• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri süleymaniye de tüp bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi için süleymaniye ye gidicem. devlette 2 kez aşılama oldum. doktorum bu son seni tüpe göndericem dedi. benim bütün tetkiklerim var. acaba yeniden yapacaklar mı bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen.

Merhaba canim Ben de oraya gidiyorum rapor çıkarmak sanıldığı kadar zor değil çünkü ben de öyle düşünüyordum . Ben çıkarmak üzereyim dışarda yaptıracağım için sağlık kurulu raporu istediler onu da çıkarttım mı tamamdır bu iş :) umarım sen de sorunsuz bi şekilde hemen alırsın.

Merhaba canim Ben de oraya gidiyorum rapor çıkarmak sanıldığı kadar zor değil çünkü ben de öyle düşünüyordum . Ben çıkarmak üzereyim dışarda yaptıracağım için sağlık kurulu raporu istediler onu da çıkarttım mı tamamdır bu iş :) umarım sen de sorunsuz bi şekilde hemen alırsın.

3 yıllık evlilik şartı yüzünden 6 ay bekleyecekmişim. bu kadar dikkat ettiklerini bilmiyordum tarihlere. sana kolay gelsin ve umarım bebişine kavuşursun.

canım benim sebepsiz infertilite 5 yıldır hiç korunmadık ama olmadı. 3 aşılama yaptırdık yine devlette oda olmadı.şimdi ben evraklarım testlerim her şey hazır 20 temmuzdan sonra gel teslim et dediler doktorlar izindeymiş ondan. yani bakalım hayırlısı olsun, salı gününü sabırsızlıkla bekliyeceğim artık senin sonucunu canım.

Merhaba benimdesebepsiz
bir özelde aşılamam negatifhatta ohss ile sonuçlandı 1haftayattım hastanede
şimdi süleymaniyeyebaşladım ama yine aşılama dendi ptesi kontrolüme göre sanırım h.içi aşılamamyapılır çok heyecanlıyım
şener beyi çok sevdim çok iyi kibarbi dr
aşılama tutma ihtimali yüksekmi orada acaba
Ohss riskimden dolayı çok titiz davranıyoo

sizden uzun zaman öönce tedavi olmuşunuz orada umarım hepiniz bebişinizi almışsınızdır kucağınızaa

Merhaba benimdesebepsiz
bir özelde aşılamam negatifhatta ohss ile sonuçlandı 1haftayattım hastanede
şimdi süleymaniyeyebaşladım ama yine aşılama dendi ptesi kontrolüme göre sanırım h.içi aşılamamyapılır çok heyecanlıyım
şener beyi çok sevdim çok iyi kibarbi dr
aşılama tutma ihtimali yüksekmi orada acaba
Ohss riskimden dolayı çok titiz davranıyoo

sizden uzun zaman öönce tedavi olmuşunuz orada umarım hepiniz bebişinizi almışsınızdır kucağınızaa
canım yakında hayırlısı olsun.malesef hala bebek sahibi olamadım bende.iki tüp bebek tedavisi gördüm şener beyda ama tabi tedavileri olumlu sonuçlanan arkadaşlar da oldu bu işler kısmet işi inş güzel sonuçlanır tedavin.

Arkadaşlar benim birkaç sorum olacak;
1-Tüp bebek raporu çıkartırken dış heyet mi yoksa orda mı yapıcamızı ne zaman belirtiyoruz.Atıyorum Dış heyet alırsak sonradan değiştirip orda yaptırabiliyoruz mu?
2- Eğer raporu çıkartırsak süleymaniye bze nekadar sonraya tüp bebek için rapor veriyor.?
3-Rapor çıkarmak kolay mı?

Arkadaşlar benim birkaç sorum olacak;
1-Tüp bebek raporu çıkartırken dış heyet mi yoksa orda mı yapıcamızı ne zaman belirtiyoruz.Atıyorum Dış heyet alırsak sonradan değiştirip orda yaptırabiliyoruz mu?
2- Eğer raporu çıkartırsak süleymaniye bze nekadar sonraya tüp bebek için rapor veriyor.?
3-Rapor çıkarmak kolay mı?
merhaba galiba hamilesiniz tüp bebeklemi hamile kaldınız ve nerede yaptırdınız

Hakkında hayırlısı benim ilkinde tutmamıştı, nasip ama memnunum ben hastaneden. İnş seninde işlerin rast gider.
inş canım inşaAllah bana oradakiler pek güven vermedi ama devlet hakkımı kullanmak istedim şener beyde çok tatlı bi doktor nasipte varsa olur :KK51:

Evt şener bey mükemmel. Hayırlısı inş.
hayırlısı en başta can sağlığı ben şu yumurta toplama işlemini merak ediyorum nasıl yapılıyor anestezi falan birde kaç yumurtanız oluştu kaç tanesi döllendi dondurma işlemi yapılıyormu bu hastanede

hayırlısı en başta can sağlığı ben şu yumurta toplama işlemini merak ediyorum nasıl yapılıyor anestezi falan birde kaç yumurtanız oluştu kaç tanesi döllendi dondurma işlemi yapılıyormu bu hastanede
Evt anestezi ile oluo, hiç birley hissetmiyorsun. Sadece kalabalıksa kişi sayısı orda biraz sıkıntı yaşayabilirsin. İki kişi aynı sedeyede dinleniyorsun. Yumurta sayısını ben tam hatırlamıyorum ama ilk denememde 3 tane kalan vardı 3. Güne bi tane transver edildi. Eğer a kaliteyseler transfer esnasında söylüyolar sana ve dondurabiliyorsun. Başka merak ettiğin bitşey varsa sorabilirisin

Evt anestezi ile oluo, hiç birley hissetmiyorsun. Sadece kalabalıksa kişi sayısı orda biraz sıkıntı yaşayabilirsin. İki kişi aynı sedeyede dinleniyorsun. Yumurta sayısını ben tam hatırlamıyorum ama ilk denememde 3 tane kalan vardı 3. Güne bi tane transver edildi. Eğer a kaliteyseler transfer esnasında söylüyolar sana ve dondurabiliyorsun. Başka merak ettiğin bitşey varsa sorabilirisin
teşekkür ederim canım evet biraz yoğun bi hastane Allah yardımcımız olsun inşAllah

Arkadaslar merhaba ben bisey sormak istiyorum. 2 basarisiz asilamam oldu simdi suleymaniye hastanesinde tup bebek denemek istiyorum ama ilk nerden basliycam bilen varmi. Yani randevumu alicam ve hemen tup bebek islemine aliyorlarmi?

Arkadaslar merhaba ben bisey sormak istiyorum. 2 basarisiz asilamam oldu simdi suleymaniye hastanesinde tup bebek denemek istiyorum ama ilk nerden basliycam bilen varmi. Yani randevumu alicam ve hemen tup bebek islemine aliyorlarmi?
Tüp bebek bölümünde evrak listesi var onlari yaptirip heyete sunuyosun cnm onlar karar veriyor sen naptin basladinmi oraya

canım benim sebepsiz infertilite 5 yıldır hiç korunmadık ama olmadı. 3 aşılama yaptırdık yine devlette oda olmadı.şimdi ben evraklarım testlerim her şey hazır 20 temmuzdan sonra gel teslim et dediler doktorlar izindeymiş ondan. yani bakalım hayırlısı olsun, salı gününü sabırsızlıkla bekliyeceğim artık senin sonucunu canım.
Merhabalar...aradan uzun zaman gecmis ama yazinizi okudum ve merak ettim..acaba cocugunuz oldu mu??

Back
X