Sükürler Olsun,Bende Hamileyim=)

tebrikederim canım
Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin
darısı bizlerin başına inşallah

tebrikederim canım
Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin
darısı bizlerin başına inşallah
canimm cok sagol güzel dileklerin icina.s.
Allah en kisa zamanda sanada saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin insallah..

tekrik ederim inş hayırlı bi evlat olur çok sevindim senin adına...

cok sagol canimm,tesekkür ederim güzel dileklerin icin..a.s.

benim can arkadaşım, vefalı arkadaşım
sana mesaj yazmak için profiline girdiğimde "anne adayı" yazısını gördüm.
deim ki yoksa yoksaaaaa...
canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
pete ve senin aşkınız bebeğinizle her iki cihanda sürsün inşallah.
çok mutluyum.:sm_cool:

cucum tebrik ederim çok güzel bir haber darısı bebek hasreti çeken tum arkadaslarımıza Saglıklı sıhhatlı dogup annesı ve babasıyla uzun hayırlı omurler surmesı dılegıyle

allh kucagına almayı vede bızlerede bu gusel duyguyu yasatmayı nasp etsın ınşşşş duanı eksık etme

cucu canım ya belirtileri varmıydı adet gününden öce farklı seyler oldumu aha busefer tuttu galiba dedinmi merak ediyorum tekrar tebrikler caım allah saglıcakla kucagına aldırsın

Mesmeleğimmmmmmmmmm. alkisalkisalkis :sm_cool: :dance: :teytey: :hooray: İşte budurrrrrrr. Şükürler olsun sen de hamilesin. :Saruboceq: İşte vakti zamanı gelmiş. O da çıktı geldi. Bir melek daha katıldı aramıza.

Annesinin göbüşüne yerleşmiş. Geri sayıma başlamış bile. İnşallah günler güzel geçecek , hamilelik güzel ilerleyecek ve o sağlıkla dünyaya gelecek. :Saruboceq: Çok mutlu olduk bitanem. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Seni ve eşini tebrik ediyorum. Şeniz Allaha emanet olun.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cUCUMMM canımmm tebrik ederimm .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh hihoyyyt Rabbim tüm evlat hasreti çekenlere tez zamanda versin inşallahhh. :Saruboceq:

Pko pKo dedın bak pkoyu halt ettık :) Rabbim yeterki ol desin

cucum bundan sonra Allah yardımcın olsun..
sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin inş..
zaten oldu demiştik şükür yanılmadık.. Şeniz
peteye de selamlar iyi çalıştırdı bu ay çocukları guclubacismile
darısı bizlere inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…