• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri süleymaniye de tüp bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar ramazan bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim inş.

Son düzenleme:
kızlar merhaba..hepinizin bayramı kutlu olsun :)
uzun zamandır yokum buralarda gelmemek ve tüp bebekle ilgili bişeyler yapmamaya ve duymamaya karsı kendime söz vermiştim ama sizleri merak ettim dayanamadım geldim :) ays arkadasım hiç üzülme ve benden sana bir arkadas tavsiyesi merkez değiştirmen ama yine en dogru kararı sen vereceksin canım.
daha neler yapıyorsunuz kızlar?ben bir süre hiçbişey yapmamaya karar verdim ama bu seferde eşim rahat durmuyor hadi hastaneye gidelim deneyelim tekrar diye..merkez arastırıyorum ufak ufak ama aklımda hep umut tüp bebek var,bakalım nasipte neresi varsa...napalım bizimde nasibimiz bebişleri aramakmiş..ama ben Rabbimden gelenede gelmeyenede raziyim,en iyisini o bilir :) inş hepimizin kucakları bebiş dolar ikizler,üçüzler hadi nerdesiniz anneleriniz burda sizi bekler... :)

kızlar merhaba..hepinizin bayramı kutlu olsun :)
uzun zamandır yokum buralarda gelmemek ve tüp bebekle ilgili bişeyler yapmamaya ve duymamaya karsı kendime söz vermiştim ama sizleri merak ettim dayanamadım geldim :) ays arkadasım hiç üzülme ve benden sana bir arkadas tavsiyesi merkez değiştirmen ama yine en dogru kararı sen vereceksin canım.
daha neler yapıyorsunuz kızlar?ben bir süre hiçbişey yapmamaya karar verdim ama bu seferde eşim rahat durmuyor hadi hastaneye gidelim deneyelim tekrar diye..merkez arastırıyorum ufak ufak ama aklımda hep umut tüp bebek var,bakalım nasipte neresi varsa...napalım bizimde nasibimiz bebişleri aramakmiş..ama ben Rabbimden gelenede gelmeyenede raziyim,en iyisini o bilir :) inş hepimizin kucakları bebiş dolar ikizler,üçüzler hadi nerdesiniz anneleriniz burda sizi bekler... :)

Harkese iyi bayramlar kızlarrrrrrrrrrrrr.
Süleymaniye ile ilişiğim kesildi yaşım kurtarmadığı için 2. deneme orada olmayacak . Şu an akışına bıraktım kafamda memorial var para bulursam orada deniycem. kendinize iyi bakın

kızlar hakkınızda hayırlısı olsun imkanınız varsa dışarda denemek muhakak daha iyidir inş. en kısa zamanda müjdeli haberlerinizi duyurursunuz burdan bizlere .rabbim gönlünüze göre versin inş. ama arasıra yazın habersiz bırakmayın beni olurmu????

kızlar hakkınızda hayırlısı olsun imkanınız varsa dışarda denemek muhakak daha iyidir inş. en kısa zamanda müjdeli haberlerinizi duyurursunuz burdan bizlere .rabbim gönlünüze göre versin inş. ama arasıra yazın habersiz bırakmayın beni olurmu????

yazarım tabi ecrincim allah hepimze en hayırlısını en güzelini nasip etsin inşallah

Harkese iyi bayramlar kızlarrrrrrrrrrrrr.
Süleymaniye ile ilişiğim kesildi yaşım kurtarmadığı için 2. deneme orada olmayacak . Şu an akışına bıraktım kafamda memorial var para bulursam orada deniycem. kendinize iyi bakın

hayırlısı olsun inşallah paranı denkleştirirsin bir an önce bebişine kavuşursun

kızlar bugün aşılama çıkan raporumu aldım ilaçlarımmıda aldım ama iğne bulamadım insülin iğnesi aldım mecburen fostimon ve coraspin verdiler haftaya tekrar gideceğim bakalım yumuş oluşacakmı

kızlar bugün aşılama çıkan raporumu aldım ilaçlarımmıda aldım ama iğne bulamadım insülin iğnesi aldım mecburen fostimon ve coraspin verdiler haftaya tekrar gideceğim bakalım yumuş oluşacakmı

hayırlı olsun canım inş. kaliteli yumuşların olur ve bebişine yada bebişlerine kavuşursun...

hayırlı olsun canım inş. kaliteli yumuşların olur ve bebişine yada bebişlerine kavuşursun...

çok sağol canım bu tedavi ile ilk defa sol tarafımda yumurta oluştu yani oluşuyordu büyümüyordu bu sefer büyüdü çok mutlu oldum sol taraftaki yumurta büyümüyor diye çok üzülüyordum sen ne yaptın canım ne aşamadasın

arkadaşlar merhaba. bende süleymaniyeye tüp bebek için başvurdum. yaptırmamız gereken tahlilleri ve evrakları söylediler. 2 ay içinde evrakları toparladık. sadece rahim filmim kaldı, devlet yoğun olduğu için özelde yaptıracağın rahim filmimi. benim merak ettiğim mesele şu:

1-evrakları teslim ettikten ne kadar süre sonra bizi arayıp sonucu bildiriyorlar ( yani tüpmü, aşılamama vs..) ( ki benim tüp bebek olacak, başka doktora gösterdim sonuçlarımızı
2-eğer tüp bebeğe karar verilirse ne kadar süre sonra tedavi için çağırıyorlar.
3-bana hastanede kimse tüp bebeği burda mı yaptıracaksın, dışarıda özelde mi diye sormadı. yani ben ilk denemeyi süleymaniyede , ikinciyi özelde yaptırmak istersem ne yapmam gerekir
4-bizim sorunumuz eşimin spermlerinin çok az olması ve hareketliliği pek olmaması. süleymaniyede hangi teknikler kullanılıyor. yani IMSI tekniği dediğimiz spermleri büyüterek özel olarak seçme tekniği var mı????

lütfen tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum

bende süleymaniyeye tüp bebek raporu için başvurdum ilk gün 7 tüp kan aldılar eşime ve bana randevu verdiler 2 kere özelde aşılama oldum acaba kabul ederlermi bide 2.5 yıllıkı evliyim acaba rapor çıkarmı arkadaşlar

bende süleymaniyeye tüp bebek raporu için başvurdum ilk gün 7 tüp kan aldılar eşime ve bana randevu verdiler 2 kere özelde aşılama oldum acaba kabul ederlermi bide 2.5 yıllıkı evliyim acaba rapor çıkarmı arkadaşlar

Bende özelde aşılama oldum ama boş yere oldum özelde olunan aşılama geçersiz sayılıyor

merhaba arkadaşlar kimse yok galiba ama dışarda iki kere tüp bebek denedim 3. de rapor almakistiyorum acaba verirlermi tek tüpüm kapalı..yoksa laparoskopimi isterler..

arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi için süleymaniye ye gidicem. devlette 2 kez aşılama oldum. doktorum bu son seni tüpe göndericem dedi. benim bütün tetkiklerim var. acaba yeniden yapacaklar mı bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen.

arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi için süleymaniye ye gidicem. devlette 2 kez aşılama oldum. doktorum bu son seni tüpe göndericem dedi. benim bütün tetkiklerim var. acaba yeniden yapacaklar mı bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen.

Ben geçen gün gittim tadilat var diye zeynep kamile yolluyorlar hastaları haberiniz olsun kızlar

Back
X