- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi natlusefsane
-
valla nasıl tanımlarsan tanımla,ama ben buna empati kurmak diyorum..okadar şeyden sonra evine gelip seni sinir küpüne çeviriyor ve sinir ediyorsa,ayrıca hizmetinide yaptırıyorsa,bunu yüzsüzlükten değil inadından yapıyordur vede emeline ulaşıyordur,ee dolayısıyla buda ona keyif veriyordur..unutma intikam soğuk yenen bir yemektir
bir atasözü vardı anasına bak kızını al...
yeni nick şahane natlus bayıldım gerçekten..
valla bu sefer hakverdim sana ..
iyi yapmışsın..
inşallah iyice idrak etmiştirde görümcen bidaha da gelmez....
YAA biride çıkıp istenilmeyen evde ben asla gitmem, heleki beni sevmeyen benden hoşlanmayan bir insanın evine gitmekle kendinimi güçük düşürmüş olur insan komik duruma sokar, yoksa zafermi kazandım evine giderek der, anlamadım gitti, eve gel kapı duvar konuşan adam yerine kaale alan yok sofra kur gel diyen yok, yani boş duvarlara bak mal gibi otur bömbögg sonra git, yani resmen küfür eder gibi davrandım ama yok sanırım kanı bozuk.
Şunu anladım, yani yüzsüzlükle eve giderim, ben çok gurur yapmam zaten gurursuz bir insanım, yengem hoşgeldin desin demesin evine giderim , kendi başıma mal gibi otururum, yemek kurulunca çağırılmadan kendim otururum, tek başıma embesiller gibi koltukda oturur boş boş duvarlara bakarım, sorun değil benim için derim sonrada zafer benim derim diyorsa buyursun gelsin bu şekilde muameleye razıysa:18:
ben olsam benı ıstemeyen yengeme ınat abımın evıne gıder, o sofrada bı güzel karnımı doyurur kendıme hızmet ettırırdım,
tabı yengem senın gıbı olursa
ben olsam benı ıstemeyen yengeme ınat abımın evıne gıder, o sofrada bı güzel karnımı doyurur kendıme hızmet ettırırdım,
tabı yengem senın gıbı olursa
görümcenizin yemeği yememesine gelince acaba içine bişi attığınızdan falanmı şüphelendiki yemedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?