şükür kavuşturana beni siteden silenleri kınıyorum neyse yüzsüz görümcem ne yaptı bak

yeni nick şahane natlus bayıldım gerçekten..
valla bu sefer hakverdim sana ..
iyi yapmışsın..
inşallah iyice idrak etmiştirde görümcen bidaha da gelmez....

Şunu anladım, yani yüzsüzlükle eve giderim, ben çok gurur yapmam zaten gurursuz bir insanım, yengem hoşgeldin desin demesin evine giderim , kendi başıma mal gibi otururum, yemek kurulunca çağırılmadan kendim otururum, tek başıma embesiller gibi koltukda oturur boş boş duvarlara bakarım, sorun değil benim için derim sonrada zafer benim derim diyorsa buyursun gelsin bu şekilde muameleye razıysa :18:

Son düzenleme:
yeni nick şahane natlus bayıldım gerçekten..
valla bu sefer hakverdim sana ..
iyi yapmışsın..
inşallah iyice idrak etmiştirde görümcen bidaha da gelmez....

YAA biride çıkıp istenilmeyen evde ben asla gitmem, heleki beni sevmeyen benden hoşlanmayan bir insanın evine gitmekle kendinimi güçük düşürmüş olur insan komik duruma sokar, yoksa zafermi kazandım evine giderek der, anlamadım gitti, eve gel kapı duvar konuşan adam yerine kaale alan yok sofra kur gel diyen yok, yani boş duvarlara bak mal gibi otur bömbögg sonra git, yani resmen küfür eder gibi davrandım ama yok sanırım kanı bozuk.

Neyse yazayim:)

"Kani bozuk" demisinizya görümcenize:) farkindamisiniz, esinizle görümceniz ayni kandan:)
Ayrica siz konusmasanizda, aisi annesi, görümceniz sohbetine bakmis, abisinin evinde oturmus durmus cikmis gitmis.
Anlasaniz, aslinda görümceniz pisirdiginiz yemegi yemeyerek size tepkisini vermis.
Siz istediginiz kadar cirpinin, görümeniz sizi kaale almiyor, tinlamiyor:)
Yani daha cok gelir gider o eve:)

sen anlamak istediğin taraftan anla tatlım..kendini yemeye devam et böylece...
Bil ki; Yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın. Ve unutma; Ne yaşattıysan elbet birgün onu yaşarsın..!

görümce yüzsüz mü bilemeyeceğim ama,

sizin adabı muhaşeret kurallarından zerre haberiniz yok.

bir sürü yemek yapıp, ( sanki iyi ev sahibiymiş gibi kocanızı kandıracaksınız ya) misafiri bilerek kapıda bekletmek çok ayıp.

hele hele kapıları kilitlemek....rezalet bir durum..

Bizim geleneklerimizde misafir her zaman baş tacıdır.

benim erkek kardeşim olacak ve bu davranışlarından dolayı boşamıyacak eşini,

yazıklar olsun derim ancak kardeşime,

birde aferin bekliyorsunuz galiba,

terbiye sınırlarını zorlayan ev sahibeliğinizi marifetmiş gibi ballandıra ballandıra anlatmışsınız.

ben olsam benı ıstemeyen yengeme ınat abımın evıne gıder, o sofrada bı güzel karnımı doyurur kendıme hızmet ettırırdım,
tabı yengem senın gıbı olursa

Maşallah senin eşinde ailesi de amma dayanıklı çıktı.
Sabır dualarımız işe yarıyor galiba
Görümcen yüzsüz mü, içten pazarlıklı mı?, yoksa çook mu temiz kalpli anlayamadım.
Ama sen daha çok göreceksin görümceyi haberin olsun.

ben olsam benı ıstemeyen yengeme ınat abımın evıne gıder, o sofrada bı güzel karnımı doyurur kendıme hızmet ettırırdım,
tabı yengem senın gıbı olursa

hizmetmi sofra kurdum tabiki ben varım kayınvalidem var eşim var oda çağırılmayan sofraya oturdu kızına bir güzel yedirdi içirdi gurursuz...

sultancım hoşgeldin ya özlemiştim seni gınalı guzum

görmüyormusun görümcen seni takmıyor.
sırf seni kızdırmak için gelmeye devam ediyor.
amacınada ulaşıyor. iyi yapıyor
bende aynısını yapardım.

birde ben bişi merak ediyorum, görümcenize bu kadar laf saydığınızı eşiniz ve kayınvaldeniz biliyor galiba öylemi?

hani öyleyse hakkatten çok tuhaf geldi bana

Dogru görümceniz yeterince yüzsüz ama anlattiklarinizi gercekten yaptiysaniz sizden de korkulur.Valla ben olsaydim sizin evinize hakikaten gelmezdim.

görümcenizin yemeği yememesine gelince acaba içine bişi attığınızdan falanmı şüphelendiki yemedi?

sen bu yaptıklarınla gururmu duyuyosun ya bunları millete örnek olsun diyemi yoksa kendini ispat etmek içinmi anlatıyosun????????????
görümcen gurursuzmu safmı bilmem ama eşini korkutmuşunki bu yaptıklarınla tencere kapak olmuşunuz pessssssssssssss........................

Natlus, senin çevrende hiç arkadaşın yok sanırım."Bak cicim al çekirdeğini otur yamacıma bak şimdi noooldu " diyip dedikodulaşıyor gibisin burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…