- 10 Eylül 2016
- 939
- 704
- 103
- 34
Kadınlar kulübünün güzel kadınları çok şükür kızımı kucağıma aldım çok zorlu bir süreçle mucize bir hamilelikle hemde uzun süre adet görmemem sonucu 4 doktora birden gittim ama hiç biri bana sorunun şu demediği için soluğu istanbulda annemin doktorunda aldım giderken kafamda kurduğum bi dünya düşünceyle hemde korkularım vardı erken menopoz gibi ama şükür ki sorun o değilmiş polikistik over olduğumu ve rahim duvarımda oldukça kötü bir yapışma olduğunu söyledi bu durumda kesinlikle hamile kalamayacağımı rahim filmi çektirip histeroskopi olmam gerektiğini söyledi rahim filmi çekildi histeroskopi için adetin son günü gelmem gerektiğini o zaman yapacağını söyledi umutsuz bir şekilde geri döndüm adet olmayı bekledim o kadar kesin ve net konuştu ki doktorum kesinlikle bu şekilde hamile kalamayacağımı bütün umudumu yitirip beklemekten başka bişey yapamadım histeroskopi yaptıranları araştırdım açılıp tekrar yapıştığını okudum iyice umudum tükendiğinde tüp bebek araştırmasına koyuldum adet günüm geldiğinde İstanbul’a gitmek için hazırlanırken içimden bir ses doktor olmaz dedi ama Allah’ın mucizesi belki bir ihtimal deyip test yaptım 2 tane ikisinde de anında ikinci çizgi çıkınca inanmadım bozuldur deyip koşa koşa 2 test daha aldım onlarda da çıkınca ağlayarak çıktım tuvaletten eşime söylediğimde eşim de inanmadı bebeğin kalp atışlarını duyana kadar da inanmamaya devam etti şükür ki hamileydim hemde doktorun imkansız demesine rağmen bir kızım var şimdi 60 günlük üstelik kendisi o kadar inat ki 42 haftalık doğdu :) demem o ki imkansız diye birşey Yok Allah çok büyük :) Allah herkese nasip etsin inşallah cennet kokulu evlatları