- 27 Eylül 2021
- 146
- -7
- 11
- 28
- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
Benim konuşmalarım tammen günlük tarzdaydı hatta geçiştirdiğim mesajlarda bariz netti. Sitemleri falan vardı beni geçiştiriyosun. Konuşmak istemiyosun falan diye. Am onun iki lafındn biri küfürlüydü hep. Cinsel eğilimi de vardı.Mesajlarin içeriği sanal seks miydi? Yoksa napiyorsun iyiyim evdeyim tarzinda günlük sohbetler mi?
Ben gerçekten başıma geleceklerden endişe etmiyorum. Ama boşanmak istemiyorum. Toparlayamaz mıyım nolur en ufak bi umut bile yok muBoşanmanız gerekiyor.
Zor bence aldatmanın affedilmemesinden yanayım benBende gerçek olmaması için şuan herşeymi veridim. İnanım çok pişmanım. Korku falan değil başıma gelecek hiçbirşeyden inanın korkmuyorum. Çünkü babam kimseye klmadan öldürür beni. Ölüm beni korkutmuyo. Dün eşime silahını ber ben yaparım bile dedim. Ama vallahi billahi pişmnım. Toparlamak düzeltmek istiyorum.
Fotograf falan attiniz mi? Yani bunlari gordu mu esiniz?Benim konuşmalarım tammen günlük tarzdaydı hatta geçiştirdiğim mesajlarda bariz netti. Sitemleri falan vardı beni geçiştiriyosun. Konuşmak istemiyosun falan diye. Am onun iki lafındn biri küfürlüydü hep. Cinsel eğilimi de vardı.
Aldatmissiniz, olay öldürürüme geldiyse yapacak bisey yok demek ki affetmeyecek. Onumuz de ki maclara bakacaksınız. Bu kez ofsayta dusmeyin.Merhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
iyice boşluğa düşüp nerelere yol açmışsınBiliyorum. Gerçekten canım acıyo. Ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı. Borçlarımız var sırf ona destek olabilmek için evde kendi iki çocuğum var zaten iki tane daha çocuk bakıyorum, elime geçen parayı olduğu gibi ona veriyorum. Zaten zor zamanlardan geçiyoduk. Çok üzdüm çokk.
Eşim bana, vurmaya bile kıyamadı. Haklı olarak yüzüme bikaç kez vurdu ama sert bile değildi. O kadar istedim ki dövsün hıncını çıkarsın. Ama o tokadını bile yavaşça attı. Annem.... Annemlere gidersem annem beni eve almaz. Babamda gördüğü yerde leşimi köpeklere yedirirUzerine gitme biraz sakinlesmesini bekle ama can guvenligin yoksa anne vs git orada kalirsin cocuklarina yatsitmamaya calis
Siz de aldatayım dediniz.Ben çok denedim. Eşimden tamamen kendimi uzaklaştırdığım zamanlar oldu. Anksiyeten var psikolojik olarak destek alıp antidepresan kullanıyorum. Aileme bi çok kez boşanmak istediğimi belirttim. Babam boşandığın gün mahkemeden çıkmadan öldürürüm seni dedi defalarca beni dövmek niyetiyle eve geldi. Biz aslında eşimle çok iyiydik. Bizi ailesi mahvetti. Sonra ben toparlanmaya çalıştım. Ama bi yandan d konuşacak bi arkadaş istedim işte. Son zamanlarda gerçekten iyitdik ama bu durumu aldatmama bağladı eşim haklı olarak bense gerçekten toparlanmaya çalışıp bi yandan konuştuğum kişiyle bağımı koparmaya çalışmıştım. Hatta gerçekten dün koparmıştım son konuşmamızdı bu şekilde denk geldi. Beni engellemiş falan hatta. Açığa çıktı sonra her şey. Keşke böyle olmasaydı
Pişman degilsin pişman olsan eşin yakalayınca olmazdı bu sen yakalanmanın verdigi korku stresden başak bişey hissetmiyorsun düzenin bozulması kaybedip yalnız kalmak korkutuyor ama eşinin yerinde olsam affetmem aldatan insan bi daha yapar ne yapsın şimdi seni affetse eskisi gibi sıcak bi ilişki olmaz e sen yine bişeyler eksik diye aldatma yoluna düşeceksin sonuçta ilkinin de sebebi duygusal boşluk diyorsun bu olanlardan sonra 4, 4 lük bi ilişki olmaz ki hak etmişsiniz herşeyi kusura bakmayın ama erkek aldatınca ne söylüyorsam aynısı bu sizin karakter eksikliğiniz başka hiçbir sebep yokMerhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Haklısınız sanırım ama ben. Bilmiyorum bırakmak istemiyorumZor bence aldatmanın affedilmemesinden yanayım ben
Attım ama kendimi bile değil. Geçiştirmek için işim falan var diyodum yaptığıö şeyleri göstermek için atmıştımFotograf falan attiniz mi? Yani bunlari gordu mu esiniz?
Umarım, eskisi gibi olmayacak biliyorum ama inşallah telafi edebilirimAldatmissiniz, olay öldürürüme geldiyse yapacak bisey yok demek ki affetmeyecek. Onumuz de ki maclara bakacaksınız. Bu kez ofsayta dusmeyin.
Hata aniden bir boşluk aninda yapilinca hata oluyor. Ama uzun uzun konuşmalar, gorus ayarlamak, hazirlanip her hangi bir yalan nedenle evden çikmak buluşmak gelmek. Bunlar basbaya boşanma nedeni evliligin guvenini sarsacak şeyler. Ve yakalandiginiz ve durumlarin bu yere geldiği için pjşmanlik duyuyorsunuz halbuki yakalanmasaniz da vicdaniniz karşisinda rahatsiz olmaliydiniz. Hatani anladiysan tabi herkes ikinci şansi hakeder ama şans vermemek de eşinin tamamen normal hakki. Ben ne kadinda, ne de erkekde planli şekilde uzun sure suren bir ilişkiyi hata olarak kabul etmiyorum. Duygusal boşluğa herkes duser hayatimiz komedi dizisi değilki hergun gulelim eylenelim. Allah affetsin. Tevbe et. Bundan sonra hayatini dizginle. Eşine zaman tani şu an eskisi gibi olmaniz çok zor. Zamanla belki hersey yerine otururMerhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Unutmaz ama bana bi şans daha verir inşallahiyice boşluğa düşüp nerelere yol açmışsın
inşallahhh düzelirr nediyim önemli olan eşinin bu olaylardan unutmasıı
Evet çevremde bu şekilde eşini aldatan bi kadın vardı. Çevre baskısıyla çocukları var diye kocası barıştı ama her fırsatta başına kaktığını sürekli bu durumu dile getirerek kadını canından bezdirdiğini duymuştum. Bu psikolojik baskı da çok kötü bunu çekmektense boşanmak yeğdirBaştan sona fiyasko.
İlgisiz, sorumsuz koca.
İlgi bekleyen kadın.
Sahip çıkmayan eş ailesi.
Offf.
Konu sahibesi eşin bunu her fırsatta seni iyice ezmek için dile getirecek.
Artık ona eskisi gibi sitem bile edemezsin.
Bunu kimse unutmaz.
Ne kadını, ne de erkeği.
Esin durumu biliyor o zaman gondermez sanirim o bize anlattigin sekliyle anlat sakinlesince bana affedebilir gibi geldiEşim bana, vurmaya bile kıyamadı. Haklı olarak yüzüme bikaç kez vurdu ama sert bile değildi. O kadar istedim ki dövsün hıncını çıkarsın. Ama o tokadını bile yavaşça attı. Annem.... Annemlere gidersem annem beni eve almaz. Babamda gördüğü yerde leşimi köpeklere yedirir
Yok.Ben gerçekten başıma geleceklerden endişe etmiyorum. Ama boşanmak istemiyorum. Toparlayamaz mıyım nolur en ufak bi umut bile yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?