Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Can güvenliğimden endişem yok. Eşim sana kıyamam hem de çocuklarım var dedi. Çok utanarak yazıyorum bunları. Allahım yardım et. Toparlayabilir miyim bu durumu

Ayrılsaydınız o zaman.

Bu zamana dek ilgisiz gelmiş koca aldatıldığını öğrendikten sonra ilgi melegi olacak degil.

Neden affedilmek istiyorsunuz ki?

Keşke sadakatinizi koruyarak boşanma yolunu seçseydiniz temiz temiz. Hic değilse evlatlarınızın gözünde masum kalırdınız.

Şu saatten sonra ne yapabilirsiniz.
Onurlu bir şekilde gidebilirsiniz.

Kınamak istemiyorum. Kimsenin evliliği hep aynı doğrultuda gitmiyor. İnişler çıkışlar hepimizin evinde var. Allah doğru yoldan ayırmasın.
Eskiden olsa ben de nasil yaparsin der dururdum ama artik yapmamaya çalışıyorum. Bu hayatta her sey bizim için. Kınadıklarımızla sınanmak da var.

Ayrılsaydınız o zaman.
Ben çok denedim. Eşimden tamamen kendimi uzaklaştırdığım zamanlar oldu. Anksiyeten var psikolojik olarak destek alıp antidepresan kullanıyorum. Aileme bi çok kez boşanmak istediğimi belirttim. Babam boşandığın gün mahkemeden çıkmadan öldürürüm seni dedi defalarca beni dövmek niyetiyle eve geldi. Biz aslında eşimle çok iyiydik. Bizi ailesi mahvetti. Sonra ben toparlanmaya çalıştım. Ama bi yandan d konuşacak bi arkadaş istedim işte. Son zamanlarda gerçekten iyitdik ama bu durumu aldatmama bağladı eşim haklı olarak bense gerçekten toparlanmaya çalışıp bi yandan konuştuğum kişiyle bağımı koparmaya çalışmıştım. Hatta gerçekten dün koparmıştım son konuşmamızdı bu şekilde denk geldi. Beni engellemiş falan hatta. Açığa çıktı sonra her şey. Keşke böyle olmasaydı

Bu benim ni haklı yapmaz biliyorum. Keşke nefsime yenilip yapmasaydım. Gerçekten pişmanım
Artık iş işten geçmiş. Aldatılmak iki taraf içinde yıkıcı bir durum ama erkekler nedense daha ağır atlatıyor bu travmayı. Ben bu evlilikten hayır geleceğini düşünmüyorum açıkçası.

Eşiniz yakalamasa bal gibi devam edecekmiş ilişki. Şimdi eteğiniz tutuştu tabi. Eşiniz affetse olay unutulsa yine yaparsınız.
Hayır gerçekten, dün son konuşmamızı yapmıştık. O istemediği için sinirlenip beni engelledi hatta. Ben kendi kullandıklarım hariç sosyal medyayı kapatacaktım o sırada çocuklarımla ilgilenmem gereken bi durum oldu ve sosyal medya açık kaldı. Zaten eşim de o şekilde öğrendi

buişin içinden sonra toparlaman çok zor canım sevseydin bence yapmazdın bunu
artık eşin senden soğumuş geri toparlaman imkansız hadii oldu barıştınız ama hep aklına o gelcekk
esksi gibi seni sevemicek kusura bakmadan pohh yoluna girmişsin

Biliyorum. Gerçekten canım acıyo. Ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı. Borçlarımız var sırf ona destek olabilmek için evde kendi iki çocuğum var zaten iki tane daha çocuk bakıyorum, elime geçen parayı olduğu gibi ona veriyorum. Zaten zor zamanlardan geçiyoduk. Çok üzdüm çokk.

Reactions: Jou
Size nasıl yol gösterebiliriz ki ayrıca şu saatten sonra? Eşinizle çocukların kimde kalacağını bundan sonraki sürecin nasıl devam edeceğini konuşun. Yani bu raddeden sonra konunuz “boşanmak” olmalı.

Uzerine gitme biraz sakinlesmesini bekle ama can guvenligin yoksa anne vs git orada kalirsin cocuklarina yatsitmamaya calis

Simdi bosaniyor olsaniz babaniz ölümle mi tehdit edecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…