Şükürler olsun bende hamileyim

sekerpembem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
135
0
96
İstanbul
merhabalar bende çiçeği burnunda bir anne adayıyım artık:) çok heyecanlıyım dün idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen kan testi yaptırdım ardından 668 çıktı 2-3 haftalık hamileymişim. Rabbime şükürler olsun 7-8 aydır deniyorduk bu aya nasipmiş. Rabbim isteyen herkese versin inşallah...
bu arada ben bugün doktora gidicem bu hcg oranıyla ulturasonda çıkarmı acaba?

hayırlı olsun..çıkmayabılır..adet tarıhı geçtıkten 10 gun sonra gelın dıyorlar genelde.kesın gorebılmek için..olsun hamılesın ya 10 gun sonra gorsende hamılesın işte .:lepi:

bu arada benımde dun adet tarıhımdı ..olmadı..bende bugun test yapcem..:hulya:

inşallah seninde hamilesindir . hiç belirtim olmadı biliyomusunuz hani yazıyorlar ya göğüste şişme , uyku hali vs. benim gayet normaldi hala da öyleyim. hala inanamıyorum o yüzden...

inşallah seninde hamilesindir . hiç belirtim olmadı biliyomusunuz hani yazıyorlar ya göğüste şişme , uyku hali vs. benim gayet normaldi hala da öyleyim. hala inanamıyorum o yüzden...

ilk bebekse anlamayabılırsın sekercım..benım bır oglum var...oglumdan sonra 2 hamılelık yasadım..kurtajla sonlandı..
az cok hıssedıyorum artık...kaydirigubbakcemile2
ama yınede bılemıyorum..test yapmam lazım..inşallah vardır bebış...
rahat bır hamılelık geçırırsın ınsallah canımcım..:lepi:

hayırlı olsun canım
ultrasonda hiç bir şey qörünmeyecektir meraklanma
çünkü daha çok erken..
bebeğinin kesesi bile oluşmadı şuanda..
ancak doktorun rahim duvarının kalınlaştığını söyler
buda qebelik anlamı taşıyor zaten
10-15 qün sonra qittiğin muaynede doktorun ufacık bir kese qörecektir
Allah hevesini kursağında bırakmasın cnm
tekrar hayırlı olsun :1hug:

tebrik ederim darısı başımıza allah bizlerede nasip eder inşallah:Saruboceq:

hayirli olsun tebrik ederim canim a.s. aramiza hosgeldinnn rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah :ecrin_bebek:

canim hayirli haberini aliriz insallah.emire kardes geliyo desene hadi hayirli olsun insallah zemuszemus

inşallah ..bılmıyorum..bugun kan verdım ..yarın alcam..eczaneden alınan testlerden almadım..dırek kan verdım...bilmiyorumkismile

hamile olduğumu bugün öğrendim ve hala inanamıyorum opuyorumnanaktan bende normal adet olacakmışım gibi belirtiler vardı hatta idrar testleri hep negatif çıktı ama bugün kan testinde öğrendik çok mutluyum allah olmayan herkese nasip etsin...

hamişleri tebrik ederimmm. inşallahhh bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. benimde 8.ayım hala hamiş kalamadım. Darısı tüm isteyenlere inşallah. geçen ay doktora gittim. tam yumurtlama gününde gelmişsin dedi. bu ay senden ümitliyim dedi. eğer hamile kalamazsan hormon testlerine başlayacağız. ama bende hiçç belirti yok dualarınızı eksik etmeyin güzel anne adaylarııı kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…