• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sucluyum ama bunu hak ediyormuyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir senelik evliyiz benim esimde ayni cok iyiyiz cok seviyoruz ama kavga ettigimizde cildiriyoriz o arada bogazciziyor ben kafasina biseyler firlatiyorum tekme atiyorum daha cok canını yakiyorum yani normal mi asla cözümü var mi bilmiyorum ben asla altta kalmam oda sinirli bilmiyorim yani artik normal gelmeye basladi olan benim psikolojime oluyo normalde cok iyi ve romantiktir ama kimyalarimiz bazi konularda uyusmuyir ondan heralde :deli::eğlence::oha:

Siddetin hakli tarafi olmaz olamaz. Acizler siddet uygular.
Bugun dugun borclari icin para isterler, yarin borclar biter baska seyler icin. Para biriktirmeyin harcayin, siz de esinizi borca sokun.
Bu olayla ilgili yapilacak sey darp raporu almak.

Insanin gercek yuzu ya ayriliklarda ya da kavgada belli olur. Esin kavfada gercek yuzunu gostermis. Sakin degil.is yani. Sakinligi sadece bir maske.

Haksız olduğun kısım telefonda konuşurken müdahale etmen ve sonrasında bağırman. Bunu daha sonra sakince konuşabilirdin.
Ama yaptığı tabi ki çok büyük bir hata.
Birşey diyemiyorum bu sebepten boşanır mısın bilemem ama tepkini koy en azından.

Meselede sen haklısın ama adam sessiz sakin diye sürekli bağırıyomuşsun keşke boğazına sarılmasaydı ama bence iyi yapmış artık insan gibi konusma yolunun oldugunu da öğrendin sustukça çıkmışsın tepesine sen ağır laflar edip bağırırken iyi o yapınca ühüü

Tamam kadın bağırmakta çok çok haksız ama yine de boğazına mı yapışmalıydı? O da bağırsın ama şiddet ağır birşey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X