Süleyman taş revizyon

ben süleyman beyi tanıyorum. Meme buyutme amelıyatı olmustum. Guzel ısler yapıyor. Daha da ünlenecek doktor bey
Revizyon burun estetiği hastalarını gördünüz mu zor burunları yapıyor mu?bu forumda birkaç hastasinin fotoğraflarını gördüm memnun kalmamışlardı bencede iyi yapamamış dolayısıyla aklım karıştı ve ben kendisine hiç güvenemedim.

Erkek kardeşimin burun ameliyatını yaptırdık Süleyman hocaya , biz çok memnun kaldık. Ama kardeşim daha önce burun ameliyatı olmamıştı. Revizyon olan öğretmen bir arkadaşım bizim tavsiyemizle gitmişti Süleyman hocaya şuan o da memnun bildiğim kadarıyla. Kendisiyle iletişime geçerim size yardımcı olur bence

Erkek kardeşimin burun ameliyatını yaptırdık Süleyman hocaya , biz çok memnun kaldık. Ama kardeşim daha önce burun ameliyatı olmamıştı. Revizyon olan öğretmen bir arkadaşım bizim tavsiyemizle gitmişti Süleyman hocaya şuan o da memnun bildiğim kadarıyla. Kendisiyle iletişime geçerim size yardımcı olur bence
Teşekkür ederim.

merhaba kızlar.Süleyman Taş’ a revizyon ameliyatı oldum. Daha önceki başarısız amelyatım başka bir doktorda gerçekleşmişti onu da belirteyim. Ve Süleyman hocam sağolsun harika iş çıkarttı. Hem nefes sorunum hem de estetiksel görüntü düzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim. Başta tereddüt etmeniz normal ama yüzyüze görüşüp muayene olun ne demek istediğimi anlayacaksınız ☺️

Merhaba yorumlarınızı okudum.Ben süleyman taşa oldum burun ameliyatını hiç memnun değilim.Ve hatalarını kabul etmedi.Kesinlikle tavsiye etmem.

• Beğen
Reactions: drx
Merhaba yorumlarınızı okudum.Ben süleyman taşa oldum burun ameliyatını hiç memnun değilim.Ve hatalarını kabul etmedi.Kesinlikle tavsiye etmem.
Çok geçmiş olsun. Okudum yazdıklarınızı. 1,5 yıl önce olmuşsunuz. Şekli falan iyice oturmuş, son halini almıştır artık. Resim atabilir misiniz, buradan ya da özelden. Sizin sıkıntılarınız ne kadar süre sonra çıktı? Revizyon düşünüyor musunuz?

Back
X