Sivilceli Ciltler Sudocrem

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

elifelif1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
274
94
Konum taşınmazsa sevinirim en azından cevap alana kadar.

Sudocrem kullananınız var mı? Yüz için. Etkileri neler oldu memnun kaldınız mı?

Ben de bunu merak ediyorum. Özellikleyağlıya dönük karma ciltlerde nasıl bir etkisi var? Hereczaneye gidişimde göz kırpıyor bana sudocremler.
Bugün aldım. Kullanmaya başlayacağım. Daha önce ciltteki sivilceler için kullanılan bir hap var azitro diye. 1 sene kadar önce kullanmıştım. Bugün tekrar başlamaya karar verdim bu antibiyotiğe. Yanında da sudocrem kullanacağım. Roaccutane yazmıyorlar çünkü.

Ben pişik için olanını kullandım ve Bepanten plus bundan kat kat iyi. Kullanım alanları aynı gibiydi ama sudokrem hiç işe yaramadı.
Yüz için faydalı olurmu bilmem ama abartıldığı kadar başarılı olmadığını gördüm ben.

Bugün aldım. Kullanmaya başlayacağım. Daha önce ciltteki sivilceler için kullanılan bir hap var azitro diye. 1 sene kadar önce kullanmıştım. Bugün tekrar başlamaya karar verdim bu antibiyotiğe. Yanında da sudocrem kullanacağım. Roaccutane yazmıyorlar çünkü.

Azitroyu ben boğaz enfeksiyonu için kullanıyorum yaw. Sivilceye de iyi mi geliyormuş. Sivilcem yok şimdilik ama birkaç sivilce izi var sinirimi bozuyorlar. Roaccutane yazmamaları iyi olmuş. Çok vahim durumda değilse akneleriniz karaciğeri o kadar yoran bir ilaç kullanmak gereksiz bence.

Azitroyu ben boğaz enfeksiyonu için kullanıyorum yaw. Sivilceye de iyi mi geliyormuş. Sivilcem yok şimdilik ama birkaç sivilce izi var sinirimi bozuyorlar. Roaccutane yazmamaları iyi olmuş. Çok vahim durumda değilse akneleriniz karaciğeri o kadar yoran bir ilaç kullanmak gereksiz bence.

Zaten ilk olarak ortada çok büyük bir problem olmadığı için yazmadı. Bir de zaman zaman ürtiker hastalığı geçiriyorum karaciğere bağlı olarak. O yüzden yazılmadı. Azitro neler için kullanılıyor bilmiyorum ama anbitiyotik olduğu için cilt tedavilerinde kullanılan kreme ek olarak veriliyor diye biliyorum. Sivilce izlerine de çok iyi geliyor diye biliyorum bi internetten araştırın isterseniz. Fiyatı da çok uygun.

Ben pişik için olanını kullandım ve Bepanten plus bundan kat kat iyi. Kullanım alanları aynı gibiydi ama sudokrem hiç işe yaramadı.
Yüz için faydalı olurmu bilmem ama abartıldığı kadar başarılı olmadığını gördüm ben.
Yazım hatası yapmışım yüz için derken. Zaten pişik kremi ama yüz için kullanan demek istemiştim :) Bakalım bende deneyeceğim.

Ben de bunu merak ediyorum. Özellikleyağlıya dönük karma ciltlerde nasıl bir etkisi var? Hereczaneye gidişimde göz kırpıyor bana sudocremler.
Yüzün yağ dengesini bozuyor
yüz daha fazla yağ üretiyor ve sivilce siyah noktalar beyaz siyah nokta gibi noktalara yol açıyor
sivilcenin üzerine surulmesini oneriyorlar tüm yüze değil

Ben bebeğimin pişikleri için kullanıyodum. Sonra emzirirken ilaç kullanmayayım diye yaralara yanıklara sürmeye başladım. Baktık iyi geliyo kız kardeşim sivilce izlerine sürmeye başladı:KK53:
Baya ilerleme oldu. Her akşam tam yedirmeden ( bebek poposuna sürer gibi beyaz beyaz belli oluyo yani) sürdü izlerin üzerine. Halada devam ediyo sürmeye.
Cildi ne çok yağlı ne kuru kardeşimin

bizde yeni doğmuş bebeğimize kullanıyoruz.
yüzünde kızarıklık falan olunca hemen sürüyoruz ve bir kaç dakikaya geçiyor.yani biz beğeniyoruz bu ürünü.

butun yuzunuze kullanmayin,cok agir bi krem.
bende bebegimin poposu pisince kullaniyorum o da surekli degil pismeye ve kizarmaya bagli olarak,aninda geciriyor.sadece sivilcelerinizin uzerine surun yeter.
ben kremde excipial uzerine tanimam,7 senedir hydrosunu yuzume,lipo`sunu vucuduma kullaniyorum cok ama cok memnunum.
eczaneye gidip cilt analizi yaptirdigimda cilt analizi yapan bayan bile sormustu ne kullaniyorsunuz cilt dengeniz gayet yerinde diye.
odum kopuyor uretimi duracak diye:KK53:

X