Sucuklu Tost Nedir?

Sucuklu tostun içinde ne vardır?

• Sucuk

OY: 162 73,6%
  • Sucuk + Kaşar tabiiki!

OY: 58 26,4%

• Ankete Katılan
    220
Iste bu sacma degil mi:) cafe sahibi degil istersen tost kralicesi ol farketmez:) avrupada git bi yere tost istersen kasarli gelir ekstra sey istersen soylersin ki menude zaten tost isimleri siralidir. digeribe kizarmis ekmek dersin:) evdede tost yapcam dedigimde kimse bos kizarmis ekmek anlamiyor.. kizarmis ekmek adi uzerinde:)

Biz de böyle diyoruz da işte, ayvalık tostu, yengen, sucuk ekmek filan hepsi karıştı.
Bence de karışmış, bugün istediğiniz yere gidip sorun, normal standart tosttan bahsediyorsanız sucuklu yalnızca sucukla yapılır, hele dinlenme tesislerinde falan sucuğun yanına kaşar, turşu falan vıışşş mümkünatı yok, adamlar sucuğu bile arkası görünür şekilde kesip koyuyor, içinde turşu, mayonez, ketçap olsun istiyorsanız o standart tost olmuyor.

Oyle derler ama cahillikten bence:) sade dersem kizarmis ekmek mi getircekler aceba:)
İşin sahibine o işi yapana tostçuya tost konusunda cahil demek bir psikiyatriste arkadasları delisin sen demişler o da dua edin de ben size deli demeyeyim demiş:) sizinki o hesap :)

Ya mudur tasimis konuyu
Artik ilismez herhal dedim

Ha ohh içim ferahladı
Yani.

Bilmiyorlar arkadaşım tost ne demek, açıklıyoz hala ısrar ediyorlar. Hayır nerede yediler bunca sene tostu? Neresi orası? Tost deyince "Neli" diye sormayan, menüden seçtirmeyen yer neresi?

İşin sahibine o işi yapana tostçuya tost konusunda cahil demek bir psikiyatriste arkadasları delisin sen demişler o da dua edin de ben size deli demeyeyim demiş:) sizinki o hesap :)
Arkadasim turkiyede bu isi karistiriyolar demek istedim:))

Samantha bacim nasil bi konu acmissin olay:)

Ablam bunlarin hepsi cimrilikten bence:)

ne kadar münazaraya kapalı bir cevap
jüri sonucuna bakalım diyecem o da fecaat:)

Ablam bunlarin hepsi cimrilikten bence:)
Valla arkası görünen sucukları koyanlar cimrilikten yapıyor ama tost dediğiniz şeyde malzeme tost ekmeği, sucuk, kaşar veya sucuklu kaşarlı olur.
Bu şeye benziyor açma hamurundan minicik kanepeler yapıp içlerine malzeme koyuyorlar adına da pizza diyorlar :))

Seksli film bence orasi
“Bana bi tost lutfen”
“Yapalim abla”

yarın gidip menülere bakıcam topluca delirttiniz beni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…