• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri süleymaniye de tüp bebek yaptıracaklar buraya

ecrin0134

Elhamdülillah.....
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
213
24
68
süleymaniyede tüp bebek yaptıran lar bilgilerimizi paylaşalım ben orda başladım henüz dosya hazırlık aşamasındayım. başka yaptıran varsa bekliyorum burda yazalım yaşadıklarımızı.

süleymaniyede tüp bebek yaptıran lar bilgilerimizi paylaşalım ben orda başladım henüz dosya hazırlık aşamasındayım. başka yaptıran varsa bekliyorum burda yazalım yaşadıklarımızı.

merhaba ben orda tüp bebek yaptırdım.sener yalçınkaya çok iyi bir doktor tavsiye ederim.suan test günümü beklemekdeyim..Rabbim hepimize ve isteyen herkesede bebiş nasip etsin inşallah..banada hayırlı haberler versin inş..

canım merhaba inşallah sonucun pozitif olur ,yaz ama tamamı bana da umut olursun senin deneyimlerinden faydalanmakisterim canım çünkü bende başlayacağım inşaallah orda. evet doktor şener yalıçınkaya yaptı ilk muayenemi sonra tahlil de yaptırdık daha dosya açılacak bakalım hayırlısı.

canım sorununuz neydi ,ilk denemenmi yazarmısın ne kadar sürede bu aşamalara geçildi.

evet canım ilk denemem..eşimde sperm az..o yüzden tüp bebek yaptık..bugün 9. gün bakalım hayırlısı..salı günü test günü..bilmiyorum pek fazlada belirtim yok gögüsler şiş ve agrıyo sonra adet olacakmısım gibi bir agrı var kasıklarda baskada bişey yok :)) senin sorun neydi canım??

heee bide ben o hastaneye ocak ayında gitmeye başladım yanı dosyaa hazırlama rapor cıkması felan derken 29 hazıranda transfer yapıldı..6 ay gittim geldim..haziran ayında yani 1 ayda ilaç kullanma yumurta toplama ve transfer oluyor ama evrak işi 5 ay sürdü resmen..onu getir bunu götür felan ama sabırlı olmak lazım inş isteyen herkes iiyi sonuçlar alır..

evet canım ilk denemem..eşimde sperm az..o yüzden tüp bebek yaptık..bugün 9. gün bakalım hayırlısı..salı günü test günü..bilmiyorum pek fazlada belirtim yok gögüsler şiş ve agrıyo sonra adet olacakmısım gibi bir agrı var kasıklarda baskada bişey yok :)) senin sorun neydi canım??

canım inş. güzel sonuç alırsın dualarım seninle olacak. sakın belirtilere takma onlar hep yanıltıcı oluyormuş sen stres yapma olur inşaallah hem adat ağrısı hamileysen bile oluyormuş zaten .sonucu alınca yaz ama merakta bırakma beni tamam.

heee bide ben o hastaneye ocak ayında gitmeye başladım yanı dosyaa hazırlama rapor cıkması felan derken 29 hazıranda transfer yapıldı..6 ay gittim geldim..haziran ayında yani 1 ayda ilaç kullanma yumurta toplama ve transfer oluyor ama evrak işi 5 ay sürdü resmen..onu getir bunu götür felan ama sabırlı olmak lazım inş isteyen herkes iiyi sonuçlar alır..

canım benim sebepsiz infertilite 5 yıldır hiç korunmadık ama olmadı. 3 aşılama yaptırdık yine devlette oda olmadı.şimdi ben evraklarım testlerim her şey hazır 20 temmuzdan sonra gel teslim et dediler doktorlar izindeymiş ondan. yani bakalım hayırlısı olsun, salı gününü sabırsızlıkla bekliyeceğim artık senin sonucunu canım.

uzüm85;canım testin pozitiftir inşaallah heyecanla seni bekliyorum yaz olurmu?

uzüm85;canım testin pozitiftir inşaallah heyecanla seni bekliyorum yaz olurmu?

bende oraya gidiyorum cnm benim tedavimde bu adetimle başlayacaktı
gittim doktorlar kongredeymiş ne saçma şey hepsi mi gitmiş koskoca tüp bebek merkezi hiç doktorsuz bırakılırmı diğer tedavisi başlamış hastaların ki yarım mı kaldı acaba inşallah arkadaşın ki pozitiftir senin aşılamaların da orda mı oldu

bende oraya gidiyorum cnm benim tedavimde bu adetimle başlayacaktı
gittim doktorlar kongredeymiş ne saçma şey hepsi mi gitmiş koskoca tüp bebek merkezi hiç doktorsuz bırakılırmı diğer tedavisi başlamış hastaların ki yarım mı kaldı acaba inşallah arkadaşın ki pozitiftir senin aşılamaların da orda mı oldu

canım hoş geldin öncelikle, tedavin hayırlı olsun bidahki ay sorunsuz başlar ve inş bebeiğine kavuşursun canım.benim aşılamalarım kanuni sultan süleyman hastahanesinde oldu ve orda tüp bebek yok ordan bu hastahaneye yönlendirdiler canım. peki sizin sorununuz nedir ilk denemenmi olacak? ya birde aynı zamanlarda girmek için bir saatmi belirlesek acaba diyorum canım.

ecrincim sonuç malesef negatiff..bende salı günü hastanedeydim hepsi izine ayrılmıs.hastanede kimse yok,neden olmadı acaba diye konusacak bile bir Allah'ın kulunu bulamadım..sadece hemşirenin dediği 'tutmamıs canım'..sana söylemesi kolay tabi o kadar eziyeti sen çekmedin diyesim geldi içimden ama diyemedim..bogazıma birsey düğümlendi aglamamak için kendimi zor tuttum baskada birşey soramadan cıktım geldim..zaten o hemşirede bana meraklı değildi..işte hastanenin bu durumunu sevmedim,yapıyolar iyi güzel,muamelede güzel ama sonuc kısmında kimse seninle ilgilenmiyo..ve size ilginç birşey daha söyliyim benimle birlikte 3 arkadas daha bekliyodu ama kimsenin olmadı.. :(((

canım hoş geldin öncelikle, tedavin hayırlı olsun bidahki ay sorunsuz başlar ve inş bebeiğine kavuşursun canım.benim aşılamalarım kanuni sultan süleyman hastahanesinde oldu ve orda tüp bebek yok ordan bu hastahaneye yönlendirdiler canım. peki sizin sorununuz nedir ilk denemenmi olacak? ya birde aynı zamanlarda girmek için bir saatmi belirlesek acaba diyorum canım.

hoşbulduk canım çok sağol:) evet canım ilk denemem olacak bizim sorun eşimden azosperm:((
ama olurki tüp bebek dediler ben sürekli evdeyim aslında siz belirleyin ben uyabilirim

Merhaba ,bende 30 nisandan beri oradayım öncelikle hayırlı olsun tedavin deneyimlarimizi paylaşmak güzel olur,heyet raporu aşamasındayım şu an şener bey 27 haziranda ilaçlarıma başladı kısmetse 16 temmuzda heyet rp alıcam

ecrincim sonuç malesef negatiff..bende salı günü hastanedeydim hepsi izine ayrılmıs.hastanede kimse yok,neden olmadı acaba diye konusacak bile bir Allah'ın kulunu bulamadım..sadece hemşirenin dediği 'tutmamıs canım'..sana söylemesi kolay tabi o kadar eziyeti sen çekmedin diyesim geldi içimden ama diyemedim..bogazıma birsey düğümlendi aglamamak için kendimi zor tuttum baskada birşey soramadan cıktım geldim..zaten o hemşirede bana meraklı değildi..işte hastanenin bu durumunu sevmedim,yapıyolar iyi güzel,muamelede güzel ama sonuc kısmında kimse seninle ilgilenmiyo..ve size ilginç birşey daha söyliyim benimle birlikte 3 arkadas daha bekliyodu ama kimsenin olmadı.. :(((

Çok üzüldüm arkadaşım negatifine,salı günü bende ilaç yazdırmak için ordaydım ,Şener bey 16 Temmuz da gelicek ben tavsiye üzerine orayı seçtim bir tanıdığın tedavisi ordaydı ilk denemede oldu bebişi çok şükür darısı başımıza senin kaçıncı denemen bilmiyorum ama pes etmek yok başarıcaz inşallah.
birz deneyimlerini anlatabilirmisin mesela opu nasıl yapılıyor ağrılımı paylaşmak istersen çok iyi olur

yaa diğer 3 kişide tüp bebekmiydi orda genelde tutmuyo galiba tutanlar varmı bildiğiniz

Var mehtapçım bir tanıdığımız yaptırdı şener bey de ilk olarak aşılama oldu fakat düşükle sonuçlandı 1 ay aradan sonra tüp yapıldı yaşı (39 dan gün alınca devlet karşılamıyor çünki) ve tuttu çok şükür şu an çok cici bir kızı var.

Var mehtapçım bir tanıdığımız yaptırdı şener bey de ilk olarak aşılama oldu fakat düşükle sonuçlandı 1 ay aradan sonra tüp yapıldı yaşı (39 dan gün alınca devlet karşılamıyor çünki) ve tuttu çok şükür şu an çok cici bir kızı var.

ayy ne güzel inşallah bizimde olur şener beymi yapıyo tüp bebeği hep
seninde ilk denemen mi cnm

ayy ne güzel inşallah bizimde olur şener beymi yapıyo tüp bebeği hep
seninde ilk denemen mi cnm

ewet me
htapçım ilk şener bey oranın başı tüm tetkikleri kurulla birlikte inceliyor muayeneyi de o yapıyor ama gerisini bilmiyorum şu an heyet rp alma çabalarındayım eylülde 39 olcam ben o sebepten şener bey ilaçlarıma başladı devletten iki hakkımıda kullandırmak istiyor bana bakalım 15 gün önce dahiliyeye gittim pr. için kilom 83 vermediler yaşım geçiyo dedim kilo ver gel dediler şener beyle konuştum sen kilonu verebildiğin kadar ver 16 temmuzda gel dedi ben senin tedavine beşlamam lazım vakit yok dedi çok şeker bir doktor bakalım kısmet ben sana gelişmeleri yazarım canım sen ne aşamadasın şu an geçmişi okumadan sordum ama!!!!

Back
X