Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajlarin içeriği sanal seks miydi? Yoksa napiyorsun iyiyim evdeyim tarzinda günlük sohbetler mi?
Benim konuşmalarım tammen günlük tarzdaydı hatta geçiştirdiğim mesajlarda bariz netti. Sitemleri falan vardı beni geçiştiriyosun. Konuşmak istemiyosun falan diye. Am onun iki lafındn biri küfürlüydü hep. Cinsel eğilimi de vardı.

Zor bence aldatmanın affedilmemesinden yanayım ben

Fotograf falan attiniz mi? Yani bunlari gordu mu esiniz?

Aldatmissiniz, olay öldürürüme geldiyse yapacak bisey yok demek ki affetmeyecek. Onumuz de ki maclara bakacaksınız. Bu kez ofsayta dusmeyin.

iyice boşluğa düşüp nerelere yol açmışsın
inşallahhh düzelirr nediyim önemli olan eşinin bu olaylardan unutmasıı

Uzerine gitme biraz sakinlesmesini bekle ama can guvenligin yoksa anne vs git orada kalirsin cocuklarina yatsitmamaya calis
Eşim bana, vurmaya bile kıyamadı. Haklı olarak yüzüme bikaç kez vurdu ama sert bile değildi. O kadar istedim ki dövsün hıncını çıkarsın. Ama o tokadını bile yavaşça attı. Annem.... Annemlere gidersem annem beni eve almaz. Babamda gördüğü yerde leşimi köpeklere yedirir

Siz de aldatayım dediniz.

Pişman degilsin pişman olsan eşin yakalayınca olmazdı bu sen yakalanmanın verdigi korku stresden başak bişey hissetmiyorsun düzenin bozulması kaybedip yalnız kalmak korkutuyor ama eşinin yerinde olsam affetmem aldatan insan bi daha yapar ne yapsın şimdi seni affetse eskisi gibi sıcak bi ilişki olmaz e sen yine bişeyler eksik diye aldatma yoluna düşeceksin sonuçta ilkinin de sebebi duygusal boşluk diyorsun bu olanlardan sonra 4, 4 lük bi ilişki olmaz ki hak etmişsiniz herşeyi kusura bakmayın ama erkek aldatınca ne söylüyorsam aynısı bu sizin karakter eksikliğiniz başka hiçbir sebep yok

Şu saatten sonra yapacak bişey yok. Zamana bırakın. Sessizce bi kenarda oturun. İnşallah sakince canınız yanmadan boşanırsınız. Eşim beni aldatsa bende onu yakalasam eşinizin verdiği tepkiyi verirdim .

Hata aniden bir boşluk aninda yapilinca hata oluyor. Ama uzun uzun konuşmalar, gorus ayarlamak, hazirlanip her hangi bir yalan nedenle evden çikmak buluşmak gelmek. Bunlar basbaya boşanma nedeni evliligin guvenini sarsacak şeyler. Ve yakalandiginiz ve durumlarin bu yere geldiği için pjşmanlik duyuyorsunuz halbuki yakalanmasaniz da vicdaniniz karşisinda rahatsiz olmaliydiniz. Hatani anladiysan tabi herkes ikinci şansi hakeder ama şans vermemek de eşinin tamamen normal hakki. Ben ne kadinda, ne de erkekde planli şekilde uzun sure suren bir ilişkiyi hata olarak kabul etmiyorum. Duygusal boşluğa herkes duser hayatimiz komedi dizisi değilki hergun gulelim eylenelim. Allah affetsin. Tevbe et. Bundan sonra hayatini dizginle. Eşine zaman tani şu an eskisi gibi olmaniz çok zor. Zamanla belki hersey yerine oturur

Evet çevremde bu şekilde eşini aldatan bi kadın vardı. Çevre baskısıyla çocukları var diye kocası barıştı ama her fırsatta başına kaktığını sürekli bu durumu dile getirerek kadını canından bezdirdiğini duymuştum. Bu psikolojik baskı da çok kötü bunu çekmektense boşanmak yeğdir

Esin durumu biliyor o zaman gondermez sanirim o bize anlattigin sekliyle anlat sakinlesince bana affedebilir gibi geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…