kızlar selam anneme geldim nete öyle girdim yorumların hepsini okudum ilk başda ikizlerden birini malesef kaybettim zaten kalp atışı zayıfdı bir tanesinin bir hafta sonraki gittiğim kontrolde ikiz gebelikden sadece birinin devam ettiğini ve onunda çok şükür saglıklı oldugunu söyledi şok oldum gene ilk ikiz dediğinde şok olmuştum şimdide tek devam ettiğini duyunca yine şok oldum, gelişmediği için kendiliğinden yok oluyormuş tek devam ediyormuş![]()
: gelelim diğer yorumlara tek tek yazamıcam ortaya karışık yazıcam kimisi yok face konularıyok yalan yok dalga geçiyor yok can sıkıntısı sallıyor yazıyor diyenler daha öncede oldu başka derdim tasam yoktu sanki ben yazarım yaza senarist yada sanki başka işim gücüm yok siz tanımadığım insanlara oturup konu yazıcam insanda biraz akıl fikir olur başka derdim yoktu size olmayan şeyleri yazıp zamanımı harcıcam hiç akıl işimi bu anlam veremiyorum ben yıllardır üyeyim buraya şimdi yeni üyelik olmuş olabilir hep kobularım silinip yeniden üye oldugum için oysaki çok eski üyeyeim ben burda ister inanırlar ister inanmazlar isteyen ne düşnüürse düşünür umrumda değil benim benim yazdıklarımın hepsi harfi harfine dogrudur kimseye inandırmak zorunda da aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa değilim, cicili bicili laflar yazmadığım aykırı kelimeler olaylara farklı yaklaştığım için herkes atıp tutuyor kimisi hamile olduguma kimisi evli olduguma kimisi benim bir varlık bile olmadıgıma inanıyor işde asıl buna gülüyorum
ozman bende burda yorum yazan kimselere sizlerin varlıgına ve açtıgın konularaın geçerliliğine inanmıyım ne malüm bana attıgınız iftara dolu sözlerin asıl sahipleri sizlerdesiniz ben nasıl inanıcam ama böyle bir arayışım yok kişi kendi kandırır allaha şükür hayatımda hep cesur dobra bir insan oldumk kimse gibi pısırık olmadım lafımı esirgemem hakedene hakettiğini veririm ne düşünürse düşünsün umrum olmaz herkes aynı olamaz benimde kişiliğim bu isteyen sever isteyen sevmez eşimde sevmsede boşardı dimi kimse kimsenin kara kaşına gözüne meraklı değil ayrıca hamile kalmadan önce eşim istede boşardı madem beni kötü biriyim saygısızım şöyle böyleyim sizin deyimlerinizce valla kocamla gayet iyiyim allahıma binşükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yemin ederim eşim hergün aşkım bitanem diye mesajlar atar bana bende ona ikimiz gayet iyiyiz tabi kavga heryerde olur ama özür dileyen hep eşim olur bundan da gururluyum kıskananlar çatlasın, eşim beni seviyor bende onu biz öyle anlaşıyoruz eşime karşı gayet iyiyim ben bir dediğini iki etmem onun, vesselam ben kimseye bişey kanıtlamam çabayada girmem yazdıklarım hepsi dogru ister inanırsınız ister inanamazsınız o sizin sorununuz ben sorun etmiyorum ama açıkladım belki merak edenler olur diye yazdım ayrıca insan hamile iken yok hamile bile değil diye laf uzatanlar önce insan olsun allah korkusu olan kimse böyle bişeyi bile alet etmez o kadarda uzun boyl udeğil ayıp denen bişey var eleştiri yaparken sallamanında bir yeri var yalan yanlış sırf yorum yapmak benim sırf üstüme gelmek adına yalan yanlış şeylere prim vermem bunuda bilesiniz hadi şimdi çıkıyorum kontrolüm var doktora gidicem anneme ugradım beraber gidicez bu arada bebek boyu 3.34 cm olmuş kalp atışlarıda iyi şükür
heycanlıyım ama keşke ikizler devam etseydi biri dahada dogurmazdım ama inşallah 2 sene sonra diğerini yaparım inşallah. iyi günler
Rabbim güç,sabır versin..başın sağolsun..diğer bebeğine sağlık versin.inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...İkizlerden birini kaybetmiş olmana çok üzüldüm inşallah cennette seni ve eşini bekliyor olacaktır..
senin baştan beri gelen uslübuna ben alıştım,tarzın bu..sen kvne-görümcene karşı öyle bir cephe almışsınki ne kadar iyi olsalarda ne adar iyi yaklaşsalarda sen artık onları hep kötü bilecek yaptıklarının altında bir art niyet arayacaksın..bnce kendini fazla dolduruşa getirme bugünlerimizde belki kvnleride huzursuz edersin ama zamanla onlar sana alışır sen kendini sürekli olumsuz aşıladığın için huzuru yakalaman zorlaşır..bence yavaş yavaş olumsuzluklardan sıyrılmaya çalış..ileride sana yazık olur..