• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suda dogum yapan yok muuu

Ruyalaz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
39
8
6
34
Arkadaslar aranizda suda dogum yapmis birileri yok mu yada bilgisi olan arastirmalarima gore avantajli ve rahat geldi videolar izledm normal dogumdan cok korkuorm ama suda dusununce inanilmaz rahatliorm ama cok yaygin olmamasini anlayamiyorm sonucta ilacsiz kesiksiz gayet dogal bi yontem ?

Suda doğumun iyi oldugunu duydum tabi ama bence en iyisi sezeryan ama spinal anestezi ile olanı.
Korkuyorsan benim gibi en iyi çözüm.

Ablam suda dogum yapti. Cok memnun kaldi. Hastanede ozel genis bi kuvette ebelerin yardimiyla.

Banada hastanede teklif etdiler ama kabul etmedim cünkü okadar sanciliydim ve agrilarim vardiki küvetin icine girmek felan baya gözümde büyütdüm halbuki yapsaydim belki daha kolay olacakti hersey neyse, Ama birdaha hamile kalirsam kesinlikle denemek isterdim

Ben varimm:anne:
Suda basladi ama sonu suda bitmedi benimkinin
Ve evet sancin vaeken gercekten su cok rahatlatiyo
Ama ben sonradan cikmak istemistim kendi istegimle
Ama herkes sudan cok memnun:anneadayı:

Ufffff ben Doğumun her türlüsünden korkuyorum yeni nişanlıyım ama evliliğin o ilk aşaması doğumu hepsinden korkuyorum :( :KK43::stop: ne yapıcam hiç bilmiyorum..

Suda Doğum normal doğum hastanelerinde yapıyor mu yani? Bizde bebek istiyoruz ve suda doğum videosunu bende izledim çok rahat görünüyor gerçekten :anneadayı:

Bu konuyu bende acmistim cvap alamadim kimse yoktu. Turkiyede yaygin degil malesef.

kızlar ben de bu konuyu merak ediyorum ya istanbulda nerde var bu suda doğum olayı ??

Bende çok merak ediyorum istanbulda suda dogum yapan varmı arkadaşlar Bende 2018 in başlarında anne olacagım inşallah☺️☺️

Merhaba hangi hastane hangi doktor acaba? Suda dogum icin istanbul anadolu yakasinda bildiginiz bir yer var ise paylasmanizi rica ederiz.

Banada hastanede teklif etdiler ama kabul etmedim cünkü okadar sanciliydim ve agrilarim vardiki küvetin icine girmek felan baya gözümde büyütdüm halbuki yapsaydim belki daha kolay olacakti hersey neyse, Ama birdaha hamile kalirsam kesinlikle denemek isterdim

Merhaba istanbul anadolu yakasi icin suda dogum yapan bir hastane bulabildiniz mi ?

[QUOyak="Sukmur, post: 51757627, member: 836084"]Bende çok merak ediyorum istanbulda suda dogum yapan varmı arkadaşlar Bende 2018 in başlarında anne olacagım inşallah☺️☺️[/QUOTE]

Merhaba bilgi paylaşımı olsun diye yazıyorum Esenler Kadın Doğum Hastanesinde var. Anne dostu hastanesi olan hastanelerde oluyor. Devlet hastanesi burası

Back
X