- 3 Temmuz 2009
- 398
- 94
- 98
benim can arkadaşım, vefalı arkadaşım
sana mesaj yazmak için profiline girdiğimde "anne adayı" yazısını gördüm.
deim ki yoksa yoksaaaaa...
canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
pete ve senin aşkınız bebeğinizle her iki cihanda sürsün inşallah.
çok mutluyum.:sm_cool:
aminnn canim cok sagol a.s.Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inş.
sagol canimm a.s.hayırlı
olsun..
cok sagol canimm a.s.cucum tebrik ederim çok güzel bir haber darısı bebek hasreti çeken tum arkadaslarımıza Saglıklı sıhhatlı dogup annesı ve babasıyla uzun hayırlı omurler surmesı dılegıyle
dualarim hep sizlerle canimallh kucagına almayı vede bızlerede bu gusel duyguyu yasatmayı nasp etsın ınşşşş duanı eksık etme
cucu canım ya belirtileri varmıydı adet gününden öce farklı seyler oldumu aha busefer tuttu galiba dedinmi merak ediyorum tekrar tebrikler caım allah saglıcakla kucagına aldırsın
mesmelegimmmmmm :asigim:Mesmeleğimmmmmmmmmm. alkisalkisalkis :sm_cool: :dance: :teytey: :hooray:İşte budurrrrrrr. Şükürler olsun sen de hamilesin. :Saruboceq: İşte vakti zamanı gelmiş. O da çıktı geldi. Bir melek daha katıldı aramıza.
Annesinin göbüşüne yerleşmiş. Geri sayıma başlamış bile. İnşallah günler güzel geçecek , hamilelik güzel ilerleyecek ve o sağlıkla dünyaya gelecek. :Saruboceq: Çok mutlu olduk bitanem. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Seni ve eşini tebrik ediyorum. Şeniz Allaha emanet olun.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canim arkadasimmm,Allah razi olsun,cok cok sagol canimmm Şenizcanım tebrik ediyorum zemuszemus
balimmm,kader arkadasim benimmm...bitanecik pcosdasimmm:)) ŞenizcUCUMMM canımmm tebrik ederimm .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh hihoyyyt Rabbim tüm evlat hasreti çekenlere tez zamanda versin inşallahhh. :Saruboceq:
Pko pKo dedın bak pkoyu halt ettık :) Rabbim yeterki ol desin
cok cok tesekkür ederim canimmmtebrikler ne kadar guzel bi haber darisi bizlere ins
canim benimmmm cok cok sagol...cucum bundan sonra Allah yardımcın olsun..
sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin inş..
zaten oldu demiştik şükür yanılmadık.. Şeniz
peteye de selamlar iyi çalıştırdı bu ay çocukları guclubacismile
darısı bizlere inş..
sagol canim benimm a.s.tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin......
tesekkür ederimmmm a.s.tebriklerrrrrrr
cok sagol canimmm..Rabbim herkese nasip etsin insallahhh a.s.canımm benimmm
çoooooooooooook tebrik ederim yaaaaaaaa
ahh duygummm,inanamiyorum halaa..cucumm benimm sabah sabah ne kadar güzel bi haber bu böyle.... çok sevindimm gerçektennnnn :) çok mutlu oldum yaa ne diyeceğimi bilemiyorummmmm duygularımı nasıl ifade etsem bilemedimmm çok sevindimmm ayy canımm benimm yaa rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür hayırlısı olsun canım benimm allah tamamına erdirsinn çok tebrik ederim seni ve eşini canım arkadaşımmm ....rabbim kucağına almayı nasip etsin inş....allah isteyen herkeze nasip etsin inş...görüşürüz konuşuruz yine bol bol öptüm senii....ve minik yiğenimi ....
zuzum kuzum bitanem :asigim:
canım arkadaşım
geçen yıl nasılda beraber paylaşmıştık mutluluğumu şükürler olsun benim oğlum kollarımda:Saruboceq: şimdide bu yıl güzel haber senden sağlıcakla rabbim tamamına erdirsin inşallah önümüzdeki yıl seninde sağlıcakla kucağında olduğu günleri görürüz yine hep beraber:Saruboceq:
canım arkadaşım benim yaa mutluluğumuzun tarifi yok rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah:Saruboceq:
bak kızın olursa senin gibi güzel kızın kızıda prenses olur oğluma alırım ona göreaklinialirimsmileopuyorumnanaktan
ah ya rabbim sana bin şükür
cok sagol canimmma.s.tebrikler
analı babalı büyüsün saglıcakla al kucagına inş
hayırlı olsun
tesekkür ederim canim benimm..cucu canim cok sevimdim
saglikla yavrunu kucaklarsin insallah:Saruboceq:
darisi basimiza
aminn canimm,cok sagol güzel dileklerin icin..Rabbim herkese nasip etsin insallahhh :Saruboceq:canımmm tebrik ederimm rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersinn:)))
tebriklerrrrrrr allah tamamına erdirsinnnn
cansum balböceğimmmmmm ben naren canım inanamıyorum allahım seni ve bebeğine kavuşmayı bize de bebişinin fotolarına cicilerine bakmayı nasip etsin öpüyorum canım arkadasım
cnm benımmmmmmmmmmmmm yeni gördüm topiğiniiiiiiiii okdrsevndımkıııı anlatamam allahtn msn varyoksahiçbişiyden haberım olmucak:))alhıım cok sukur sanada nasıp ettıns sorunsuz 9ay gecırıp kucagına alırsın cnm cok ama cok mutlyuymm darısıı butun ısteyen bu yolda emek veren butun arkadaslarımızınbasına ınsallah
canimm cok sagol Şenizayy en ne geç gördüm u ne güzel ir hber öyle cucummmm delikafadulden
çokk sevindim inan kiii Şeniz
anıma rkdaşım sağlıkla al kucağınaa :Saruboceq:
çok tebrikler gözün aydın olsunnnn
hihoyyyt
hihoyyyt
bitanem bende yeni gördüm topiğini...
burdanda tebrik edeyim...
şükürler olsun rabbime sanada bu mutluluğu tatdırdı....
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?