Tuhhh nasıl beslenecegizEvet yapar.
Sadece sucuk değil veya sadece baharatlı şeyler değil, masum görünen yiyecekler de yapabilir.
Tuhhh nasıl beslenecegiz
Canım süt alerjisi filan da olabilir, bir doktora götür istersen, çok sık görülüyor artık besin alerjisiArkadaşlar iyi akşamlar benim 50 günlük bebeğim var emziriyorum sadece. 1 ay boyunca pişik olmuştu zor geçirdim. Hâlâ kizarik yani.Ben yumurtayı sade yiyemedigim için sucukla yiyorum acaba baharatlı olduğu için yeniden pisiğe felan sebep olur muu diye sormak istedim. Tecrübeli anneler acil bilgi verir misiniz
Baharat süte geçtiği için yapabilir diye düşündüm asitli içecekler içince de oluyor ya pişikYapar diye bir sey soylenemez kesinlikle. Ben acida yedim ekside yedim baharatta yedim. Ne 1 gun sutumun tadi degisti nede bebege bir zarari dokundu. Pisik ne alaka onu bile anlamadim. Ter yoluyla vucudu baharat mi atiyormus boyle mi bagdastirdiniz?
Doktorunuz soylediyse biraz azaltabilirsiniz. Ben hic duymadim doktorumdan cunku boyle bir sey. Halk arasinda bi soylenti gibi dusunuyorum. Ozellikle pisik konusunu. Hava cok sicak. Bezi yapmis olabilir, islak mendilini farkli yada yanlis almis olabilirsiniz. Alerji olmus olabilir. Doktorunuza danistiniz mi?Baharat süte geçtiği için yapabilir diye düşündüm asitli içecekler içince de oluyor ya pişik
Evet ıslak mendilden olduğunu düşünüyorum çok kötü bi ıslak mendil kullandım bu bimde satılan asitli şey. Bilmiyorum ki özellikle kaynanam her gördüğünde" sen ne yiyonda bu çocuk böyle oluyo, acı yeme baharat yeme mafolur çocuk" diyordu ordan kaldı aklımda :/Doktorunuz soylediyse biraz azaltabilirsiniz. Ben hic duymadim doktorumdan cunku boyle bir sey. Halk arasinda bi soylenti gibi dusunuyorum. Ozellikle pisik konusunu. Hava cok sicak. Bezi yapmis olabilir, islak mendilini farkli yada yanlis almis olabilirsiniz. Alerji olmus olabilir. Doktorunuza danistiniz mi?
Çok teşekkür ederimm hakiki zeytin yağı mi olması gerekHer bez değişiminde zeytin yağı sürersen hem rahatlar hem pişik olmaz. ben küçük bi kavanoza zeytin yağı koyup sürekli yanımda bulundururdum çok iyi geliyor. yemeklerede baharat olarak kimyonda koyarsan bebeğe geçen gaz konusunda rahat edersin söylemeden geçemedim. sağlıklıkla büyüt yavrunu.
Ya vallahi onlar bi kulagindan girsin bir kulagindan ciksin. Bir ara internette okumustum. "Ozellikle anneleri kisitliyorlar, sunu yeme bunu yeme diyorlar. Boguyorlar ve bu tarz seyler annede birikiyor, cocuklari sutten kesiyorlar" diyorlardi. Mama vermeyin diye dusunen bir beyfendi. Ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama anne sutunden sadece saglikli besinlerin gectigine inaniyorum. Siz yine kendi sagliginiz icin guzel beslenin.Evet ıslak mendilden olduğunu düşünüyorum çok kötü bi ıslak mendil kullandım bu bimde satılan asitli şey. Bilmiyorum ki özellikle kaynanam her gördüğünde" sen ne yiyonda bu çocuk böyle oluyo, acı yeme baharat yeme mafolur çocuk" diyordu ordan kaldı aklımda :/
Evet ıslak mendilden olduğunu düşünüyorum çok kötü bi ıslak mendil kullandım bu bimde satılan asitli şey. Bilmiyorum ki özellikle kaynanam her gördüğünde" sen ne yiyonda bu çocuk böyle oluyo, acı yeme baharat yeme mafolur çocuk" diyordu ordan kaldı aklımda :/
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bende katılıyorum aslında size. Hem Sucukta cemen var buda süt yapıyo:) Tam gecmeseydi doktora götürecektim ama çok şükür geçti. Yalnızca ilk bebeğim tecrübesiz olduğum için yanlışlar yaptım mesela molfix çok sert bi bez di ve ben bağlarken çıkartırken bebeğimin bacaklarına surtmusum bilmedenYa vallahi onlar bi kulagindan girsin bir kulagindan ciksin. Bir ara internette okumustum. "Ozellikle anneleri kisitliyorlar, sunu yeme bunu yeme diyorlar. Boguyorlar ve bu tarz seyler annede birikiyor, cocuklari sutten kesiyorlar" diyorlardi. Mama vermeyin diye dusunen bir beyfendi. Ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama anne sutunden sadece saglikli besinlerin gectigine inaniyorum. Siz yine kendi sagliginiz icin guzel beslenin.
Pisik icinde zeytinyagi onerebilirim bende. Bir miktar isitip iliyan zeytinyaginida oneriyorlar. Pudra cok cok iyi geliyor pisige. Ama onu Amerikada sanirim yasaklamislardi solunum yollarindan kanser yaptigi icin. Cok tehlikeli. Belki 1-2 sefer odanin disinda elinize dokup yavasca poposuna surup hemen kapatabilirsiniz. Yinede once bir doktora goturun uzun zamandir devam ediyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?