Sucum zayif olmak

Hislerime tercüman oldun <33333

Öncelikle zayıf değilsiniz.
Madem hadsizler, "bu halimden fazlası benim için şişman kategorisine giriyor deyin". Daha ağızlarını acamazlar.

Siz gene iyiymissiniz ben 162 boy 48 kilo:) bana da derlerdi eşimin akrabaları falan cok zayifsin diye. Bir gün kalabalık gene oturuyoruz çıktı bi densiz aaayy ne kadar zayifsin falan diye konuşuyordu ben zayif değilim siz sismansiniz. Önce herkes kendi kilosuna baksın yiyip yiyip sisiyosunuz sonra da bana gelip zayifsin diyorsunuz.az yeyin dedim:))) bu kilomla alakalı son konuşma oldu herkes sustu artık

Sizin akrabada zayıf insan görmemis.Benim ablamın kızı var 4 oglu var inan 1:60 boy 45 kilo .Ne popo var ne bel ama kızın yapısı o yapıcak birsey yok.

Ağzına sağlık. Normalde bunu böyle söylemek çok ayıp olurdu ama aynı ayıbı onlar da yapınca aynayı bir tutmak gerek

Gereksiz Eleştiri gizli hayranlıktır der geçerim

ben de 40 45 kilo filansın sandım ya:))
kilon normalmiş ee sen de biliyorsundur zaten.
zayıf değil normalsin.
kıskanmışlar.
farkındasındır sen de zaten:))

Aynı durum bendede var . 1.68 e 44 kiloyumm mustakbel kayinvalidecegim her zaman ayyy zayifladinmi sen der. Hicde dert etmem kıskanmayın anne derim. Akrabalari vs. Bile gelin zayifmis dediginde ,kayinvalidem evlensin kilo alicak o ne hamurlar yedircem ona diyor benide kendilerine benzeticekler

keske senin ölçülerinde olsam da varsin zayif diye laf etsinler :))) kiskaniyorlardir gerci aşırı zayifda degilsin cok idealsin

Benim boyum 1,68 kilom 55 50 olmak için yediğime dikkat ediyorum :) o formdan bende istiyorum hemen :) biraz kaçırdım mı hemen 60 ı görüyorum :)) ayh inşallah doğumdan sonra senin gibi olurum bendee bence ayh çok mutlu ettiniz beni bende kilo alıyorum diye üzülüyordum bu inceliğiniz için teşekkürler dile:)

Bu nasil mantik ya.
1 ay sonra dogum yapacagim konuda gecen teyzeye gore ben bile zayifim nerdeyse komediye bak

Eee herkesin ulaşmaya çalıştığı ideal kilodayım sağlıklıyım de geç ay bana da çok derlerdi 166 ya 45 tim evlilik zamanı. Şimdi yani 1 yılda 55 i gördüm durdum. Çok zayıfsın diyenlere de teşekkür ederim diyodum Allah beyin zayıflığı vermesin..

Ağzına sağlık. Normalde bunu böyle söylemek çok ayıp olurdu ama aynı ayıbı onlar da yapınca aynayı bir tutmak gerek
Dediğin gibi aslında çok ayıp ama biktirdilar artık bir insanı her gordugunde aaaa hastalıklı misin ne kadar zayifsin denmez yani.patladim sonunda bende ama gulerek falan söyledim kadın çok bozuldu bir de ben kimsenin boyuyla kilosuyla ilgili yorum yapmiyorum sizde benimkine yapmayın artık size ne dedim. Rahatladım valla çok iyi oldu

Benim boyum da 1.63 kilom 52-53 arası oluyor
56 olmak için uğraşıyorum ama olmuyo
Sen tam idealsin bence ya

Bana da derler zayıfsın diye hatta bi arkadaşım her görüştüğümüzde kilo almış olsam bile ay kilo mu verdin sen yine der
sinir olmuştum bi ara
Şimdi umursamıyorum boşver :)

Hislerime tercüman oldun <33333

İnsan nasıl kendinin tercümanlığını yapar ?

lospolloshermanos
demoman
executer

3 hesapta aynı kişiye aittir, bir teknik hata yaptığımızı düşünüyorsanız lütfen bize ulaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…