• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sucluyum ama bunu hak ediyormuyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burdan hep söyleniyor,kocalarınıza ailesini kötülemeyin diye....yaptığı şiddetin haklı yanı yok,ama dediginize göre eşiniz sessiz ve sakinmiş,siz ise hep bağıran ve sinirlı olan taraf,oturup bi sakinlesin gerekirse destek alın,orta yolu bulmaya çalışın....

Peki sizce benmi konuyu acip konusmaliyim yoksa tepkimi belirtip beklemelimiyim?

Peki sizce benmi konuyu acip konusmaliyim yoksa tepkimi belirtip beklemelimiyim?
Canım ben aile dinamiklerinizi bilmem,kendimden yola çıkarsam hiç şiddet görmedim bunu övünmek için demiyorum,sadece tepkim ne olurdu emin değilim,normal tartışmalarımızda bi süre konuşmayız iyi zamanımızda kırıldım derim oda konuşur ve hayat devam eder.....

slm kızlar,
nasil baslayacagimi bilmiyorum dun gece esimle tartistik annesi hakkinda çunku
annesi surekli arayinca para konusundan bahsediyor, daha yeni harçlık yollamisken tekrar istedi.

Bende gerçekten dikkat ediyorumki fazla para harcamiyorum kosede bir iki kurus birikim olsun diye, 2 saat annesiyle konusmanin ardindan dedimki yeter kapat (bunu gizlice dedim) telefonu sinirli sekilde kapatti bense kizmaya basladim, dedim yeterli bukadar harçlik yollamakta olmaz, bizede birikim lazim, tabiki annendir ama bukadarida degil. Dedi evet ama dugunun masraflari bitmemis vs vs.. (kendisi normal sekilde konusuyordu) neyse bende fittirdim bagirmaya basladim (ben haksizliga gelemedigim icin bagiririm) esim aniden kalkti ve bogazima tirnaklarini sapladi..

tamamen soka girdim ve biliyorumki haddimi astim ve agir igneyileci laflar ettim ailesi hakkinda ama
hala inanamiyorum bunu yaptigina... kendisi çok sakin bir insandir ve asla boyle bir seyde bulunmadi tartismalarda genellikle ben daha çok bagirip çagiririm ..
ardindan agir laflar etmeye basladi ben sakinim ama bagirarak beni korkutamazsin dedi

gece hiç uyuyamadim hala inanamiyorum ve boynumda hala yanmalar var tirnaklardan dusundukçe deliriyorum uzuluyorum :KK61::KK61: lutfen bana akil fikir verin hataliyim biliyorum ama ne olursa olsun bunu yapmamaliydi bence :KK61: artik korkuyorum ondan ve bunun tekrarlanmasindan korkuyorum
şiddetttin her türlüsüne karşıyım ama siz eşinizi zorlamışsınız

Elbette haketmiyosun ama biri benimde annem hakkında ileri geri konussa ben de tirnagimi geciririm boğazına o konuda da bi sey diyemeyecegim. Haksızlığa susmamak bagirmakla olmuyor ayrıca. Esin de sen de bi oturup düşünün ne sen sucsuzsun ne de o. Ikinizde aynisiniz

Sakin birinin sabrinin taşmasi kötudur. Sabrli insanlardan korkarip hep. Adam bildiyin cinnet gecirmis. Belli ki, baya birikmis adamda. Ben nedense sucu sizde gordum, dogru duzgun sakin konusmak yerine niye bagirip cagirmayi tercih ediyorsunuz ki. Karsinizdaki da insandir, onun da sabri var. Her neyse, ALLAH yardimciniz olsun ...

Elbette haketmiyosun ama biri benimde annem hakkında ileri geri konussa ben de tirnagimi geciririm boğazına o konuda da bi sey diyemeyecegim. Haksızlığa susmamak bagirmakla olmuyor ayrıca. Esin de sen de bi oturup düşünün ne sen sucsuzsun ne de o. Ikinizde aynisiniz

evet asiri sakin ve olgundur kendisi ondan bunu hic beklemedim sanirim beni boyle susturmaya calisti benimde sucum var her tartismada bagiririm kendisi sakin kalir

slm kızlar,
annesi surekli arayinca para konusundan bahsediyor, daha yeni harçlık yollamisken tekrar istedi.

Bende gerçekten dikkat ediyorumki fazla para harcamiyorum kosede bir iki kurus birikim olsun diye, 2 saat annesiyle konusmanin ardindan dedimki yeter kapat (bunu gizlice dedim) telefonu sinirli sekilde kapatti bense kizmaya basladim, dedim yeterli bukadar harçlik yollamakta olmaz, bizede birikim lazim, tabiki annendir ama bukadarida degil. Dedi evet ama dugunun masraflari bitmemis vs vs.. (kendisi normal sekilde konusuyordu) neyse bende fittirdim bagirmaya basladim (ben haksizliga gelemedigim icin bagiririm) esim aniden kalkti ve bogazima tirnaklarini sapladi..

tamamen soka girdim ve biliyorumki haddimi astim ve agir igneyileci laflar ettim ailesi hakkinda ama
hala inanamiyorum bunu yaptigina... kendisi çok sakin bir insandir ve asla boyle bir seyde bulunmadi tartismalarda genellikle ben daha çok bagirip çagiririm ..
ardindan agir laflar etmeye basladi ben sakinim ama bagirarak beni korkutamazsin dedi

gece hiç uyuyamadim hala inanamiyorum ve boynumda hala yanmalar var tirnaklardan dusundukçe deliriyorum uzuluyorum :KK61::KK61: lutfen bana akil fikir verin hataliyim biliyorum ama ne olursa olsun bunu yapmamaliydi bence :KK61: artik korkuyorum ondan ve bunun tekrarlanmasindan korkuyorum

neden suçlusun ? sen evli olduğunun evinin olduğunun bilincinde olduğun için mi ?
o adam müsvettesinin gücü sana mı yetiyormuş o adam evli olduğunun ayrı bir evinin olduğunun önceliğin eşi ve kendisi olması gerektiğinin farkında değil. anasıda evermeseymiş madem aç otursun zıkkım yesin kimseden istemesin!
koşarak kaç o evden boşa bu herifi böyle adamlar iflah olmaz olan yıllarına olur.

kendisi çok sakin bir insandir ve asla boyle bir seyde bulunmadi tartismalarda genellikle ben daha çok bagirip çagiririm ..
Adamın sakinliğini suistimal edip bağırıp çağırtıyormuşsunuz. Sonunda çıldırmış işte. Keşke düzgünce konuşsaydınız. Şimdi nasıl olur bilemiyorum, unutsan unutulmaz. Özür diledi mi?

slm kızlar,

Sen suclu falan degilsin evlendikten sonra ailesine para gonderemez senin iznin olamdan kadinlara bu ezikligi kim empoze ediyor

Adamın sakinliğini suistimal edip bağırıp çağırtıyormuşsunuz. Sonunda çıldırmış işte. Keşke düzgünce konuşsaydınız. Şimdi nasıl olur bilemiyorum, unutsan unutulmaz. Özür diledi mi?
hayir ozur dilemedi tartismadan beri soguk ve sert davraniyor normalde rica eden insan sunu bunu yaparmisin diye simdi ise direk bunu yap et diyor

hayir ozur dilemedi tartismadan beri soguk ve sert davraniyor normalde rica eden insan sunu bunu yaparmisin diye simdi ise direk bunu yap et diyor
O zaman yaptığı hareketten pişman değil. Bir anlık öfkeyle yapmamış gibi. Konuşmayın siz de, tavır alın.

slm kızlar,

Bir yapti alstirma kus ona

Sakin birinin sabrinin taşmasi kötudur. Sabrli insanlardan korkarip hep. Adam bildiyin cinnet gecirmis. Belli ki, baya birikmis adamda. Ben nedense sucu sizde gordum, dogru duzgun sakin konusmak yerine niye bagirip cagirmayi tercih ediyorsunuz ki. Karsinizdaki da insandir, onun da sabri var. Her neyse, ALLAH yardimciniz olsun ...

evet sanirim birikti icinde ve patladi evet nedense oyle bir huyum var o konuda kendimi bazen kontrol edemiyorum ve bagirarak igneliyici laf ederek konsurum ama nedense bunu hala sindiremedim keske bana laf etseydi bagirsaydida bunu yapmasaydi amin insallah cok sagolun

Eşiniz demekki çok sinirlenmiş tavrınıza.Yaptığı doğru değil ama sizin yaptığınızda doğru degil.Etki tepki meselesi bu.O yüzden siz de bu şekilde konuşmamanız gerektigini öğrenmiş oldunuz bu vesileyle.Burda birkaç kişi ben bu adamla yapamazdım felan demişler şaşirdım.Sanki adam durup dururken böyle davrandı veya başkasina olan sinirini çıkardı demeli..Bu bencillik bana göre ve ortada iki tane yanlış var bu yanlişin biri sizsiniz digeri de eşiniz.Ne yapilmali kismina da eşinizi karşıniza alip ne yaptik biz deyip kendinizi değerlendirin derim yoksa uzun vadede tartişma şekliniz hep bu olur.Siz bagirirsıniz o da bogazınizi sıkar.

Esinizin siddet uygulamasi kesinlikle igrenc bir sey hicbir sey inu hakli yapamaz. Ancak sunu bilin ki -sozde hakli oldugunuz icin- bagirarak siz de psikolojik siddet uygulamis oluyorsunuz. Ikinizin de hakli bir yani yok.

Ne kadar bagirirsan bagir bogazina yapismamaliydi.
Bogmaya calismis resmen.
Para konusunda da haklisin.
Konusma bir sure.
Burnu surtsun.

evet sanirim birikti icinde ve patladi evet nedense oyle bir huyum var o konuda kendimi bazen kontrol edemiyorum ve bagirarak igneliyici laf ederek konsurum ama nedense bunu hala sindiremedim keske bana laf etseydi bagirsaydida bunu yapmasaydi amin insallah cok sagolun
İnsanlar sinirini farkli sekilde gosterirler. Kimisi bagirir cagirir, kimise dagitir her yeri, kimisi de dover. Sizin kocaniz dovenlerdendir qaliba. Ama kendisini kontrol ede bilmis, dovmemis, sadece bogaziniza yapismis. Bence siz bi dahaki kavqalarda bagirip cagirmayin, agir konusmayin, bir daha da tekrarlanmasin. Zamanla unutursunuz yaptigini , uzulmeyin ...

Siz piskolojik şiddet uygulamışsıniz eşinizde dayanamayıp fizikî şiddet uygulamış.
Sizin tarzinizda kadinlar taniyorum ve icimden salavat cekmekden beynim duruyor. Eşinizi hakli bulmuyorum ama kendinize ceki düzen verin. Sabirli bir insani cildirtma noktasina kadar getirmek hic sevimli değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X