Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süleymaniyede tüp bebek yaptıran lar bilgilerimizi paylaşalım ben orda başladım henüz dosya hazırlık aşamasındayım. başka yaptıran varsa bekliyorum burda yazalım yaşadıklarımızı.
evet canım ilk denemem..eşimde sperm az..o yüzden tüp bebek yaptık..bugün 9. gün bakalım hayırlısı..salı günü test günü..bilmiyorum pek fazlada belirtim yok gögüsler şiş ve agrıyo sonra adet olacakmısım gibi bir agrı var kasıklarda baskada bişey yok :)) senin sorun neydi canım??
heee bide ben o hastaneye ocak ayında gitmeye başladım yanı dosyaa hazırlama rapor cıkması felan derken 29 hazıranda transfer yapıldı..6 ay gittim geldim..haziran ayında yani 1 ayda ilaç kullanma yumurta toplama ve transfer oluyor ama evrak işi 5 ay sürdü resmen..onu getir bunu götür felan ama sabırlı olmak lazım inş isteyen herkes iiyi sonuçlar alır..
uzüm85;canım testin pozitiftir inşaallah heyecanla seni bekliyorum yaz olurmu?
bende oraya gidiyorum cnm benim tedavimde bu adetimle başlayacaktı
gittim doktorlar kongredeymiş ne saçma şey hepsi mi gitmiş koskoca tüp bebek merkezi hiç doktorsuz bırakılırmı diğer tedavisi başlamış hastaların ki yarım mı kaldı acaba inşallah arkadaşın ki pozitiftir senin aşılamaların da orda mı oldu
canım hoş geldin öncelikle, tedavin hayırlı olsun bidahki ay sorunsuz başlar ve inş bebeiğine kavuşursun canım.benim aşılamalarım kanuni sultan süleyman hastahanesinde oldu ve orda tüp bebek yok ordan bu hastahaneye yönlendirdiler canım. peki sizin sorununuz nedir ilk denemenmi olacak? ya birde aynı zamanlarda girmek için bir saatmi belirlesek acaba diyorum canım.
süleymaniyede tüp bebek yaptıran lar bilgilerimizi paylaşalım ben orda başladım henüz dosya hazırlık aşamasındayım. başka yaptıran varsa bekliyorum burda yazalım yaşadıklarımızı.
ecrincim sonuç malesef negatiff..bende salı günü hastanedeydim hepsi izine ayrılmıs.hastanede kimse yok,neden olmadı acaba diye konusacak bile bir Allah'ın kulunu bulamadım..sadece hemşirenin dediği 'tutmamıs canım'..sana söylemesi kolay tabi o kadar eziyeti sen çekmedin diyesim geldi içimden ama diyemedim..bogazıma birsey düğümlendi aglamamak için kendimi zor tuttum baskada birşey soramadan cıktım geldim..zaten o hemşirede bana meraklı değildi..işte hastanenin bu durumunu sevmedim,yapıyolar iyi güzel,muamelede güzel ama sonuc kısmında kimse seninle ilgilenmiyo..ve size ilginç birşey daha söyliyim benimle birlikte 3 arkadas daha bekliyodu ama kimsenin olmadı..((
yaa diğer 3 kişide tüp bebekmiydi orda genelde tutmuyo galiba tutanlar varmı bildiğiniz
Var mehtapçım bir tanıdığımız yaptırdı şener bey de ilk olarak aşılama oldu fakat düşükle sonuçlandı 1 ay aradan sonra tüp yapıldı yaşı (39 dan gün alınca devlet karşılamıyor çünki) ve tuttu çok şükür şu an çok cici bir kızı var.
ayy ne güzel inşallah bizimde olur şener beymi yapıyo tüp bebeği hep
seninde ilk denemen mi cnm