amin arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekürler.Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
maşallah canım allah kucağına almayı nasip etsin...
soğan kürünü düzenli mi uyguladın....
canım adetimin 7. günü başladım 15 gün boyunca hiç aksatmadan öğlen ve akşam yemeklerden önce içtim.bıraktığımda hamile ollduğumu öğrendim
masalllahh canım cok sevindim.sogan kürünü nasıl uyguladın ve ilişkiye ne sıklıkla girdn belki bizdede işe yarar .simdiden tesekürr edrimm
ben şuan 10.gündeyim geç kaldım sanırım uygulamakta
ömümüzdeki ay bende denemek istiyorum bu mucizevi kürü
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsintebrik ederim
hala inanamıyorum az önce dr dan geldim. ve hamileyim o kadar bekledim ki 2 negatif aşılama sonrası kendiliğinden geldi minik mucizem.sadece soğan kürü yaptım bu ay.ilaç falan kullanmadım bebek isteyen herkese tavsiye ederim.Allahım isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar.çoook mutluyum.
canım adetimin 7. günü başladım 15 gün boyunca hiç aksatmadan öğlen ve akşam yemeklerden önce içtim.bıraktığımda hamile ollduğumu öğrendim
tebrikler canım ,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
canım bişi sorucam,bu soğan kürünü bende uygulamak istiyorumda ,benim halamın kızıda bu kürü uyguladı ve hamile kaldı,
ama adeti düzensiz olanlara iyi geliyomuş diye duydum
ben 25-26 günde bir regl oluyorum,
sen kaç günde regl oluyosunn,,,,
hala inanamıyorum az önce dr dan geldim. ve hamileyim o kadar bekledim ki 2 negatif aşılama sonrası kendiliğinden geldi minik mucizem.sadece soğan kürü yaptım bu ay.ilaç falan kullanmadım bebek isteyen herkese tavsiye ederim.Allahım isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar.çoook mutluyum.
gozun aydin canim galiba bu kur bitek bende ise yaramadi inanarak aksatmadan ictim adetim duzenden cikti[/Q
sağol canım.neden öyle oldu ki?ben birde ananas yedim hergün 2 -3 dilim tutunmayı kolaylaştırdığını duymuştum.
Cnm öncelikle hayırlı olsun.Allah kucagına almayı nasip etsin.Yanlız bişi sorucam.Soğan kürünü bende yaptım.Ama 1 yudum aldım.sonuç 3 gün mide bulantısı.Ben nerde yanlış yapıyorumm...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?