Sucum zayif olmak

Bende zayıfım 49 kiloyum
Banada bir arkadaşım Doğum yapmışsın kilo almışsın demişti 49 olmama rağmen ki hayatımda hiç 60 dan aşağı inmedim hep balık etliydim o hallerimi bilir
Ne bileyim insanlar niyeyse kırmak istiyor karşıdakini maalesef

Vallahi sen zayıfsan ben öleyim zaafiyet derecesinde zayıfım çnkü 1.68 nerdeyse 1.70 boyum ve 42 kiloyım sen canını sıkma yüzün kemikli demekki öyle söyledklerime göre. Genç kızken bu ayy çok zayıfsın lafları insana çok dokunyyo ama 2 çocuk annesiysen kesnlkle gurur duymalısn kendinle kesin çekemediğinden :)

Bence ne şişman demelerindense ay ne zayıf desinler inan şişman dediklerinde insan cok yaralaniyor aylarca gormedigim esimin akrabasi daha hosbulduk demeden ayy ne cok kilo.almissin dedi ya ben yeni dogum yapmisim 15 gun olmus daha insanlar cok.acımasızlar bazen

zayıf da degılsın ki yani sen de hıc aynaya bakmadın mı. onların demesıyle olmaz bu iş. ama yüzün demek yapısı geregı vucudun ne kadar kılo alsa da zayıf göruneceksın bellı kkı. bır de kv onun gelınlerıne laf atmıs o da fırsat kollamış bu cok açık.
bır de kılolu gorunmek ıcın daha bol ve kat kat gıysıler gıymek ıstersen gıy. pantolonunu bol gıyınce kılolu gorunuluyor .

bende de durum tam tersi,feci miktarda kilo aldim(yarisi gitti sayilir subaneke dinimiz amin:) ve hayatimda gormedigim ama beni taniyan bir kadin gordu ay sen cok guzeldin,kilo kimseye yakismaz(aynen katiliyorum ama sen kimsin teyze?annem misin babam mi esim mi ?benim hayatimla ilgili konusma hakkina nerden sahipsin?)yine oyle ol tarzinda biseyler soyledi,sustum hadi dedim lafi yemesin simdi benden,ama kadin susmak bilmiyor israrla,sonunda kizmadin dimi bana dedi ben de biraz hadsiz buldum dedim.bozuldu hasbam:)insanlar burnunu baskalarinin sinirlarina sokmaktan ne zaman vazgececek ve cevabi alinca neden surat asacak???kafamda deli sorular...siz de yapistirin cevabi gitsin

1.63'e 58 aslında zayıf değil, normal. Sizin aile biraz tombiş seviyor sanırım, zayıf diye göze batmışsın :) "Hıı aynen, bünye meselesi" deyin geçin takmaya gerek yok.

zayıf deyince 40 küsür kilodasınız sandım,normalde boyumuzla kilomuzun arasında 10 kilo fark olmalı. bütün diyetisyenler,sağlıkçılar da söyler bunu. siz bırakın 55'i 50 kilo olsanız bile sağlıklısınız. ay ne dengesiz insanlar var ya,laf söylemek için konuşmuşlar resmen. herkes yazmış,bence de kıskanıyorlar

49 kiloyum ama zayıf durmuyorum geçen bi tanıdık kadın kaç kilosun ay çok zayıfsın dedi söyledim. Yok sen en fazla 30 kilosundur dedi bende çüşşşşş dedim. Yanındaki kadında biz kilo aldık ondan herkes zatıf geliyor gözümüze kızın fiziği çok güzel falan dedi toparladı. Var öyle densizler kaldı ki sen çok zayıf değilsin gayet idealsin iki çocukla bu kilodaysan maşallah sana.

bende cok karsilasiyordum o sorunla. malesef cevap verirsen duyuluyor daha cok uzerine geliyorlar bende biraktim oyle dedilermi sanki iyi birsey demisler gibi aaa cok tesekkur ederim uyguladigim bir diyet programi var isterseniz sizede vereyim biraz kilolardan kurtulursunuz diyorum hahahaha artik kimse o konuyu acamaz oldu. halbuki kilo almak icin cirpiniyorum

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hahah

Ya insanlar cok acimasiz herkes benim kilomun bekcisi oldu kilo aldiysam aldim keyfimden degil ki ama anlamazlar sacmalardan seçmeler..

Beni gorseler sizede sukredeceklerdi demekki.
42 kiloydum evlendigimde. Ustelik 170 boyum var.
Esimin 90 kusur yasinda ki dedesi bir gun misafirlikte beni gordugunde kpimle kvmi azarlamaya basladi. Hic oturmuyo mu bu yemek mi vermiyonuz eziyet mi ediyosunuz yoksa vs diye. Kulaklari az duyardi zaten kimseyi de dinlemiyo. Siz gunahta mi bilmiyosunuz vs diye saydirdi durdu epey. Gulme krizine girdik resmen.
Suan da da hamilelik doneminde ki kilomu saymazsak en kilolu donemimdeyim 55 kiloyum. Hala herkes zayifsin der. Ben hamilelige kadar 50 nin uzerine hic cikmamistim bile. Sukredin bu halime diyorum.

ilk olarak zayıf değilsin.

"off kızlar zayıf olmak suç mu ya :///" diye sızlanmandan dolayı da senin zayıf bulmalarının hoşuna gittiğini düşünüyorum,olsa olsa laf soktular diye bozulmuşsundur,içten içe de kıskandı diye düşünmüşsündür.

Ne güzel zayıf hanımlar da hemen o da bi şey mi ben 1 kiloyum diye yarışa girmiş.

Kusura bakmayın kızlar böyle şeyler hiç samimi değil.

Bence seni kıskanıyorlar gayet iyisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…