• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şükürler olsun hamileyimmmmmmm

Ofertacım çok tebrik ediyorum , allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder.Bu arada 4-5 gün önce ben sana demiştim değil mi hamilesin diye?

canım çok teşekkür ederim inan hala inanamıyorum.bakalım ikinci testte katlanackmı değer şimdi de bunu bekleyeceğim heyecanla

canım tebriklerrrr ne kadar güzel bir hediye almıssınnnn bugunu aytık hic unutmassınn .)))süper ya valla cok sevindim darısı basımıza insalahhh canımmm

valla gördüğüm heryerden tebrik edesim var seni.ne güzel bir anneler günü hediyesi bu yaaaa. allah nazarlardan saklasın.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

tebrik ederim ...çok anlamlı bir günde çok anlamlı bir hediye almışsın...
darısı başımıza

tebrik ederim...
çok anlamlı bir günde almışsınız hediyenizi...
darısı bizlerinde başına.....:Saruboceq:

canım tebrikler... benimde ilk ultrason muayenem vardı. keseyi gördük:) allah herkes bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin...

valla gördüğüm heryerden tebrik edesim var seni.ne güzel bir anneler günü hediyesi bu yaaaa. allah nazarlardan saklasın.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

senin sonucunuda aynı heyecanla bekliyorum canım bu mutluluğu sende yaşat herkese umarım

hayırlı olsun kardeşim kucağına aldığın günleride görürsün inşallah sağlık ve sıhhatle beraber.

hayırlı olsun kardeşim kucağına aldığın günleride görürsün inşallah sağlık ve sıhhatle beraber.

çok teşekkür ederim bakalım şimdi ikinci test gününü bekleyeceğim umarım bir aksilik olmaz.rabbim herkesin yüzünü güldürsün

hayırlı ugurlu olsun kardeşim
rabbim eline ayagına kavuştursun hayırla............

Allah sağlık versin bebeğinize sizin de gözünüz aydın, hayırlı bir evlat olması dileğiyle a.s. :nazar:

Canim hayirli olsun,
Bebislerinle saglikli, mutlu,dertsiz kedersiz bir ömür gecirmen dilegiyle......kaydirigubbakcemile5
Allah tamamina erdirsin.

Back
X