Sükürler Olsun,Bende Hamileyim=)

cucumm benimm sabah sabah ne kadar güzel bi haber bu böyle.... çok sevindimm gerçektennnnn :) çok mutlu oldum yaa ne diyeceğimi bilemiyorummmmm duygularımı nasıl ifade etsem bilemedimmm çok sevindimmm ayy canımm benimm yaa rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür hayırlısı olsun canım benimm allah tamamına erdirsinn çok tebrik ederim seni ve eşini canım arkadaşımmm ....rabbim kucağına almayı nasip etsin inş....allah isteyen herkeze nasip etsin inş...görüşürüz konuşuruz yine bol bol öptüm senii....ve minik yiğenimi ....

zuzum kuzum bitanem :asigim:
canım arkadaşım
geçen yıl nasılda beraber paylaşmıştık mutluluğumu şükürler olsun benim oğlum kollarımda:Saruboceq: şimdide bu yıl güzel haber senden sağlıcakla rabbim tamamına erdirsin inşallah önümüzdeki yıl seninde sağlıcakla kucağında olduğu günleri görürüz yine hep beraber:Saruboceq:
canım arkadaşım benim yaa mutluluğumuzun tarifi yok rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah:Saruboceq:
bak kızın olursa senin gibi güzel kızın kızıda prenses olur oğluma alırım ona göreaklinialirimsmileopuyorumnanaktan
ah ya rabbim sana bin şükür

tebrikler
analı babalı büyüsün saglıcakla al kucagına inş
hayırlı olsun

cucu canim cok sevimdim
saglikla yavrunu kucaklarsin insallah:Saruboceq:
darisi basimiza

canımmm tebrik ederimm rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersinn:)))

canim benimm,öyle duygulandirdin ki beni :gitme:
cok cok cok sagol icten dileklerin icin
her zaman destek oldun,cok tesekkür ederim canim benimmm
Rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah..
kocaman kocaman öpüyoruz seni Şeniz

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inş.
aminnn canim cok sagol a.s.
hayırlı
olsun..
sagol canimm a.s.
cucum tebrik ederim çok güzel bir haber darısı bebek hasreti çeken tum arkadaslarımıza Saglıklı sıhhatlı dogup annesı ve babasıyla uzun hayırlı omurler surmesı dılegıyle
cok sagol canimm a.s.
Rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah
aminn,güzel dileklerin icin cok sagol canim

allh kucagına almayı vede bızlerede bu gusel duyguyu yasatmayı nasp etsın ınşşşş duanı eksık etme
dualarim hep sizlerle canim
Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin,kimseye aratmasin:Saruboceq:
cok cok sagol canim a.s.

cucu canım ya belirtileri varmıydı adet gününden öce farklı seyler oldumu aha busefer tuttu galiba dedinmi merak ediyorum tekrar tebrikler caım allah saglıcakla kucagına aldırsın

canimm cok sagol,herkese nasip olsun insallah:Saruboceq:
her tedavimde psikolojik belirtiler yasadim,yok midem bulaniyor,yok kasiklarim batiyor...
ama hep hüsrandi..
bu defa ne belirti aradim,nede kendimi dinledim..
kasiklarim batiyordu,adet olacakmisim gibi sancilarim vardi belimde,bacagimda ve kasiklarimda,ama eyvah dedim adet olucam..yorgundum sürekli,keyifsizdim..baskada öyle belirgin bisey olmadi...sükürler olsun Rabbime melegimi göndermis,ol demis...

mesmelegimmmmmm :asigim:
olacak dedin,hep umut verdin,moralimi düzelttin...sükürler olsunki geldi melegim...
insallah simdide dediklerin cikar,saglikli güzel bir hamilelikten sonra hayirlarla bebegimi kucagima alirim...
destegin icin sonsuz tesekkürlerr Şeniz

canım tebrik ediyorum zemuszemus
canim arkadasimmm,Allah razi olsun,cok cok sagol canimmm Şeniz
balimmm,kader arkadasim benimmm...bitanecik pcosdasimmm:)) Şeniz
tüm güzel dileklerin icin sagol bitanem,sende insallah saglikla alirsin melegini kucagina...
Allahim hayirli hamilelik ve dogumlar nasip etsin bizlere

tebrikler ne kadar guzel bi haber darisi bizlere ins
cok cok tesekkür ederim canimmm
darisi insallah sizlere olsun..:Saruboceq:

canim benimmmm cok cok sagol...
hep dualarimdasin benim güzel yürekli arkadasim...
Rabbim insallah tez zamanda sanada nasip eder...
evet canimm bol cevizin etkilerini gördüm bende sempatiksalakcinni
insallah sorunsuz gecer bu günler :Saruboceq:

tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin......
sagol canim benimm a.s.
tesekkür ederimmmm a.s.
canımm benimmm
çoooooooooooook tebrik ederim yaaaaaaaa
cok sagol canimmm..Rabbim herkese nasip etsin insallahhh a.s.
ahh duygummm,inanamiyorum halaa..
ne mutlu bana ki benim icin dua eden arkadaslarim var..hepiniz cok destek oldunuz,olacak dediniz...
Sükürler olsun ki bu günleride gördüm...simdi tek dilegim saglikla gelmesi...
insallah sende bende,diger arkadaslarimizda saglikla kucagimiza aliriz meleklerimiziii :asigim:

zuzummmmm :asigim:
senin hamile haberini duymak ilk bana nasip olmustu,o testler heyecanlarimiz,endiselerimiz...:kedi:
sükürler olsun ki melegin simdi kollarinda...
Rabbim insallah banada o güzel duyguyu yasamayi nasip eder...
destegin icin,dualarin icin,her endisemde,her sorunumda beni dinledigin icin cok cok tesekkür ederim canim Şeniz
kizim olursa dünür oluruz artik yerimseniben

tebrikler
analı babalı büyüsün saglıcakla al kucagına inş
hayırlı olsun
cok sagol canimmma.s.
cucu canim cok sevimdim
saglikla yavrunu kucaklarsin insallah:Saruboceq:
darisi basimiza
tesekkür ederim canim benimm..
Rabbim hayirlarla sizlerede nasip etsin insallahhh :Saruboceq:

canımmm tebrik ederimm rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersinn:)))
aminn canimm,cok sagol güzel dileklerin icin..Rabbim herkese nasip etsin insallahhh :Saruboceq:
tebriklerrrrrrr allah tamamına erdirsinnnn

amin canimm cok sagol a.s.

cansum balböceğimmmmmm ben naren canım inanamıyorum allahım seni ve bebeğine kavuşmayı bize de bebişinin fotolarına cicilerine bakmayı nasip etsin öpüyorum canım arkadasım

cnm benımmmmmmmmmmmmm yeni gördüm topiğiniiiiiiiii okdrsevndımkıııı anlatamam allahtn msn varyoksahiçbişiyden haberım olmucak:))alhıım cok sukur sanada nasıp ettıns sorunsuz 9ay gecırıp kucagına alırsın cnm cok ama cok mutlyuymm darısıı butun ısteyen bu yolda emek veren butun arkadaslarımızınbasına ınsallah

cansum balböceğimmmmmm ben naren canım inanamıyorum allahım seni ve bebeğine kavuşmayı bize de bebişinin fotolarına cicilerine bakmayı nasip etsin öpüyorum canım arkadasım

narenimm nerelerdesin kuzum sen Şeniz
cok cok tesekkür ederim canim benimmm,insallah dedigin gibi olur,saglikla gelir bebegim..sen nasilsin?özlettin kendini yaa :asigim:

canimmm,cok sagol Şeniz
insallah hepimiz saglikli sihhatli sorunsuz bi 9 ay gecirip meleklerimize kavusuruz...
dedigin gibi darisi tüm arkadaslarin basina insallah :Saruboceq:

ayy en ne geç gördüm u ne güzel ir hber öyle cucummmm delikafadulden
çokk sevindim inan kiii Şeniz
anıma rkdaşım sağlıkla al kucağınaa :Saruboceq:
çok tebrikler gözün aydın olsunnnn

hihoyyyt

hihoyyyt

bitanem bende yeni gördüm topiğini...
burdanda tebrik edeyim...
şükürler olsun rabbime sanada bu mutluluğu tatdırdı....
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...

canimm cok sagol Şeniz
insallah bende saglikla kucagima alabilirim melegimi
cok sagol canim arkadasim

bitanem bende yeni gördüm topiğini...
burdanda tebrik edeyim...
şükürler olsun rabbime sanada bu mutluluğu tatdırdı....
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...

fadigim cok sagol canimm Şeniz
sükürler olsun.. :Saruboceq:
darisi insallah sen ve diger tüm arkadaslarimizin basina insallahhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…