slm kızlar,
nasil baslayacagimi bilmiyorum dun gece esimle tartistik annesi hakkinda çunku
annesi surekli arayinca para konusundan bahsediyor, daha yeni harçlık yollamisken tekrar istedi.
Bende gerçekten dikkat ediyorumki fazla para harcamiyorum kosede bir iki kurus birikim olsun diye, 2 saat annesiyle konusmanin ardindan dedimki yeter kapat (bunu gizlice dedim) telefonu sinirli sekilde kapatti bense kizmaya basladim, dedim yeterli bukadar harçlik yollamakta olmaz, bizede birikim lazim, tabiki annendir ama bukadarida degil. Dedi evet ama dugunun masraflari bitmemis vs vs.. (kendisi normal sekilde konusuyordu) neyse bende fittirdim bagirmaya basladim (ben haksizliga gelemedigim icin bagiririm) esim aniden kalkti ve bogazima tirnaklarini sapladi..
tamamen soka girdim ve biliyorumki haddimi astim ve agir igneyileci laflar ettim ailesi hakkinda ama
hala inanamiyorum bunu yaptigina... kendisi çok sakin bir insandir ve asla boyle bir seyde bulunmadi tartismalarda genellikle ben daha çok bagirip çagiririm ..
ardindan agir laflar etmeye basladi ben sakinim ama bagirarak beni korkutamazsin dedi
gece hiç uyuyamadim hala inanamiyorum ve boynumda hala yanmalar var tirnaklardan dusundukçe deliriyorum uzuluyorum

lutfen bana akil fikir verin hataliyim biliyorum ama ne olursa olsun bunu yapmamaliydi bence

artik korkuyorum ondan ve bunun tekrarlanmasindan korkuyorum