Sucuklu Tost Nedir?

Sucuklu tostun içinde ne vardır?

• Sucuk

OY: 162 73,6%
  • Sucuk + Kaşar tabiiki!

OY: 58 26,4%

• Ankete Katılan
    220

yahu tarif güzel de bu sıcak ekmek arasında sucuk olur kimse inandıramaz bunun tost olduğuna beni

Tüm yorumları okudum, kafam karıştı resmen
İlk aklıma gelen standart olarak kaşarın olduğu üzerine de malzemelerin eklendiği oldu.
Kaşarlı var, kaşarlı sucuklu var, karışık da ekstra olarak turşu, domates vs. eklenen diye biliyorum.
Yer yer değişiyor sanırım.

yahu tarif güzel de bu sıcak ekmek arasında sucuk olur kimse inandıramaz bunun tost olduğuna beni

Sucuk ekmekte makina kilitlenmez, sucuklar ve ekmek kağıt gibi olmaz. Sucuk dilimleri daha dolu dolu kesilir, hatta sucuğu yar ortadan ikiye, bi de dörde böl, sekiz parçadan at ekmeğin arasına. Bu sucuk ekmek. Karda da ne güzel gider ohh.

Mune ama tost denince içinde otomatik kaşar olduğunu zannedenler varmış. Şimdi bu arkadaşları bilgilendirmeyelim mi yani?
Valla bunca yıllık tost müptelasıyım, sucuklu tost sucukla yapılır, sucuklu deyince içine kaşar da koyan yer görmedim, kaşar da olsun istiyorsan çek oradan bir karışık dersin adam heee hem sucuk hem kaşar koyacağız deyip basar tostu:)

Biz de böyle diyoruz da işte, ayvalık tostu, yengen, sucuk ekmek filan hepsi karıştı.

Tost derseniz neli derler.Bence tost ismi üzerine basılmış ezilmiş ekmekten geliyor.İçinde ne olacağını müşteri söyler veya menüden seçer
Oyle derler ama cahillikten bence:) sade dersem kizarmis ekmek mi getircekler aceba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…