nerden baslasam nasil yazsam bilmiyorum..burda anlatirim rahatlarim konusmak zor bari yazayim dedim ama elim klavyedeki o harflere basmak istemiyor..ben 5 yasindayken annemden babamdan ayrilmak zorunda kaldim..nedeni bende kalsin ama baska yol yoktu..bana zarar gelmesin diye ananeme emanet edildim..annemin kardesi ilgileniyordu benimle gerisi ya iste ya tarlada yada hayvanciliktaydi..banada tembih ettiler sakin aksilik yapma o bakmazsa seni burda keserler oldururler o koruyacak seni diye..bende goze batmamak icin elimden geleni yaptim ama basarili olamadim..ne yapsam suctu yatmam kalkmam kosmam yurumem arkada kalmam onden gitmem yaninda yurumem hersey ve herdefasinda ceza aliyordum..iki sene ceza aldim bir gun anneme dedimki cok dayak yiyorum burda annem aldi beni kiyamamis aslinda dayak artik aliskanlik yapmisti umrumda bile deildi..sonra okula basladim.1.2.3.4. sinif derken 5. sinif ogretmen bebek nasil yapilir nasil hamile kalinir ve kari koca iliskisini anlatti..dunya basima yikildi.megerse 5/7 yas arasi emanet edildigim kisinin karisi olmusum haberim yokmus..o zamanlar kimseye bisi diyemedim..nasil derim ben cok yaramazim hep cezalandiriliyorum diye..ya beni evden atsalardi birisi oldurseydi..sonralarida bisi diyemedim anlimda kocaman bir leke vardi eger basima bu geldiyse illa bisi yapmisimdir yoksa niye benim basima gelsinki dedim..huyum cok bozuldu kendime zarar vermeye baslayinca mecburi psikolojik tedavi gormeye basladim..seneler icinde anladim kabullendim sucun bende olmadigini ama gel gelelim bu yuk hafiflemiyor..acim dinmiyor..ALLAHIM diyorum sana cok guveniyorum illa cikar bunun acisi bir yerden ama hala dort dortluk yasiyor beyfendi..ama bu topragin birde alti var sabir..bu soruya cvp bulamiyorum kafayi yiycem SUCUM NEYDI !!!!!!!!!