- 27 Eylül 2021
- 146
- -7
- 11
- 28
- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
Siz pişman falan değilsiniz. Eşiniz yakaladığı için olabileceklerden korkuyorsunuz. Çocuklarınızın elinizden alınmasından ve terk edilmek sizi korkutuyor. Bunu eşiniz yapsa sineye çeker miydiniz HAYIR. Sizin yaptığınız ahlaksızlık. İnşallah eşiniz sizi affetmez ve kızlarınızı elinizden alırMerhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Teşekkür ederim fikirleriniz içinSiz pişman falan değilsiniz. Eşiniz yakaladığı için olabileceklerden korkuyorsunuz. Çocuklarınızın elinizden alınmasından ve terk edilmek sizi korkuyoruz. Bunu eşiniz yapsa sineye çeker miydiniz HAYIR. Sizin yaptığınız ahlaksızlık. İnşallah eşiniz sizi affetmez ve kızlarınızı elinizden alır
Eşinizi seviyordunuz madem ilgiyi neden başka yerde aradınız?Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam.
Eşimi kötülemek için söylediğimi sananlar olacaktır ama maalesef herhangi bir ilgi görmüyordum. Eşimin ailesi benden kıslanırcasına evde olduğu her an alırlardı onu. Çağırırlardı. Eşim çalışmadığı sürelerde evde hiç durmaz. Hiçbir aktivitemiz yok. Sohbet muhabbetimiz yok. Evde olsa hile sadece tv ve telefonla ilgilenir. Beraber bişeyler yaptığımız zamanlar yok denecek kadar azdırEsimi seviyorum ama yaptım.Yani o zamn ama eşinizi tam anlamiyla sevmiyorsunuz.İlgi gostermiyor muydu esiniz size hiç?
Teşekkür ederimPismanlik yakalanmadan olur yalniz. Yakalandiktan sonra hissedilen korku ve endişedir. Umarim canınıza bir zarar gelmez. Sağ salim sekilde bosanirsiniz.
Ilgiyi aramamis bence bulmuş. Ilgi yokmus ve bir yerden ilgi görmüş bulmuş.Eşinizi seviyordunuz madem ilgiyi neden başka yerde aradınız?
Bende gerçek olmaması için şuan herşeymi veridim. İnanım çok pişmanım. Korku falan değil başıma gelecek hiçbirşeyden inanın korkmuyorum. Çünkü babam kimseye klmadan öldürür beni. Ölüm beni korkutmuyo. Dün eşime silahını ber ben yaparım bile dedim. Ama vallahi billahi pişmnım. Toparlamak düzeltmek istiyorum.Konu gerçek gibi gelmedi ama geçmiş olsun.
Eşinizin yerinde olsam bir daha güvenemezdim maalesef
Oyleyse bosanmayi konusmaliydiniz esinizle.Su soylediklerinizde hakli olabilirsiniz.Ama yaptiginiz da degil.Şimdi elinize ne geçti?esiniz yakalamasa belkide devam edecektiniz.En azindan basta bosanmayi konussaydiniz çocuklarınizin kaybetme korkusunu yasamazdiniz..Eşimi kötülemek için söylediğimi sananlar olacaktır ama maalesef herhangi bir ilgi görmüyordum. Eşimin ailesi benden kıslanırcasına evde olduğu her an alırlardı onu. Çağırırlardı. Eşim çalışmadığı sürelerde evde hiç durmaz. Hiçbir aktivitemiz yok. Sohbet muhabbetimiz yok. Evde olsa hile sadece tv ve telefonla ilgilenir. Beraber bişeyler yaptığımız zamanlar yok denecek kadar azdır
Eşini gerçekten kötü biri de olabilirEşimi kötülemek için söylediğimi sananlar olacaktır ama maalesef herhangi bir ilgi görmüyordum. Eşimin ailesi benden kıslanırcasına evde olduğu her an alırlardı onu. Çağırırlardı. Eşim çalışmadığı sürelerde evde hiç durmaz. Hiçbir aktivitemiz yok. Sohbet muhabbetimiz yok. Evde olsa hile sadece tv ve telefonla ilgilenir. Beraber bişeyler yaptığımız zamanlar yok denecek kadar azdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?