şükür kavuşturana beni siteden silenleri kınıyorum neyse yüzsüz görümcem ne yaptı bak

kayınvalideniz kızını yani görümcenizi davet etmiştir
görümceniz de sırf abisi için ve abisinin evi olduğu için daveti kabul etmiş
yani afedersiniz ama sizi pek takmamış sonuçta abimin evi diye gelmiş
farkettiyseniz abisiyle sohbetini etniş ve sadece sizin yaptığınız yemekleri yememiş
yani tepkisi sadece size tabi ki çocuğunun karnını doyuracak onun günahı ne?
sizin onun karşısında çöpe döktüğünüz yemekler pek umrunda olmamıştır
siz sadece show yapmışsınız o da anlamış sizin karakterinizi az çok
yani uzun lafın kısası abimin evi istediğim zaman gelirim seni ilgilendirmez olmuş

Natlus bosver gorumceni biz seni degistirelim. Bu konuyu neden actin, bizden ne bekliyorsun. Seni hakli goren 100 kisiden bir kisi cikar belki. Sorun senin gorumcen degil, farkindasin degil mi?

Son düzenleme:
Mevzuyu geyiğe çevirmeyelim, ki konu olabildiğince açık kalsın.
Polemik ve hakaretten de uzak duralım, her ikiside sağlığa zararlı.

eşiniz aynılarını sırf içi elvermiyor diye sizin erkek kardeşinize yapsa hoşunuza gidermi. ayrıca bazı dediklerinizde çok saygısız. eğer hep böyle devam ederseniz evliliğinizde sallanabilir. sonuçta kimse burada sizin kötülüğünüz için yorum yapmıyor.kendinizi düzeltirseniz görümcenizde düzelicektir

konularını es geçtim ama şu konunla alakalı görümcen seni pek umursamıyo
ımmm yada ciddiye almıyo ımm yada normal görmüyo senin son zamnlardaa
sağlık durumunu endişelenip merak etmiş olabilir neticede kardeşiyle yaşıyorsun
kardeşini düşündüğünden olsa gerek gelmiş olmalı,,,yok eğer bunlar değilse karşılıklı
tuhafsınzzzzzzz......

konularını es geçtim ama şu konunla alakalı görümcen seni pek umursamıyo
ımmm yada ciddiye almıyo ımm yada normal görmüyo senin piskolojik ruh sağlığını son zamnlardaa endişelenip merak etmiş olabilir neticede kardeşiyle yaşıyorsun
kardeşini düşündüğünden olsa gerek gelmiş olmalı,,,yok eğer bunlar değilse karşılıklı
tuhafsınzzzzzzz......

Arkadaşlar yazmayın lütfen
Isıtıp ısıtıp aynı mevzuları sunuyor
Hakaretlerle dolu konu açılırken problem yok ama biz ima vb. yorum yazınca ban yiyebiliyoruz.
Banın da bi şerefi olmalı, böyle tescilli durumlarda en azından yenilmemeli diyerekten kısa kesiyorum.

Konu sahibi laftan hiç anlamıyor, görümcesi anlamayınca kızıyor.
Bence barışsınlar, tencere kapak misali çok uyumlu olurlar
Kayınvalide ve eşi de bir rahat nefes alır

:))))..................

görümcen her ne olursa olsun senin evine gelmiş. barışmak için iyi bi fırsatmış o adım atmış.
keşke sen de o cesareti gösterseydin.
ne kadar da kin dolmuşsun.
takma konusuna gelince seni takmamış gelmiş gibi hissettim. yemek yememek çok büyük hakarettir.
sen ne dersen de ona o yemeyerek diyceni demiş.

Sadece şu kısmı belirtip susmak istiyorum.

Ben bi an konuyu okurken,kendimi yemek sitesinde falan zannettim.
Konuyu anlatırken,a dan z,ye bütün yemek çeşitlerini sayıp,egonuzu mu tatmin ettiniz sayın;Efsane 'Natlus'?
Tarhana çorbasından,patates .....küpümüydü neydi?Havuçlu mayonezli salataya,keke,poğaçaya,patatese,köfteye,pilava,sakızlı muhallebisine,kabak tatlısına,kısırına varana kadar neden anlatma gereği duydunuz acaba?

'Envaye çeşit yemek yaptım ama görümce yemedi' vs gibisinden topluca bi anlatımda bulunsaydınız,bizler kestirmeden daha iyi anlardık yahu..

Feci komik olmuş konu anlatımı: )

Hoşçakalın..

Son düzenleme:
ay natlus hanim ben sizi cok seviyorum vallahi, anlatim tarziniz yanlis olsada yakistiriyorum size:)
Ve her konunuzu okudum
ve bu konudada haklisiniz bence
sevgiler.

aman yarabbim
diyetteyiz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…