Tüp Bebek Merkezleri süleymaniye de tüp bebek yaptıracaklar buraya

benim bitti dahiliyeden olumlu geçtim rapor hazırlandı o raporlar ankaraya mı gidiyo acaba tam bilmiyorum
adetin 2. günü gel dediler gittim kimseler yok orda 16 temmuzdan sonra gel dediler o zamanda adetimin günü değil
heralde diğer adetimin 2. günü giderim 5 ağustos gibi yaa biz şener beyle hiç yüz yüze gelemedik bile sen nasıl görüşebildin

benim bitti dahiliyeden olumlu geçtim rapor hazırlandı o raporlar ankaraya mı gidiyo acaba tam bilmiyorum
adetin 2. günü gel dediler gittim kimseler yok orda 16 temmuzdan sonra gel dediler o zamanda adetimin günü değil
heralde diğer adetimin 2. günü giderim 5 ağustos gibi yaa biz şener beyle hiç yüz yüze gelemedik bile sen nasıl görüşebildin

İlk muayenemi o yaptı canım benim ,ozaman aynı aşamadayız 16 sında rapor alıcam inşallah yalnız bana ilaçlar verdi birsürü sen ilaç kullandınmıki

hayır vermedi canım ama zannettiğime göre sorunlara göre peki hiç kilo verdin mi sen bizim sorunumuz eşimden kaynaklanıyo sizin ki ne? şimdi bizim raporlar tamam mı yani

yani raporu bize mi veriyolar onlarda mı kalıyo bu rapor işinden ben pek bişey anlamadım

Rapor orada kalacak canım sen sanırım reglinin 2. günü iğnelere başlayacaksın ve yumurta yeterl olgunluğua gelince toplanacak falan .malesef devlet hast. soru soramıyorsun sorduğundada yanıt alamıyorsun yaşayarak görücez.

hayır vermedi canım ama zannettiğime göre sorunlara göre peki hiç kilo verdin mi sen bizim sorunumuz eşimden kaynaklanıyo sizin ki ne? şimdi bizim raporlar tamam mı yani

Kilo verdim canım şu an itibari ile diyestisyenden geliyorum 79.900 gr :) muhtemelen orda 2 kilo fazla çıkıcam onların baskülü fazla tartıyor ama olacak rp. kısmetse 16 sında alıcam.
Sorun bende yaşla işgili yumurta rezervim azmış o sebepten direkt tüp yapıyorlar allah sonumuzu Ahsen hayırlı eylesin ne diim.Bebişlerimiz gelsin tüm isteyen bu yolda çaba harcayan herkes anne olsun ..........

hoş geldin canım öncelikle ne güzel dua etmişsin sabah sabah rabbim dualarını kabul etsin inş.

ecrincim sonuç malesef negatiff..bende salı günü hastanedeydim hepsi izine ayrılmıs.hastanede kimse yok,neden olmadı acaba diye konusacak bile bir Allah'ın kulunu bulamadım..sadece hemşirenin dediği 'tutmamıs canım'..sana söylemesi kolay tabi o kadar eziyeti sen çekmedin diyesim geldi içimden ama diyemedim..bogazıma birsey düğümlendi aglamamak için kendimi zor tuttum baskada birşey soramadan cıktım geldim..zaten o hemşirede bana meraklı değildi..işte hastanenin bu durumunu sevmedim,yapıyolar iyi güzel,muamelede güzel ama sonuc kısmında kimse seninle ilgilenmiyo..ve size ilginç birşey daha söyliyim benimle birlikte 3 arkadas daha bekliyodu ama kimsenin olmadı.. :(((

canım allah yardımcımız olsun kolay değil yaşadıklarımız ama birgün olacak ALLAH'ın izniyle üzülme sen, demekki daha zamanı değilmiş.devltte böyle kimsenin umurunda olmassın canım ama özellerde para tuzağı neyapabilirizki.gerçi tutmtmayacağı varsa tutmuyor zaten özelide devletide aynı zamanı gelmeyince olmuyor ne yapsak boş canım.

Kilo verdim canım şu an itibari ile diyestisyenden geliyorum 79.900 gr :) muhtemelen orda 2 kilo fazla çıkıcam onların baskülü fazla tartıyor ama olacak rp. kısmetse 16 sında alıcam.
Sorun bende yaşla işgili yumurta rezervim azmış o sebepten direkt tüp yapıyorlar allah sonumuzu Ahsen hayırlı eylesin ne diim.Bebişlerimiz gelsin tüm isteyen bu yolda çaba harcayan herkes anne olsun ..........

Amin inşallah canım eşinde sorun yok sanırım olur yaa şener hoca öyle dediyse sana yardımcı olur

Rapor orada kalacak canım sen sanırım reglinin 2. günü iğnelere başlayacaksın ve yumurta yeterl olgunluğua gelince toplanacak falan .malesef devlet hast. soru soramıyorsun sorduğundada yanıt alamıyorsun yaşayarak görücez.

bence doktorlar iyi de personel iyi değil dediğin gibi soru soramıyosun

kızlarr merhaba ay sizi görünce nasıl sevindim bende süleymaniyeye gidiyorum yani yeni başladım tüp bebek için evraklar istediler verecektim ama doktor izindeymiş 20sinden sonra gel dediler valla çok sevindim sizi görünce bende zeynep kamile gidenlerin topiğine dadanıp duruyordum ii oldu şimdi yazdıklarınızı tam okuyamadım ama sonra baştan sona okurum benim kilo ve kolesterol sorunum var dün tekrar kolesterole baktırayım dedim şimdi sonuçları almaya gidicem 258 di inşallah düşmüştür yaa

kızlarr merhaba ay sizi görünce nasıl sevindim bende süleymaniyeye gidiyorum yani yeni başladım tüp bebek için evraklar istediler verecektim ama doktor izindeymiş 20sinden sonra gel dediler valla çok sevindim sizi görünce bende zeynep kamile gidenlerin topiğine dadanıp duruyordum ii oldu şimdi yazdıklarınızı tam okuyamadım ama sonra baştan sona okurum benim kilo ve kolesterol sorunum var dün tekrar kolesterole baktırayım dedim şimdi sonuçları almaya gidicem 258 di inşallah düşmüştür yaa

Hoş geldin sevilcim ilk başladığımda bende senin gibiydim süleymaniyeyi gördüğüm yere atlamıştım ama burası çok sıcak iyi dostluklar olacak zannımca,16 sında şener bey gelicek dediler bana bilgin olsun canım bir de kilo demişsin aman diiim 79 olmayınca iç heyet rp. vermiyo dahiliye önlemini al canım tecrübe ile sabittir:)
Tedavimiz hayırlı olsun kucağımız bebişle dolsun

hoş geldin canım,ay ne güzel çoğalıyoruz kızlar maşaallah.canım banada 20sinden sonra evraklarını al gel dediler.

kızlar bebişlerimizi kucağımıza alana kadar bırakmayalım birbirimizi inşaallah.

Back
X