Sucum zayif olmak

Amann dert etiiginiz seye bak vende 1 61 biyunda 50 kiloydm 43 lerde. 50 lere ciktm simdi gebelk var aliyrm yavas yavas. Bana zayf demeleri benm icin iltifattr hc umrumda olmaz. Bunu kafama dahi takmam. Kadindan uslubundan dolayi otursn utansn.

Tek tek alinti yapamiyorum ama inanin ben bile inanmisim sanki biraz kilo almam gerktigine..

Hayir bu ilk degil sonda olmayacak nasil agzinin payini veririm ben bu tur insanlarin gercekten gece gece canimi sikti konu actim
Boyum 171 kilom 56. 1 yaşında oğlum var herkes ay ne güzel inceciksin derken kayın validem ayyy zayıfladın çokta çirkin oldun hiç güzel değilsin kadın gibi değil çocuk gibisin derdi taaaa kiii " ay ben de diyorum Bi kaç kilo alayım ama eşim böyle seviyor. Zayıf ve zarif olmama bayılıyor ne yapayım.oğlunuza söyleyin" dedim. Sonra da eşim aaa evet gelinn çok güzel kilosu her şeyi manken gibi karım var ben çok beğeniyorum da deyince ağzı kapandı kv min. Ben de çok üzülüyordum her gördüğünde düşüncesiz konuşmalarına bitti gitti çok şükür

Bence şöyle diyin sizin kilolar bi işe yariyorsa bende alayim bak ağızları nasıl açık kalıyor bunları söyleyenlerin hepsinin gobis önden gidiyordur eminim oyuzden zayıflığa düşmanlıkları :)

Onlar zayıf görmemiş, siz idealsiniz bence, ben 1.70 e 50 kilo yokumdur, bıktım artık zayıfsınlardan.. İnadına, rejim yapıyorum almamak için zaten diyorum :)) Başka türlü haklarından gelinmiyor yav.

Hic takılma böyle şeylere hep kıskançlıktan söylüyorlar. Bende iki defa dogum yaptım 163 boy , 54 kiloyum. Kimse inanmıyor iki çocuk annesi olduguma. Zayıf olmak insanı daha genc gösteriyor.

Çocuktan evvel çok zayıftım , laf söyleyen olunca aksine ben mutlu oluyordum . Gülerek ben zayıf seviyorum derdim . Ahhh eski günler şimdi kilo vermeye çalışıyorum

Bence sizde mutlu olun , laf sokacağım derken çoğu insanın mutluluk duyacağı seyler söylüyorlar .

sırf konuşmuş olmak için konuşmak işte bu
herkesin kilo dağılımı kas oranı yağ oranı aynı değil kimi 1.60 boyda 55 kiloda kilolu gözükebilirken kimisi sıska gözükür

Ah canım ne. Güldüm ya millet bunada karışır olmuş Bende 1.68 boyundayım kilomda 48 . 50 yi geçtiğimi hatırlamıyorum yardımcı olacaksa benı tarif et seni zayıf gormekten usanırlar belki ama bencede. Kıskanılıyorsun eşim beni böyle çok seviyo de

iyide gayet normal kilodasın
herhalde eskilerdeki standart türk kadını profiline uymadığın için söylemiştir.
kendisi iri kalçalı ve göbekli galiba.

Ayni beni anlatmissin esimin ailesine biturlu begendiremedim kendimi gelin zayifta zayif umursamiyorum cunku yasimi gostermiyorum.esimde cok memnun herkesten iltifatlar alirim kendi aile yedi yabanci insanlardan.sadece esimin ailesi problem ailesi demiyim sulalesi

Ohh
Ohh ne güzel işte..yerinizde olmak isteyen kaç yüz bin kişi var biliyor musunuz
Soğukkanlılığınızı korumaya devam edin bence

İnsanlar da bir zayıflığa takık.cok duydum da bu lafları ordan biliyorum.b en de zayifimdir yıllardan beri defalarca söylendi bu laflar.2. cocugumdan sonra biraz kilo almıştım sonra geri verdim.gecen eşimin halasi diyor ki setenay bir iyi olmuştu nihayet demiştik yine döndün eskiye.ki şimdi normalim yani o eski zayıflığım yok.a man takmiyorum artık.kiloyu hiç sevmem ben de gayet memnunum

boyuna göre zayıf degilsin ki. gayet normal kilodasin.fesatlik bunlar başka birşey değil,gül geç herzaman ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…