Selam arkadaşlar yine konum kapandı artık site yöneticileri alıştı galiba el alışkanlığından olsa gerek olur olmaz :) neysem
kızlar çok mutluyum bu arada ikizlerim olcakmış daha düne kadar tekdi şimdi meğerse ikizmiş şokdayım

kaynanaya müjde verildi ilk önce yok canım doktor yanlış görmüştür demezmi sinirim zıpladı, kadına bak aaaaaaaaaa tebrik ederim bilmem ne dicene yok be yalandır doktor yanlış görmüştür diyip sinirimi bozdu telefonda bende fırlattım telefonu eşime al şunu be sen konuş dedim, sonra kapadı tutuştum kavgaya şu anana bak sevinip tebrik ediceğine yok boş boş konuşuyor dedim, neyse geç vakit telefonum çaldı eşimin teyzesi çok severim oda beni dedi hayırlı olsun bişey duyduk dedim nerden duydunuz kaynanam aramış söylemiş, çok sevindik dedi sagolsunlar, kaynanam yani valla teyze ablan biraz canımı sıktı dedim aaa neden dedi işde dedim böyle böyle dedi, inanmam dedi bizi aradı söyledi heycanla dedi neyse, ertes günü kaynana aradı açtım, artık telefonumu ezberledi galiba :) soguk konuştum, bana ya işde şok oldum ilk söylediğinde çok sevindik baban çok sevindi, 1 hafta ben gelirim 1 hafta annen kalır yanında merak etmeyin biz bakıcaz, baban dediki ben maddi yardım ederim düşünmesinler bişey dedi dedi, bende valla bişey düşündüğüm yok , oğlun karalar bağladı nasıl bakcaz diye dedim, ben saglıklı olsunda dedim, benim anam babam 3 kardeşim var hepsi baksa yeter bana allahaşükür, neysem sinsi şeytan kıskanç görümce daha abisini bile arayıp abi ikiz olcakmış diye aramadı bile, şimdi çatlayıp patlamıştır,

, bugünde işden ayrılıyorum kızlar hamilelikden dolayı ikiz olunca riskli ve dinlenmem yatmam lazımmış öyle dedi doktor, eeee evimde de yok internet ama bağlatırım artık
cevap yazamazsam hemen bilginiz olsun bugün son işyerinden yazıyorum.
kızlar çok mutluyum bu arada ikizlerim olcakmış daha düne kadar tekdi şimdi meğerse ikizmiş şokdayım