Sucuklu Tost Nedir?

Sucuklu tostun içinde ne vardır?

• Sucuk

OY: 162 73,6%
  • Sucuk + Kaşar tabiiki!

OY: 58 26,4%

• Ankete Katılan
    220
O kanepelerde herhalde mutfakta becerisi olmayanlarin uydurmasi :)) benim tost deyince aklims ilk gelen kasar ekmektir.. ha sade ekmek kizartip uzerine tereyagda surulur ama baska sey olur o.. ablam 37 yasina bos gelmisim, cok uzgunum: (

O kanepelerde herhalde mutfakta becerisi olmayanlarin uydurmasi :)) benim tost deyince aklims ilk gelen kasar ekmektir.. ha sade ekmek kizartip uzerine tereyagda surulur ama baska sey olur o.. ablam 37 yasina bos gelmisim, cok uzgunum: (
Bildiğin pastaneler yapıyor, gidip bana 1 kilo pizza verir misiniz deyin bak ne veriyorlar hahahahaha
Valla bu sefer gittim, bir sürü iş var, herkes bulunduğu yerdeki tostçuları gezip fotoğraflasın, sordum öyle değilmiş'i kabul etmiyoruz, görmemiz lazım :)))

Ömrümün geri kalanini bunu fotograflayarak geciricem sanirim.

Bu pastaneler cafeler isi bozmus zaten ablam:) sen pizza istediginde bana yaz neli istersen bol malzemoslu yaparim sana :))

Sahi pizza zaten kiloyla alinmazki:)) 1 yarim 2-3 dilim deriz yaa:))

Bu pastaneler cafeler isi bozmus zaten ablam:) sen pizza istediginde bana yaz neli istersen bol malzemoslu yaparim sana :))

Sahi pizza zaten kiloyla alinmazki:)) 1 yarim 2-3 dilim deriz yaa:))
:))))
Sen şuna 1 yarım de pastane de adamlar şaşkın şaşkın baksın hahahaha

Teklifin için teşekkür ederim, söylemiş olman bile yeterli çok sağol.

Siz sucuklu tost istemişsiniz kaşarlı sucuklu istiyorsanız söylemelisiniz e ne demişler hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…