merhaba arkadaslar kulube yeni uye oldum.bende hamileyim. super bi duygy allah isteyen herkese nasip etsin insallah.suan 19 haftalik oyle mutluyumki..
tebrikler tatlım sağlıkla kucağına alırsın inş
canım ne mutlu sana allah herkese bu duyguyu yasatır ınşallah...
3 yildir bu basligi buraya acabilmeyi hayal etmistim,hep cok uzak gibi geliyordu bu hayale ulasmak...ama simdi söylüyorumm,sükürler olsun bende hamileyimmmm :asigim:
Rüyada gibiyim...Allahima sükürler olsun ki bu sevinci benden esirgemedi,dualarimi karsiliksiz birakmadi..
Insallah sonunda hayirlarla bebegimi kucagima almakta nasip olur :Saruboceq:
Rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah :Saruboceq:
Bana destek olan,güzel dilek ve dualarini esirgemeyen tüm arkadaslarima sonsuz tesekkürler...:asigim:
canım ne mutlu sana allah herkese bu duyguyu yasatır ınşallah...
çok sevındım...allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım..
Çok ama çok çok tebrik ederim. İnan çok sevindim senin adına. Rabbim tamamına erdirsin, yardımcın olsun. Darısı hayırlısıyla tez zamanda bizlerin başına İnşallah.:lepi:hihoyyyt
sağol istanbulun neresinde oturuyorsun ben istanbul anadolu yakası tuzla ilk bebegin mi?allahım inşallah analı babalı doğmasını nasip ederturkbayragi
teprikler analı babalı büyüsün inş sağlıkla gelsinn
hayırlı olsun inşaallah
allah inşallah hayırlı ve sağlıklı doğmasını nasip eder ben de 3 tane dusukten sonra bugun hamile oldugumu oğrendim inşallah bu hayırlı ve sağlıklı doğar Allahım tüm cocuk isteyenlere nasip eder.opuyorumnanaktan
Canım Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?