi konusma yolunun oldugunu da öğrendin sustukça çıkmışsın tepesine sen ağır laflar edip bağırırken iyi o yapınca ühüü

evet ama bunu keske normal sekilde soyleseydi :( bende cok sucluyum biliyorum

nasil cezalandirabilirim sizce? bana bu tartismadan sonra cok degisik davraniyor ne yapacagimi gercekten hic bilmiyorum akil verirmisiniz :KK43:
erkeklerin cogu birden sessizlesen, konusmayan, ciddi bir mesafe koyan kadinlar karsisinda ne yapacagini bilemez.
ciddi bir mesafe koy esinle arana, küs, konusma, kati bir sekilde bunu bir sure uzat. konusmaya calistiginda 'yaptigini hazmedemiyorum, haksizdim evet uzerine cok gittim, ama karsiligi bu olmamaliydi, kabullenemiyorum, lutfen beni rahat birak, kafami allak pullak etti bu konu, birak kafami toparliim' de, buz gibi bir tonda, buz gibi bir bakisla.
bence kocani komforlu hayatindan cikarip sasirtip, ciddi bir mesafe koyarak seni kaybetme korkusunu hissetmesi gerekir. becerebilirsen boyle bisey deneyebilirsin belki.

Burdan hep söyleniyor,kocalarınıza ailesini kötülemeyin diye....yaptığı şiddetin haklı yanı yok,ama dediginize göre eşiniz sessiz ve sakinmiş,siz ise hep bağıran ve sinirlı olan taraf,oturup bi sakinlesin gerekirse destek alın,orta yolu bulmaya çalışın....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X