- 27 Eylül 2021
- 146
- -7
- 11
- 28
- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
Can güvenliğimden endişem yok. Eşim sana kıyamam hem de çocuklarım var dedi. Çok utanarak yazıyorum bunları. Allahım yardım et. Toparlayabilir miyim bu durumuSeverek isteyerek konuşmamak da bir bahane değil ki. Sonuçta aldatmışsınız. Can güvenliğinizden endişe duyuyorsanız evden ayrılın. Adamla konuşmaya çalışıp daha çok zıvanadan çıkmasına neden olabilirsiniz.
Eşimi kötülemek için söylediğimi sananlar olacaktır ama maalesef herhangi bir ilgi görmüyordum. Eşimin ailesi benden kıslanırcasına evde olduğu her an alırlardı onu. Çağırırlardı. Eşim çalışmadığı sürelerde evde hiç durmaz. Hiçbir aktivitemiz yok. Sohbet muhabbetimiz yok. Evde olsa hile sadece tv ve telefonla ilgilenir. Beraber bişeyler yaptığımız zamanlar yok denecek kadar azdır
Kınamak istemiyorum. Kimsenin evliliği hep aynı doğrultuda gitmiyor. İnişler çıkışlar hepimizin evinde var. Allah doğru yoldan ayırmasın.Ilgiyi aramamis bence bulmuş. Ilgi yokmus ve bir yerden ilgi görmüş bulmuş.
Bu benim ni haklı yapmaz biliyorum. Keşke nefsime yenilip yapmasaydım. Gerçekten pişmanımIlgiyi aramamis bence bulmuş. Ilgi yokmus ve bir yerden ilgi görmüş bulmuş.
Eskiden olsa ben de nasil yaparsin der dururdum ama artik yapmamaya çalışıyorum. Bu hayatta her sey bizim için. Kınadıklarımızla sınanmak da var.Kınamak istemiyorum. Kimsenin evliliği hep aynı doğrultuda gitmiyor. İnişler çıkışlar hepimizin evinde var. Allah doğru yoldan ayırmasın.
Ben çok denedim. Eşimden tamamen kendimi uzaklaştırdığım zamanlar oldu. Anksiyeten var psikolojik olarak destek alıp antidepresan kullanıyorum. Aileme bi çok kez boşanmak istediğimi belirttim. Babam boşandığın gün mahkemeden çıkmadan öldürürüm seni dedi defalarca beni dövmek niyetiyle eve geldi. Biz aslında eşimle çok iyiydik. Bizi ailesi mahvetti. Sonra ben toparlanmaya çalıştım. Ama bi yandan d konuşacak bi arkadaş istedim işte. Son zamanlarda gerçekten iyitdik ama bu durumu aldatmama bağladı eşim haklı olarak bense gerçekten toparlanmaya çalışıp bi yandan konuştuğum kişiyle bağımı koparmaya çalışmıştım. Hatta gerçekten dün koparmıştım son konuşmamızdı bu şekilde denk geldi. Beni engellemiş falan hatta. Açığa çıktı sonra her şey. Keşke böyle olmasaydıAyrılsaydınız o zaman.
Artık iş işten geçmiş. Aldatılmak iki taraf içinde yıkıcı bir durum ama erkekler nedense daha ağır atlatıyor bu travmayı. Ben bu evlilikten hayır geleceğini düşünmüyorum açıkçası.Bu benim ni haklı yapmaz biliyorum. Keşke nefsime yenilip yapmasaydım. Gerçekten pişmanım
Teşekkür ederimKınamak istemiyorum. Kimsenin evliliği hep aynı doğrultuda gitmiyor. İnişler çıkışlar hepimizin evinde var. Allah doğru yoldan ayırmasın.
Hayır gerçekten, dün son konuşmamızı yapmıştık. O istemediği için sinirlenip beni engelledi hatta. Ben kendi kullandıklarım hariç sosyal medyayı kapatacaktım o sırada çocuklarımla ilgilenmem gereken bi durum oldu ve sosyal medya açık kaldı. Zaten eşim de o şekilde öğrendiEşiniz yakalamasa bal gibi devam edecekmiş ilişki. Şimdi eteğiniz tutuştu tabi. Eşiniz affetse olay unutulsa yine yaparsınız.
Bende dilimin cürmünü çektim. Bunun arkasına sığınmıyorum elbette. Allahım yardım etsinEskiden olsa ben de nasil yaparsin der dururdum ama artik yapmamaya çalışıyorum. Bu hayatta her sey bizim için. Kınadıklarımızla sınanmak da var.
buişin içinden sonra toparlaman çok zor canım sevseydin bence yapmazdın bunuMerhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Mesajlarin içeriği sanal seks miydi? Yoksa napiyorsun iyiyim evdeyim tarzinda günlük sohbetler mi?Bende dilimin cürmünü çektim. Bunun arkasına sığınmıyorum elbette. Allahım yardım etsin
Biliyorum. Gerçekten canım acıyo. Ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı. Borçlarımız var sırf ona destek olabilmek için evde kendi iki çocuğum var zaten iki tane daha çocuk bakıyorum, elime geçen parayı olduğu gibi ona veriyorum. Zaten zor zamanlardan geçiyoduk. Çok üzdüm çokk.buişin içinden sonra toparlaman çok zor canım sevseydin bence yapmazdın bunu
artık eşin senden soğumuş geri toparlaman imkansız hadii oldu barıştınız ama hep aklına o gelcekk
esksi gibi seni sevemicek kusura bakmadan pohh yoluna girmişsin
Uzerine gitme biraz sakinlesmesini bekle ama can guvenligin yoksa anne vs git orada kalirsin cocuklarina yatsitmamaya calisMerhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Simdi bosaniyor olsaniz babaniz ölümle mi tehdit edecekBen çok denedim. Eşimden tamamen kendimi uzaklaştırdığım zamanlar oldu. Anksiyeten var psikolojik olarak destek alıp antidepresan kullanıyorum. Aileme bi çok kez boşanmak istediğimi belirttim. Babam boşandığın gün mahkemeden çıkmadan öldürürüm seni dedi defalarca beni dövmek niyetiyle eve geldi. Biz aslında eşimle çok iyiydik. Bizi ailesi mahvetti. Sonra ben toparlanmaya çalıştım. Ama bi yandan d konuşacak bi arkadaş istedim işte. Son zamanlarda gerçekten iyitdik ama bu durumu aldatmama bağladı eşim haklı olarak bense gerçekten toparlanmaya çalışıp bi yandan konuştuğum kişiyle bağımı koparmaya çalışmıştım. Hatta gerçekten dün koparmıştım son konuşmamızdı bu şekilde denk geldi. Beni engellemiş falan hatta. Açığa çıktı sonra her şey. Keşke böyle olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?