Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba..hepinizin bayramı kutlu olsun :)
uzun zamandır yokum buralarda gelmemek ve tüp bebekle ilgili bişeyler yapmamaya ve duymamaya karsı kendime söz vermiştim ama sizleri merak ettim dayanamadım geldim :) ays arkadasım hiç üzülme ve benden sana bir arkadas tavsiyesi merkez değiştirmen ama yine en dogru kararı sen vereceksin canım.
daha neler yapıyorsunuz kızlar?ben bir süre hiçbişey yapmamaya karar verdim ama bu seferde eşim rahat durmuyor hadi hastaneye gidelim deneyelim tekrar diye..merkez arastırıyorum ufak ufak ama aklımda hep umut tüp bebek var,bakalım nasipte neresi varsa...napalım bizimde nasibimiz bebişleri aramakmiş..ama ben Rabbimden gelenede gelmeyenede raziyim,en iyisini o bilir :) inş hepimizin kucakları bebiş dolar ikizler,üçüzler hadi nerdesiniz anneleriniz burda sizi bekler... :)
kızlar hakkınızda hayırlısı olsun imkanınız varsa dışarda denemek muhakak daha iyidir inş. en kısa zamanda müjdeli haberlerinizi duyurursunuz burdan bizlere .rabbim gönlünüze göre versin inş. ama arasıra yazın habersiz bırakmayın beni olurmu????
Harkese iyi bayramlar kızlarrrrrrrrrrrrr.
Süleymaniye ile ilişiğim kesildi yaşım kurtarmadığı için 2. deneme orada olmayacak . Şu an akışına bıraktım kafamda memorial var para bulursam orada deniycem. kendinize iyi bakın
kızlar bugün aşılama çıkan raporumu aldım ilaçlarımmıda aldım ama iğne bulamadım insülin iğnesi aldım mecburen fostimon ve coraspin verdiler haftaya tekrar gideceğim bakalım yumuş oluşacakmı
hayırlı olsun canım inş. kaliteli yumuşların olur ve bebişine yada bebişlerine kavuşursun...
bende süleymaniyeye tüp bebek raporu için başvurdum ilk gün 7 tüp kan aldılar eşime ve bana randevu verdiler 2 kere özelde aşılama oldum acaba kabul ederlermi bide 2.5 yıllıkı evliyim acaba rapor çıkarmı arkadaşlar
arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi için süleymaniye ye gidicem. devlette 2 kez aşılama oldum. doktorum bu son seni tüpe göndericem dedi. benim bütün tetkiklerim var. acaba yeniden yapacaklar mı bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen.
Ben geçen gün gittim tadilat var diye zeynep kamile yolluyorlar hastaları haberiniz olsun kızlar
öyle dedilerse başlamışlardır benim geçen dediğim 20 günü geçmiştir canım hakkımızda hayırlısı olsun bakalımdaha bugün aradım adetin 3. günü gel dediler. hiç bir şey söylemediler.. orası çok uzak..(