Doğuma Hazırlık sueda isminin yanına isim ....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mehmetinlatifesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
51
0
46
Yozgat
kızlar kızım olucak Allah nasip ederse 1 ay kadar bi vaktim kaldı..Kızıma isim olarak sueda ismini düşündüm ama yanına isim bulamıyorum....bi taraftanda diyorum tek olarak mı kalsa zaten iki isimden oluşuyo kararsız kaldım....Suedanın yanına düşündüğüm isimler..Aklımada pek gelmiyor açıkçası....:5:

Sueda Naz ,, sueda Nur,,,, sueda zeynep,,,

Merhaba,
Sueda ismi zaten kulağa iki ismin (su+eda) karışımı gibi geldiği için yanına ekstra bir isim aramaya gerek olmadığını düşünüyorum. Tabi yine de siz bilirsiniz. Zeynep Sueda, Elif Sueda, Sueda Rana ilk aklıma gelenler ama bence tekken daha hoş.

sueda zaten iki isim tek isim deil bi isim daha koyarsan 3 isimli olucak hemde cok uzun olucak
benım kardesımın ismi sueda biz eda diyoruz okuldakiler su diyo o yüzden iyi düsün

Merhaba,
Sueda ismi zaten kulağa iki ismin (su+eda) karışımı gibi geldiği için yanına ekstra bir isim aramaya gerek olmadığını düşünüyorum. Tabi yine de siz bilirsiniz. Zeynep Sueda, Elif Sueda, Sueda Rana ilk aklıma gelenler ama bence tekken daha hoş.

Haklısın galiba canımm..tekken daha güzel...Tuğsem ismi nasıl sence...bu ismide düşünüyorum...Ama sueda da karar kıldım gibi...

tuğsem hiç duymadım garip geldi bence sueda cok güzel bi isim vazgecme sadece sueda koy

Tuğsem son zamanlarda popüler olan bir isim. Popüler isimlerden yana değilim ben. Sueda bence daha hoş geliyor kulağa... Allah uzun ömür versin bebişlerimize...:49:

Amiiin tüm annelrimizin bebeklerini yavrularını korusun Rabbim...Sueda kulağa hoş geliyo yahuuuuu...Ama bu kararsızlık zor doğrusu.....teşekkürler tatlım...:49:

hanzade
selin
aybike
gökçe
rana
iclal
zümra
benim tavsiyelerim..sueda ismini ben sevmiyorum..özenti sonradan uydurma gibi duruyor:)şüheda koyun ozaman..

kızlar kızım olucak Allah nasip ederse 1 ay kadar bi vaktim kaldı..Kızıma isim olarak sueda ismini düşündüm ama yanına isim bulamıyorum....bi taraftanda diyorum tek olarak mı kalsa zaten iki isimden oluşuyo kararsız kaldım....Suedanın yanına düşündüğüm isimler..Aklımada pek gelmiyor açıkçası....:5:

Sueda Naz ,, sueda Nur,,,, sueda zeynep,,,

merhaba canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını...benim kızımın adı da SUEDA :)) şuanda 5 aylık...ben babam istediği için koydum bu ismi...seviyorumda güzel bi isim ama zor....çoğu kişi aklında tutamıyo...süeda,şüheda,sude hatta edasu bile diyen var... bunlarıda karar verirken değerlendirmeye al istedim...ama koyucaksanda tek koy zaten zor bir isim ve zaten iki isimden oluşuyo...hayırlı olsun bebişin, ismiyle yaşasın kuzucuk....

hanzade
selin
aybike
gökçe
rana
iclal
zümra
benim tavsiyelerim..sueda ismini ben sevmiyorum..özenti sonradan uydurma gibi duruyor:)şüheda koyun ozaman..

canım isimler için teşekkürler..:64: aslında zümra ismini beğenmiştim ben...ama eşim beğenmedi....Kaba geliyomuş...Hayırlısı bakalım bu gidişle ne olucak ismi merak içerisindeyim...

merhaba canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını...benim kızımın adı da SUEDA :)) şuanda 5 aylık...ben babam istediği için koydum bu ismi...seviyorumda güzel bi isim ama zor....çoğu kişi aklında tutamıyo...süeda,şüheda,sude hatta edasu bile diyen var... bunlarıda karar verirken değerlendirmeye al istedim...ama koyucaksanda tek koy zaten zahada

Canım Allah bağışlasın kızını hayırlı uzun ömürler versin İnşALLAH RAbbim...Bu sölediklerin benimde aklıma gelmiyo değil...Hele su die kısaltırlarsa sinir olurum galiba...Ama ne yapayım seviyorum bu ismi...:64:

Back
X