sucum neydi ?

yazdıklarınız benı cok üzdü hayat cok kötü artık cocuk doğurmaya korkuyoruz artık evlatlarımız canlarımız nasıl yasıycak bu kötü dunyada :( nedır bu erkeklerın cınsellık arzusu gözlerını nasıl bukadar bürüyor ne bıcım bır ınsanlık nasıl bır vıcdan nasıl bı mıdeleri var bunların...kadın olmak nekadar zor doğar doğmaz hayat yenık başlıyoruz hayata...bu durumda olan kızlarımıza yazık değilmi allah hepımızın yardımcısı olsun bu pis sapıklardan hepimizi tum kadınlarımı korusun...cocuk ya daha cocuk allahın belası çok şey derdım ama allahından bul...
sende allaha havale et bacım yuce rabbım buyuktur sabırlıdır kımsenın ahı kımseye kalmaz ınşallah...sen düşündükçe hem kendıne hem evlatlarına zarar verırsın....onlar ıcın başını dık tut onları koru..geçmişe bağlı kalma en azından kızların ıcın...

malesef meslek geregi biliorum kizlar kadar erkeklerde ugruyo bu kotuluge..dunyaya cocuk getirirsin tabiki o duyguyu herkez ister ama belki ben gibi olursun..cocuklarimida psi ye goturuorum allah korusun bisi olurda ben gibi kimseye soyleyemezler psi konusturur die..onlarin psi siylede iki haftada bir gorusuyorum..cok SIKIYOMUSUM cocuklari..abartili sekilde koruomusum bana sorarsan asla yetemiorum ama kizlar hayatlarinin icinde kayboluolarmis..konusuyoruz kizlarda rahatsiz gercekten mesela parkta oynamalarini seyretmek yerine onlarla oynayip uzen cocuklara kizmam gibi..annem biraksa kavga edecem ama annem bi cocuga kizdimi o cocuk benle bidaha oynamio arkadasim bile yok dio(lar) ama dedim ya bana sorsan asla yeterli koruyamiorum..yada tenefuste erkek cocuklarla oynadimi 'annem arkadasima canavar gibi bakio' dio..valla farkinda deilim..aslinda yavas yavas anliorum gercekten cok korumakta kotu zamani gelince onlarda bunalirmiki bu ilgiden..ugrasiorum denemeye calisiorum biraz salivermeyi ama olmuyo :44:

bence çocukların çok şanslı senin gibi bir anneleri olduğu için.. kim bilir ne kadar bağlısındır onlara.. daha onların gelecekleri var okuduklarını mezuniyetlerini yaşayacaksın inşallah.. bunlar ne kadar güzel şeyler.. Millet ne rezillikler yapıyor da bir gram utanma duygusu hissetmiyor.. Sen yaşadıklarından ötürü asla kendini kötü hissetme.. çok küçükmüşsün.. o it bunun hesabını elbet verecek.. hala dört dörtlük yaşıyor diyorsun.. dur daha erken.. birden tokat gibi çarpar Rabbim zamanını bilir.. dünyada fazlalık gibi hissetmek ne demek olur mu hiç öyle şey. Sen ailenden ayrı kalmak zorunda kalmışsın fakat senin çocukların senin yanında çok şükür.. Allahım yuvanı çocuklarını korusun onları sana, seni onlara bağışlasın.. sakın üzme kendini

malesef meslek geregi biliorum kizlar kadar erkeklerde ugruyo bu kotuluge..dunyaya cocuk getirirsin tabiki o duyguyu herkez ister ama belki ben gibi olursun..cocuklarimida psi ye goturuorum allah korusun bisi olurda ben gibi kimseye soyleyemezler psi konusturur die..onlarin psi siylede iki haftada bir gorusuyorum..cok SIKIYOMUSUM cocuklari..abartili sekilde koruomusum bana sorarsan asla yetemiorum ama kizlar hayatlarinin icinde kayboluolarmis..konusuyoruz kizlarda rahatsiz gercekten mesela parkta oynamalarini seyretmek yerine onlarla oynayip uzen cocuklara kizmam gibi..annem biraksa kavga edecem ama annem bi cocuga kizdimi o cocuk benle bidaha oynamio arkadasim bile yok dio(lar) ama dedim ya bana sorsan asla yeterli koruyamiorum..yada tenefuste erkek cocuklarla oynadimi 'annem arkadasima canavar gibi bakio' dio..valla farkinda deilim..aslinda yavas yavas anliorum gercekten cok korumakta kotu zamani gelince onlarda bunalirmiki bu ilgiden..ugrasiorum denemeye calisiorum biraz salivermeyi ama olmuyo :44:

cnm ınankı her anne evladını koruyo senın gıbı...bende oyleyım bende cocuğumu uzene kızıyorum ama daha cok cocuklarımın kendılerini savunması gerektiğini kendılerını ezmemelerı soyluyorum....bırak ufak şeylerde onlar halletsın bu benı düşncem tabı...okuldakı duruma gelırse cocuklarda cevrede tv de ne görüyosa okulda uyguluyo benımde kızım 1.sınıftı bu yıl habıre yanındaydım erkek cocuklar yaramaz kız cocuklarına bı şekılde bulaşıyolar uyardığım çok oldu benımde öğretmene şıkayet ettiğimiz okuldan atılmasını ıstediğimiz bıle oldu valla...neyse yanlış bışey olmadığı surece tavrını bellı etme kızlarınla aranı bozma...zamane cocukları annenın babanın her dediğini yanlış alıp kendılerıne karşı olduğumuzu düşünüyolar....

cnm ınankı her anne evladını koruyo senın gıbı...bende oyleyım bende cocuğumu uzene kızıyorum ama daha cok cocuklarımın kendılerini savunması gerektiğini kendılerını ezmemelerı soyluyorum....bırak ufak şeylerde onlar halletsın bu benı düşncem tabı...okuldakı duruma gelırse cocuklarda cevrede tv de ne görüyosa okulda uyguluyo benımde kızım 1.sınıftı bu yıl habıre yanındaydım erkek cocuklar yaramaz kız cocuklarına bı şekılde bulaşıyolar uyardığım çok oldu benımde öğretmene şıkayet ettiğimiz okuldan atılmasını ıstediğimiz bıle oldu valla...neyse yanlış bışey olmadığı surece tavrını bellı etme kızlarınla aranı bozma...zamane cocukları annenın babanın her dediğini yanlış alıp kendılerıne karşı olduğumuzu düşünüyolar....

inan coook iyi dusunuorsun..keske o dedigini yapabilsem bunlarin orta okulu lisesi var allah nasip ederse..kendilerini savunamazlarsa cok ezilirler..orda ne iceri girebilirim ne mudahale edebilirim

sizinle bisi paylasmak istiorum..insallah kafanizi sisirmiorumdur..bu yil 5 yasinda olan kizim birinci sinifa basladi (dogum tarihi sayesinde okula 11 ay erken basladi sinifta kalsa koymaz ne guzel) aksam bana dedi.aneeee sen bizi hastaneden almamissin.dedim alahalla nerden almisim..babamla asik olmussun dedi.nasil oluomus o dedim(soklardayimmmm) bak simdi dedi:birbirine iki kisi asik olur sonra flort ederlermis (tabi onun flort kelimesi farkli) sonra cok asik olunca bebek yaparlarmis bebegi doktor deil erkek yaparmis dedi..erkek 18/20 yaslarinda olurmus dedi..ates basti o an yemin ederim:18::18:
eee dedim yani o yasta bir erkek sana asik olsa bebekmi edeceksin(dizlerimin bagi cozuldu)
offf aneeee sende bisi bilmiosun ha dedi.bende 16 yasinda olmam lazim dahaa cooook dedi..ohhhhh
ogretmen dediki eger 16 yasindan once birisi bakmak ellemek isterse oraya, bagiracakmisiz adam kacarsa annemize soyliycekmisiz dedi..aferim annecim ne guzel anlatmis dedim..sen bana kizmazsin soylersem dimi dedi(demekki cocukken korkudan soyliyemioruz) yok annem nie kizam once sana eferim der sonrada adami polise veririz dedim...ustumden yuk kalkti valla ogretmen cok guzel anlatmis..ben nie bu kadar rahat anlatamiorsam..ben gibi kara kara dusunenler aynisini yapin :)

selam canlar..bugun psime gittim kadin dedi yuzun yeniden renklenmis 3 gun once cok kotuydun dedi.direk mevzuya girdim boyle boyle kucuk zoulouyla konusurken boyle bir cilkginlik yaptim gelen yorumlar iki gun hickira hickira aglatti beni die..aldim tel imi her yazani tek tek cevirdim..bazilarina hala gozlerim doluyor..o gozlerimi dolduranlara kadin yaa cok guzeeel die karsilik verdi..negatif yorumlarada:onlara kizma belki boyle bir seyin olmasini kabullenemiolar oyle tepki veriolar ama ne guzel cogu senin sesin olmus dedi..aynen oyle oldunuz..kimseyede kirginligim yok..sayenizde artik haftada bir gorusecez kadinla..yazilarin fotosunu cektim biraz bunalinca okuyorum huzur verio dibe vurmadan yuze cikiorum tekrar..cok guzel yorumlar ve ozel mesajlar aldim..allah hepinizden razi olsun..ama artik bu isimle baska yere yorum yapmak zoruma gidior biri cikip sen kendine bak diyecek gibime gelior..diyen olmadi ama korkuyorum iste..o yuzden artik girmeyecegim..hepiniz kardes oldunuz bana cansiniz siz..hakkinizi helal edin..rabbime emanetsiniz :21::5:

selam canlar..bugun psime gittim kadin dedi yuzun yeniden renklenmis 3 gun once cok kotuydun dedi.direk mevzuya girdim boyle boyle kucuk zoulouyla konusurken boyle bir cilkginlik yaptim gelen yorumlar iki gun hickira hickira aglatti beni die..aldim tel imi her yazani tek tek cevirdim..bazilarina hala gozlerim doluyor..o gozlerimi dolduranlara kadin yaa cok guzeeel die karsilik verdi..negatif yorumlarada:onlara kizma belki boyle bir seyin olmasini kabullenemiolar oyle tepki veriolar ama ne guzel cogu senin sesin olmus dedi..aynen oyle oldunuz..kimseyede kirginligim yok..sayenizde artik haftada bir gorusecez kadinla..yazilarin fotosunu cektim biraz bunalinca okuyorum huzur verio dibe vurmadan yuze cikiorum tekrar..cok guzel yorumlar ve ozel mesajlar aldim..allah hepinizden razi olsun..ama artik bu isimle baska yere yorum yapmak zoruma gidior biri cikip sen kendine bak diyecek gibime gelior..diyen olmadi ama korkuyorum iste..o yuzden artik girmeyecegim..hepiniz kardes oldunuz bana cansiniz siz..hakkinizi helal edin..rabbime emanetsiniz :21::5:

canim sikildi iyimi :(

arkadaşım geçmiş olsun suçum neydi demişsiniz ya sizin bir suçunuz yok.Herhalde kader dersem acınız biraz olsun azalır keşke yapabileceğimiz bir şey olsaydı. Herkesin bir imtihanı var bu dünyada.Allah'a bol dua edin ve inancınızı yitirmeyin.nolur isyan etmeyin.İyi ki öbür dünya diye bir yer var.Yoksa mazlumların ahı nasıl çıkardı?Allah sabırlar versin.

Konu sahibi gitmiş, gri olmuş... Yine mi keklendik yaa:ssz:

Son düzenleme:
aklıma virginia woolf geldi küçükken uzun süre tacize uğradığını fark etmemiş
ne bileyim ne söyleyim bilemedim
sen içindeki iyiliği yitirme

Back
X