topiğin de çeyizlerin de hayırlı olsun canım :)) güle güle kullan her şeyini mutlulukla sevgiyle
beklediğim çeyizlerden bir diğeri daha geldi beğenerek takip edeceğim canım
aminnn teşekkürler tatlımmhayırlı uğurlu olsun çeyizin Allah iyi günlerde mutlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin :)
Teşekkür ederimmm Allah tüm yuva kuranlara yardım etsinnhayırlı olsun canım çok iyi bir başlangıç Allah devamında kolaylık versin güle güle kullan
yeni çeyiz başlıkları açıldıkça çok mutlu oluyorum:) hepsi çok güzel iyi günlerde kullanırsın inş. hisar çaydanlığın çok güzel bende grisi ile sarısı arasında kaldım inş bir an önce karar veririm.
canım çeyizlerin hayırlı olsun. dore ürünleri kullanışlı mı bilgin varmı cnım
canımm teşekkür ederimm aminn canım güzel duaların içinn ayrıca teşekkür ederim.. aynı dualarlaasonunda beklediğimiz çeyizlerde geldiiiiii :)
kedili koleksiyonun nevrsim takımların
hepsi çok güzel ... günlük çay bardaklarımız aynı .. rengarenk çok cici hepside
güzel günlerde sevdiğinle kullanmak nasip olsun inşaAllah canımm
yumurta dilimleme ve vişne çekirdeği çıkarıcına güldüm ama :))))
benim onlardan yok almam lazımmm
Aldıklarınızı çoook beğendim. Mutlu,huzurlu,sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle.
Bu arada aldığınız Porland Armella serisi tabak ve fincanlara da bayılıyorum,çok güzeller. ama siz sadece bu ikisini almışsınız sanırım neden çay seti ya da kahvaltı takımı olarak tamamlamıyorsunuz? Çok hoş olur bence.
canım aldıklarını takip ediyordum zaten böyle bir araya toplaman çok daha güzel oldu herşeyin çoook güzel
Teşekkür ederimm tatlımmhayırlı olsunçeyizine aldıklarını diğer başlıkta görüyordum ama bi arada görmek daha güzel oldu hepsi çok güzel
Canımm çok güzel cicilerinnn
Mutlulukla kullan inşallah, takipteyimmmm:124:
Teşekkür ederimm tatlımm
Teşekkürler tatlım.. Amin canım sende mutlulukla kullann.. Çeyizine yazdımmı hatırlamıyorum ama bende senin çeyizini takip ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?