Süleyman Demirel vefat etti..

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
Türkiye'nin 9. cumhurbaşkanı olan Süleyman Demirel tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi'nde saat 02.05'te solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Demirel 91 yaşındaydı.

13 Mayıs'ta hastaneye kaldırılan Süleyman Demirel'in durumunun bu geceyarısından sonra ağırlaştığı ve saat 02.05'te yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi. Demirel'in ölüm habereni Güven Hastanesi görevli doktorlarından Banu Akın doğruladı.

HASTANEDEN YAZILI AÇIKLAMA

Özel Ankara Güven Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Demirel'in vefatına ilişkin
bilgi verildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Değerli Türk Milletine, 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel, 13 Mayıs 2015 tarihinde böbrek yetmezliği, kalp yetmezliği ve akut solunum yolları enfeksiyonu sebebiyle hastanemize yatırılmıştır. Takip eden günlerde sağlık durumu giderek
ağırlaşmış ve tedavileri devam etmekte iken, 16 Haziran 2015 tarihinde solunum ve kalp fonksiyonlarında ileri derece kötüleşme olmuştur. Yapılan tüm girişimlere rağmen cevap alınamamış, 17 Haziran 2015 saat 02.05'te hayatını kaybetmiştir.

Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı dileriz."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29303964.asp

30 yıl hüküm sürmüş onun sayesinde uzun alışveriş kuyrukları yüksek enflasyon ,kıtlık fakirlik
kötü bir devlet adamı , hakkımı helal etmiyorum onun yüzünden aileler yurtdışında iş aramaya gitti gurbet ellerde perişan oldular aileler dağıldı en sevmediğlm politikacı kendi cevresini zenginleştirdi zenginleştirillmiş aile fotorğrafıda var bol, bol boş vaatlerle yönetti devleti ağzı iyi laf yapıyordu

Ölünün arkasından konuşulmaz ama hiçte doğru bir devlet adamı değildi
rahmet diliyorum

Benim de aklıma deniz gezmiş,yusuf aslan,hüseyin inan ın asılmasında çift elle,büyük hevesle oy kullanması geliyor. Kötüler amma da çok yaşıyolar ha. Çok gereklilermiş gibi koca cüssesiyle boşuna oksijen israfı.

ÇOCUKLUĞUMUZUN İLK GENÇLİĞİMİZİN SİYASİLERİ VE ÜNLÜLERİ BİRER BİRER GİDİYOR
ALLAH RAHMET EYLESİN

Haberi okuyunca ben ;
hımm ok.jpg

Herşeye rağmen Allah rahmet eylesin, hataları günahları varsa bana düşmez, Allah herkesi herşeyi bilendir.

yol , köprü hastane yaptırmamış mı hiç..
oysa 2 doğru tüm yanlışları götürüyordu :KK12:
Aaaa lütfen, Baba'nın zamanında Boğaziçi köprüsü yapıldı:KK14: köprü yapılınca o kadar bağlantı yolunu kim yaptı, ee tabi ki baba.
Yeşil Kart uygulamasını hayata geçirdi, emeklilikte yaş şartını kaldırdı, 40-45 Yaşında emekli olanlar onun dönemindendir:KK59:
Bah bah icraatlere bah:KK14:

X