şükür kavuşturana

natlusben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
119
3
16
35
İzmir
Selam arkadaşlar yine konum kapandı artık site yöneticileri alıştı galiba el alışkanlığından olsa gerek olur olmaz :) neysem

kızlar çok mutluyum bu arada ikizlerim olcakmış daha düne kadar tekdi şimdi meğerse ikizmiş şokdayım :nazar::nazar::nazar: kaynanaya müjde verildi ilk önce yok canım doktor yanlış görmüştür demezmi sinirim zıpladı, kadına bak aaaaaaaaaa tebrik ederim bilmem ne dicene yok be yalandır doktor yanlış görmüştür diyip sinirimi bozdu telefonda bende fırlattım telefonu eşime al şunu be sen konuş dedim, sonra kapadı tutuştum kavgaya şu anana bak sevinip tebrik ediceğine yok boş boş konuşuyor dedim, neyse geç vakit telefonum çaldı eşimin teyzesi çok severim oda beni dedi hayırlı olsun bişey duyduk dedim nerden duydunuz kaynanam aramış söylemiş, çok sevindik dedi sagolsunlar, kaynanam yani valla teyze ablan biraz canımı sıktı dedim aaa neden dedi işde dedim böyle böyle dedi, inanmam dedi bizi aradı söyledi heycanla dedi neyse, ertes günü kaynana aradı açtım, artık telefonumu ezberledi galiba :) soguk konuştum, bana ya işde şok oldum ilk söylediğinde çok sevindik baban çok sevindi, 1 hafta ben gelirim 1 hafta annen kalır yanında merak etmeyin biz bakıcaz, baban dediki ben maddi yardım ederim düşünmesinler bişey dedi dedi, bende valla bişey düşündüğüm yok , oğlun karalar bağladı nasıl bakcaz diye dedim, ben saglıklı olsunda dedim, benim anam babam 3 kardeşim var hepsi baksa yeter bana allahaşükür, neysem sinsi şeytan kıskanç görümce daha abisini bile arayıp abi ikiz olcakmış diye aramadı bile, şimdi çatlayıp patlamıştır,:52::52::52:, bugünde işden ayrılıyorum kızlar hamilelikden dolayı ikiz olunca riskli ve dinlenmem yatmam lazımmış öyle dedi doktor, eeee evimde de yok internet ama bağlatırım artık :39: cevap yazamazsam hemen bilginiz olsun bugün son işyerinden yazıyorum.

bebeklerini Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
kv gerçekten şok geçirmiş olabilir:) bazıları böyle oluyo
görümcen aramasın istiyodun zaten kocanı şimdi neden kızıyosun anlamadım...

Hayırlı olsun natlus:nazar:
İkiz annesi olacaksın tebrik ederim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikizlerini inşallah.:nazar:

Hoş geldin natlus hayırlı olsun bebişler...:52::52::52: Şu ikide bir telefon fırlatma huyuna da hastayım

Daha şimdi mi belli oldu ikiz olduğu kaç haftalık gebesin. Kese görününce ikiz olduğu da belli olur aslında geçen başlığında hiç söz etmemiştin de eh her gün kaynanana görümcene bir şey diyecek konuyu nasıl buluyorsun bilmem. Ama eve net bağlatma işini bir daha düşün bence kk kaldıramaz tüm gün evde olursan senin her gün aynı konuda açtığın başlıklarını senin hayatında başka olay olmuyor mu. Bak gebeymişsin gebelik topiklerini gez, seninle aynı haftada olanlarla konuş filan iyi gelir. :34:

Önce ki konularınızı bilmiyorum ama üslubunuz çok itici..
Benim bir abim olsa sizin gibi bir eşi olsa ebedi aramazdım..

BEN DEDİM HAMİLEYİM BİRGÜNE BİRGÜN NE YİYİP İÇİYONUZ NE YAPIYONUZ KIZIM HAMİLESİN İŞEDE GİDİYORSUN YARDIM EDİLECEK BİŞEY VARMI DİYE SORDUNUZMU, ARADAN 2 AY GEÇMİŞ DALGAMI GEÇİYORSUNUZ SİZ BENLE DEDİM, BENİM AİLEM BANA DESTEK DEDİM, OĞLUNUN ALDIĞI MAAŞLA GEÇİMMİ OLUYOR EV KREDİ BORCU ÖDÜYOZ DOKTOR ÇALIŞMAN YASAK DEDİĞİ HALDE İŞE GİDİP GELİYORUM DÜŞÜK TEHLİKEM OLDUGU HALDE SAYDIMDA SAYDIM, BANA EEE SEN İŞDEN ÇIKMADINMI, AYYY FENALIK GEÇİRCEM, O DAHA KÖTÜYE BENİM MADEM İŞDEN ÇIKTIĞIMI DÜŞÜNÜP ÖYLE BİLİYORSUNDA NE BOK YEMEYE EVİM 20 DAKKALIK MESAFEDE OZAMAN GELMİYORSUN, BEN GELMELERİ İÇİN DEMİYORUM, ONLAR OĞLUNA BAŞKA BANA BAŞKA OYNADIKLARI İÇİN, OĞULLARI ONLARIN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİ VE BEN GÖRDÜĞÜM İÇİN SİNİRLENİYORUM, NEYSE FIRLATTIM ATTIM TELEFONU, EŞİM ALDI ANNE HADİ GÖRÜŞÜRÜZ DEDİ, DİYAFON AÇIK , DİYORKİ EEE GELİRİM HADİ ÖPTÜM , DEMİYORKİ YA KIZIM NE OLDU NEDEN BÖYLE ŞÖYLE YAP BÖYLE DÜŞÜN NE BİR AKIL NE BİR BÜYÜK OLARAK BİŞEY DEME YOK, DEMESİNDE, AMA EŞİM HANİ ANNEM ANNEMLE KONUŞ ŞÖYLE BÖYLE, ANNEM SENİ ÇOK SEVİYOR ODA SENİN ANNEN BİLMEM NE DİYİP SAVUNUYOR, AMA ANNESİNİ BANA NE MADDİ NE MANEVİ BİR DESTEĞİ OLMAMIŞ HALA İYİ KADIN ROLLERİ ALTINDA BANA SAVUNMUYORMU DELİ EDİYOR BENİ, [/B][/COLOR]sonra dedim ben ailen yüzünden bıktım senle kavga edemem, benim ailem damat bizi arasın neden aramıyor şöyle böyle diye fitne sokmuyorlar, sonra yok gene hep aynı özürdilemeler aşkım bitanem sen üzülme demeler,

Bak bu 13 gün önce açtığın başlık 2 aylık hamileyimdemişsin. Şu anda 2.5 aylık olması lazım ve çoktan belli olurdu ikiz olduğu ama o konunda hiç söz etmemişsin daha da yeni belli olmuş. Kese 6. haftada gözüktüğünde ikiz olduğu da belli olur hiç olmadı kalp atışları 8. haftada duyulduğunda belli olur. Ben sizin hamile olduğunuza da inanmıyorum yazacak konu bulamadınız buradan açıyorsunuz. Ama doğruysa da güle güle büyütün. Yalnız şunu unutmayın insan sadece kendini kandırır kimseyi değil. Kaynananız görümceniz bu tavrınıza rağmen bayramda seyranda hala evinizden içeri buyur ediyor ya helal olsun yani.

sultan bence kendine bir ajanda edin ve günlük tut. her gün kimse kızdıysan aynen buraya yazdığın gibi yaz her şeyi. Ama ne bizi sinir et ne kendin sinir ol :31: seviyesi düşük avam konularını gördükçe bana bir haller oluyor :52: okumamak elde değil :36:

Fake olduğunu düşünmek istiyorum. Kimse böyle olamaz, olmamalı yani bu üslup, bu tavır. Çok kötü, çok.

Daha şimdi mi belli oldu ikiz olduğu kaç haftalık gebesin. Kese görününce ikiz olduğu da belli olur aslında geçen başlığında hiç söz etmemiştin de eh her gün kaynanana görümcene bir şey diyecek konuyu nasıl buluyorsun bilmem. Ama eve net bağlatma işini bir daha düşün bence kk kaldıramaz tüm gün evde olursan senin her gün aynı konuda açtığın başlıklarını senin hayatında başka olay olmuyor mu. Bak gebeymişsin gebelik topiklerini gez, seninle aynı haftada olanlarla konuş filan iyi gelir. :34:

YENİ BELLİ OLDU DAHA ÖNCE GİTTİĞİMDE kontrollerde hep 1 taneydi 2. si sonradan göründü saklanmış sanırım yada 2. si geç görünüyormuş bende şok oldum zaten 1 beklerken 2 oldular :) :nazar::nazar::nazar: merak etme gebelik topiklerinde konularım var teşkler :49:

Doktorunuzu değiştirin.
Bu kadar geç farkedebildiğine göre.

daha 10. haftama yeni girdim bende ultrasonda baktıgımda hep bir taneydi, en son gittiğimde 2 kalp atışı var dedi doktor daha önce kalp atışı yoktu ve bir taneydi bu sefer bende 2 tane gördüm ikizlerde oluyormuş sanırım böyle daha yeni birde :49:

bebeklerini Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
kv gerçekten şok geçirmiş olabilir:) bazıları böyle oluyo
görümcen aramasın istiyodun zaten kocanı şimdi neden kızıyosun anlamadım...

kız kocaya kızan kim kardeşi sinsiya hani sevmiyomya, öyle kıskançki abisini bile aramadı diyom yani, kocama kızmam başka bişey konumu iyi oku

Selam arkadaşlar yine konum kapandı artık site yöneticileri alıştı galiba el alışkanlığından olsa gerek olur olmaz :) neysem

kızlar çok mutluyum bu arada ikizlerim olcakmış daha düne kadar tekdi şimdi meğerse ikizmiş şokdayım :nazar::nazar::nazar: kaynanaya müjde verildi ilk önce yok canım doktor yanlış görmüştür demezmi sinirim zıpladı, kadına bak aaaaaaaaaa tebrik ederim bilmem ne dicene yok be yalandır doktor yanlış görmüştür diyip sinirimi bozdu telefonda bende fırlattım telefonu eşime al şunu be sen konuş dedim, sonra kapadı tutuştum kavgaya şu anana bak sevinip tebrik ediceğine yok boş boş konuşuyor dedim, neyse geç vakit telefonum çaldı eşimin teyzesi çok severim oda beni dedi hayırlı olsun bişey duyduk dedim nerden duydunuz kaynanam aramış söylemiş, çok sevindik dedi sagolsunlar, kaynanam yani valla teyze ablan biraz canımı sıktı dedim aaa neden dedi işde dedim böyle böyle dedi, inanmam dedi bizi aradı söyledi heycanla dedi neyse, ertes günü kaynana aradı açtım, artık telefonumu ezberledi galiba :) soguk konuştum, bana ya işde şok oldum ilk söylediğinde çok sevindik baban çok sevindi, 1 hafta ben gelirim 1 hafta annen kalır yanında merak etmeyin biz bakıcaz, baban dediki ben maddi yardım ederim düşünmesinler bişey dedi dedi, bende valla bişey düşündüğüm yok , oğlun karalar bağladı nasıl bakcaz diye dedim, ben saglıklı olsunda dedim, benim anam babam 3 kardeşim var hepsi baksa yeter bana allahaşükür, neysem sinsi şeytan kıskanç görümce daha abisini bile arayıp abi ikiz olcakmış diye aramadı bile, şimdi çatlayıp patlamıştır,:52::52::52:, bugünde işden ayrılıyorum kızlar hamilelikden dolayı ikiz olunca riskli ve dinlenmem yatmam lazımmış öyle dedi doktor, eeee evimde de yok internet ama bağlatırım artık :39: cevap yazamazsam hemen bilginiz olsun bugün son işyerinden yazıyorum.

Türkçe de 'NEYSEM' diye bir kelime yok haberin ola.
Gebe olduğuna inanmıyorum,diyelim öyle,diyelim hemde ikiz..
E ne olmuş?İkiz olunca anında görümcen patlayıp çatlayacak mı?
Bakacak olan gene sensin,2 bebeğe bakmak çok zordur..Bence sağa sola sataşıp nursuzluk yağdıracağına,geleceğinin planlarını kur.
Diyelim ki ikiz doğuracaksın,onlara gene bakacak olan gene sensin..
Görümcen bi elinde kahve,bir elinde pc keyfine bakar..Sen kendi derdine yan o zaman..
Allah a şükür edeceğine neler düşünüyorsun..

İşten nete bağlandığın halde kk ya luzumsuz konu yağdırıyordun,artık eve net bağlatınca ne hala gelir kk hiç bilmiyorum..
Allah cümleten yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
ikizlerin hayırlı olsun. :emir_bebek::emir_bebek:

ama o bebeler büyüyüp evlenince onların eşleri de senin evlatlarına telefonu fırlatıp al şunu be ananın yaptıgına bak diyecekler..

keser döner sap döner gün gelir hesap döner. :3::3:

ne kv ler var kadın ne güzel ilgilenmiş ve biz bakarız üzülme demiş.baktırma ihtimalim bile yok ama şu lafı duymak bana bir ömür yeterdi herhalde:1:

Back
X