Sühoş'unn Çeyizleri

topiğin de çeyizlerin de hayırlı olsun canım :)) güle güle kullan her şeyini mutlulukla sevgiyle

hayırlı uğurlu olsun çeyizin Allah iyi günlerde mutlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin :)

hayırlı olsun canım çok iyi bir başlangıç Allah devamında kolaylık versin güle güle kullan

yeni çeyiz başlıkları açıldıkça çok mutlu oluyorum:) hepsi çok güzel iyi günlerde kullanırsın inş. hisar çaydanlığın çok güzel bende grisi ile sarısı arasında kaldım inş bir an önce karar veririm.

topiğin de çeyizlerin de hayırlı olsun canım :)) güle güle kullan her şeyini mutlulukla sevgiyle

aminn canımm çokk teşekkür ederimm.. Senin çeyizlerinni çok beğeniyorum benn.. sende güle güle aşkla kullan tatlımm :)

beklediğim çeyizlerden bir diğeri daha geldi beğenerek takip edeceğim canım

Teşekkür ederimm canımm..

hayırlı uğurlu olsun çeyizin Allah iyi günlerde mutlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin :)
aminnn teşekkürler tatlımm
hayırlı olsun canım çok iyi bir başlangıç Allah devamında kolaylık versin güle güle kullan
Teşekkür ederimmm Allah tüm yuva kuranlara yardım etsinn

Aynen bendee tşk ederim tatlımm.. Daha bişiyim yok diye açmıyodumm dünn öyle birden estiii açıverdimm fırsatmağazasından aldım canım ben o çaydanlığı renk uyumunu hiç düşünmeden.. Düşündüğümden de büyük geldi.. Tam karar veremedimm çaydanlık içinn bakalımm

canım çeyizlerin hayırlı olsun. dore ürünleri kullanışlı mı bilgin varmı cnım

Teşekkür ederim canım.. Cam kavanozlar migrosta da satılıyo geçenlerde denk geldimm.. yağlık sirkelik bakarat vs onlar kaliteli görünüyo.. plastikleri için ömrü az diyebilirim.. Çkb içinn rengine kandımm baya bi süre idare eder ama onunda bi ömrü varr evladiyelik değil gibii :))

sonunda beklediğimiz çeyizlerde geldiiiiii :)

kedili koleksiyonun nevrsim takımların

hepsi çok güzel ... günlük çay bardaklarımız aynı .. rengarenk çok cici hepside

güzel günlerde sevdiğinle kullanmak nasip olsun inşaAllah canımm

yumurta dilimleme ve vişne çekirdeği çıkarıcına güldüm ama :))))

benim onlardan yok almam lazımmm

Aldıklarınızı çoook beğendim. Mutlu,huzurlu,sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle.
Bu arada aldığınız Porland Armella serisi tabak ve fincanlara da bayılıyorum,çok güzeller. ama siz sadece bu ikisini almışsınız sanırım neden çay seti ya da kahvaltı takımı olarak tamamlamıyorsunuz? Çok hoş olur bence.

canım aldıklarını takip ediyordum zaten böyle bir araya toplaman çok daha güzel oldu herşeyin çoook güzel

canımm teşekkür ederimm aminn canım güzel duaların içinn ayrıca teşekkür ederim.. aynı dualarlaa
hehe her bişiyimm bitti bi onlar kaldıı sankii reçel yaparkenn çok işime yarıcakk.. ama ben daha reçel yapmasını bilmiyorumm Daha güzelleri seninn olsunn

Teşekkürler tatlım.. Bu armella seriyi her porland mağazasına gittiğimde bakıp duruyodum.. parça satışları var tek tek alıp takım haline getirmeyi düşündük fiyat çıkardık 6 kişiliği belli başlı ürünlerde 408 tl mi neydi açıkcası pahalı geldii.. bizde iki kişilik kahvaltı seti oluşturmaya karar verdik.. Daha alcaklarımız var iki üç hafta önce başladık almaya :)

hayırlı olsun çeyizine aldıklarını diğer başlıkta görüyordum ama bi arada görmek daha güzel oldu hepsi çok güzel

Canımm çok güzel cicilerinnn

Mutlulukla kullan inşallah, takipteyimmmm:124:

canım aldıklarını takip ediyordum zaten böyle bir araya toplaman çok daha güzel oldu herşeyin çoook güzel

Teşekkür ederimm tatlımm.. bende senin çeyizini takip ediyorumm.. Allah bana da senini gibi çeyizimi tamamlamayı nasip ederr

hayırlı olsun çeyizine aldıklarını diğer başlıkta görüyordum ama bi arada görmek daha güzel oldu hepsi çok güzel
Teşekkür ederimm tatlımm
Canımm çok güzel cicilerinnn

Mutlulukla kullan inşallah, takipteyimmmm:124:

Teşekkürler tatlım.. Amin canım sende mutlulukla kullann.. Çeyizine yazdımmı hatırlamıyorum ama bende senin çeyizini takip ediyorumm

ayy ben söz elbisesi derdine düsmüşken bu topiiiii nasıl atlarmmmmmm
bayıldm tek kelimeyle suhoscm çom çokkkk güzel bi çeyiz olmusss:))
musmutlu kullan bunları cnm benm

Teşekkür ederimm tatlımm

Teşekkürler tatlım.. Amin canım sende mutlulukla kullann.. Çeyizine yazdımmı hatırlamıyorum ama bende senin çeyizini takip ediyorumm

Amin tatlımm inşallah

Evett evet yazmıştınnn balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…