Mune sence nasil olmalı sucuklu tostHepiniz şaka gibisiniz, şakalanan da benim sanırım
E beyaz peynir yapismay
Neynen yapistirsinlar ekmaa acikla
Sucuğu önce makinaya atarsın Sassy, o bi cız bız olur, yağını salar ohh mis. Sonra ekmaa ortadan ikiye yararsın, alırsın o yağla sucuğa bi basarsın açık halde, önce bi yağını emdirirsin (Ağzımın suyu akıyor şu an), sonra ekmaa eline alır, sucukları tek tek ekmaan içine dizersin, sonra ekmaa kapatır makinaya koyarsın. Biraz ısıtır, kurutmadan tereyağını dışına gezdirirsin, üstüne de tuz atarsın (Yağ tuzsuzsa), üzerine var gücünle bastırır makinayı kilitlersin. O incecik kağıt gibi olur.
Buna da sucuklu tost denir.
Ohh. Yapıcam birazdan.
Hepiniz şaka gibisiniz, şakalanan da benim sanırım
Gel sarilak o zamanbeyaz peynirli bende çok severim.
domates ekmeği ıslatıyor hiç bir şeyin içinde sevmem:)
Hala ısrar ediyorsun ya, sözlük anlamını bilem verdim. Gadın kendini nasıl inandırdınsa artık
Yukarlarda bi arkadasekmeğin yapışması gerektiğini kim söyledi
Otomatik kasar kim ya tobeeeeMune ama tost denince içinde otomatik kaşar olduğunu zannedenler varmış. Şimdi bu arkadaşları bilgilendirmeyelim mi yani?
yahu tarif güzel de bu sıcak ekmek arasında sucuk olur kimse inandıramaz bunun tost olduğuna beni
Otomatik kasar kim ya tobeeee
ülke olarak tost konusunda anlaşamıyoruz değil ki siyaset pihiii
Ya da tost yapilan kisiOtomatik portakalın kuzeni
Hıyy kötü espri kötüü.
kendi kendine konuşmandan delirmiş olduğuna ikna oldum
domatesli tost yenir mi lo
Aaa meshurdur benim kendi kendime konusmalarimZahahhadarkmore harbi kendine cevap vermis he la die hahahhah
Valla bunca yıllık tost müptelasıyım, sucuklu tost sucukla yapılır, sucuklu deyince içine kaşar da koyan yer görmedim, kaşar da olsun istiyorsan çek oradan bir karışık dersin adam heee hem sucuk hem kaşar koyacağız deyip basar tostu:)Mune ama tost denince içinde otomatik kaşar olduğunu zannedenler varmış. Şimdi bu arkadaşları bilgilendirmeyelim mi yani?
Valla bunca yıllık tost müptelasıyım, sucuklu tost sucukla yapılır, sucuklu deyince içine kaşar da koyan yer görmedim, kaşar da olsun istiyorsan çek oradan bir karışık dersin adam heee hem sucuk hem kaşar koyacağız deyip basar tostu:)
Oyle derler ama cahillikten bence:) sade dersem kizarmis ekmek mi getircekler aceba:)Tost derseniz neli derler.Bence tost ismi üzerine basılmış ezilmiş ekmekten geliyor.İçinde ne olacağını müşteri söyler veya menüden seçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?