yazdıklarınız benı cok üzdü hayat cok kötü artık cocuk doğurmaya korkuyoruz artık evlatlarımız canlarımız nasıl yasıycak bu kötü dunyadanedır bu erkeklerın cınsellık arzusu gözlerını nasıl bukadar bürüyor ne bıcım bır ınsanlık nasıl bır vıcdan nasıl bı mıdeleri var bunların...kadın olmak nekadar zor doğar doğmaz hayat yenık başlıyoruz hayata...bu durumda olan kızlarımıza yazık değilmi allah hepımızın yardımcısı olsun bu pis sapıklardan hepimizi tum kadınlarımı korusun...cocuk ya daha cocuk allahın belası çok şey derdım ama allahından bul...
sende allaha havale et bacım yuce rabbım buyuktur sabırlıdır kımsenın ahı kımseye kalmaz ınşallah...sen düşündükçe hem kendıne hem evlatlarına zarar verırsın....onlar ıcın başını dık tut onları koru..geçmişe bağlı kalma en azından kızların ıcın...
malesef meslek geregi biliorum kizlar kadar erkeklerde ugruyo bu kotuluge..dunyaya cocuk getirirsin tabiki o duyguyu herkez ister ama belki ben gibi olursun..cocuklarimida psi ye goturuorum allah korusun bisi olurda ben gibi kimseye soyleyemezler psi konusturur die..onlarin psi siylede iki haftada bir gorusuyorum..cok SIKIYOMUSUM cocuklari..abartili sekilde koruomusum bana sorarsan asla yetemiorum ama kizlar hayatlarinin icinde kayboluolarmis..konusuyoruz kizlarda rahatsiz gercekten mesela parkta oynamalarini seyretmek yerine onlarla oynayip uzen cocuklara kizmam gibi..annem biraksa kavga edecem ama annem bi cocuga kizdimi o cocuk benle bidaha oynamio arkadasim bile yok dio(lar) ama dedim ya bana sorsan asla yeterli koruyamiorum..yada tenefuste erkek cocuklarla oynadimi 'annem arkadasima canavar gibi bakio' dio..valla farkinda deilim..aslinda yavas yavas anliorum gercekten cok korumakta kotu zamani gelince onlarda bunalirmiki bu ilgiden..ugrasiorum denemeye calisiorum biraz salivermeyi ama olmuyo :44: