şükür kavuşturana beni siteden silenleri kınıyorum neyse yüzsüz görümcem ne yaptı bak

ya şimdi polemik yaratmak istemiyorum ama konu sahibi, eski konularınada baktım
kovulmuş kovulmuş tekrar gelmişsin siteye ve yine aynı konuları açmışsın sen görümcene şaşırıyorsun bu ne yüzsüzlük diye ama ben sende site konusunda görümcenden farksızsın bana göre

sanırım başkasının konusuna cevap yazdın yenge olan benim :) görümce değil zaten yorumunu anlayamadım sanırım başkasına yazıcaktın :)

Bunları yapmaya gerek kalmadan evime gelmese daha mantıklı değilmi sizce, yani siz konuşmadıgınız sizden nefret eden birinin evine gidermisiniz.

tabiki gitmem...
ama belkide o olaylara sizin yönünüzden bakmıyordur,ben olsam sizin yönünüzden bakar benden nefret eden insanın evine gitmeyi bırak hayatımdan ismini cismini silerim ama herkesin olaylara bakış açısı bir olmuyor bazen malesef...

Kız ne kovulması sanırım sen iyi araştırmadın neyse konumu bölme , senin gibi polemik yapanların yüzünden konum birde çok rağbet görünce kapandı. sonrada baktılarki k.k editörler konularım abartılı derecede ilgi görüyor millet geyiğe döküyor eee kapanması ceza almak cabası

belki görümcenizde aynen sizin gibi düşünüyordur yani benzer şekilde

iyi de senide siteden banlıyorlar atıyorlar hatta seninle alay ediyorlar ama yine dönüp dönüp buraya geliyorsun görümcenden farkın ne :))

Vallahi billahide bunu desem gene gelir sanırım, yani bunca laf söyledim kız banamısın demedi ben böyle gurursuzluk, böyle haysiyetsizlik, böyle mide, böyle yüz görmedim.

ay çok yaşa,bencede çok haklısın,ayrıca görümcen seni sinir etmek için yapmış ve başarmışta eve gidince eminim kahvesini yudumlayıp keyifli keyifli gülmüştür..

Görümceniz çok yüzsüz ama siz de kendini bilmez bir insansınız. Sizi hatırladım görümcenizin küçücük çocuklarına mahlukat, canavar, yaratık diye hitap etmiştiniz. Kendinize gelin biraz onlar ÇOCUK. Ne hakkınız var çocukları bir odaya kilitlemeye.

Görümceniz ne kadar yüzsüzse siz de o kadar kötüsünüz.

NEYYYYYYYYY ABOWWW ne kitlemesi kız bacım, odaları kitledimki çocuklar girmesin diye allah iyiliğini versin nerenle okudun

NEYYYYYYYYY ABOWWW ne kitlemesi kız bacım, odaları kitledimki çocuklar girmesin diye allah iyiliğini versin nerenle okudun

Sonuçta yaratık dedin mi? Dedin. Bitmiştir yani. Görümcen konusunda haklı olabilirsin ama çocuklara söylediğin kelimeler çok çirkin.

KONUM BU hatırlatmak istedim ...

demek sende görümcem gibisin yüzsüzlük yapıp gider sonra da evine gidip kahvemi yudumlayanlardansın

valla nasıl tanımlarsan tanımla,ama ben buna empati kurmak diyorum..okadar şeyden sonra evine gelip seni sinir küpüne çeviriyor ve sinir ediyorsa,ayrıca hizmetinide yaptırıyorsa,bunu yüzsüzlükten değil inadından yapıyordur vede emeline ulaşıyordur,ee dolayısıyla buda ona keyif veriyordur.. unutma intikam soğuk yenen bir yemektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…