Süleymaniye devlet hastanesinde tüp bebek deneyenler.

Chickennova

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
8.566
14.387
248
Merhaba, dosyamı üç hafta önce açtırdım. 4 ekim e gün verdiler. 4 ekimden 10 gün öncede 182 yi arayarak anastezi bölümünden randevu almamı istediler. İlgili bir arkadaş vardı git gel konuşmaya basladık. 4 ekimde protokol kararı açıklanacak dedi. Sormak istediğim süreç, ilgililer mi, kaç tl para tutmakta.

Merhaba benim de evraklarım hazır pazartesi teslim edicem siz evraklarinizi teslim ettiğinizde ne için gün verdiler direk tüp bebek için mi

Evraklarınızı hazırladıktan sonra dosya açılıyor yan binada iki onay daha yapacaksınız, bu işlemler bittikten sonra gün verecekler. Verdikleri gün heyet kararının açıklanması için yani tamamen prosedür.
Daha sonra tekrar kan vereceğiz psikolog ekg yapılacak problem çıkmazsa ( orada tanıştığım bir kişide çıktı ) tüp bebek için yolculuk başlayacak.

Teşekkürler cevabınız için
Dış heyet raporu icindemi bu prosedürler uygulanıyor yoksa direkt raporu verip özele gidiyormuyuz bi bilginiz var mı

Çok soru sordum kusura bakmayın ben devletten dış heyet raporu alıp özelde yaptırmak istiyorum hemen vermezlermi raporumu banada gün verip bekletirler mi acaba

Dış heyet raporu çıkaranlar vardı beş altı tüp kan eşinin sperm testi bi kaç gün gidip geliyorsun, neden dışarda yaptıracaksın ki sacmalama, Süleymaniye devlet hastanesinin aletleri yeni, fetö olayları varya 15 temmuz, İstanbul tüp bebek vardı, bir ortaklari fetöcüymüş devlet hastaneye el koydu. Ordaki tüm tüp bebek makinelerini ve aletleri Süleymaniye devlet hastanesine gönderdiler. Sakın dışarda yaptırma kuş kondurmuyor dışardakiler, ben İstanbuldaki tüm tüp bebek merkezlerini gezdim hic birine aklım yatmadı. Yapacakları senden yumurta toplanacak, eşinden sperm alınacak döllenecek. Dışarda yapılacak olan aynı ve Süleymaniye devlet hastanesindeki makineler özel merkezlerdekilerle aynı.

Son düzenleme:
Dış heyet raporu çıkaranlar vardı beş altı tüp kan eşinin sperm testi bi kaç gün gidip geliyorsun, neden dışarda yaptıracaksın ki sacmalama, Süleymaniye devlet hastanesinin aletleri yeni, fetö olayları varya 15 temmuz, İstanbul tüp bebek vardı, bir ortaklari fetöcüymüş devlet hastaneye el koydu. Ordaki tüm tüp bebek makinelerini ve aletleri Süleymaniye devlet hastanesine gönderdiler. Sakın dışarda yaptırma kuş kondurmuyor dışardakiler, ben İstanbuldaki tüm tüp bebek merkezlerini gezdim hic birine aklım yatmadı. Yapacakları senden yumurta toplanacak, eşinden sperm alınacak döllenecek. Dışarda aynısı yapılır ve Süleymaniye devlet hastanesindeki makineler özel merkezlerdekilerle aynı.
6 senelik evliyiz daha fazla beklemek istemedik devlette en az 1 sene sıra var diye biliyordum siz şimdi ekimde kuruldan gectiginiz zaman vericeklermi tüp bebek için gün tam anlamadım

6 senelik evliyiz daha fazla beklemek istemedik devlette en az 1 sene sıra var diye biliyordum siz şimdi ekimde kuruldan gectiginiz zaman vericeklermi tüp bebek için gün tam anlamadım
Valla o süreci yaşamadım 4 ekimden sonra göreceğim. Tatlım bu iş tamamen rant olmuş, ne yapıyorlarda dışarda özel merkezlerde 7 bin tüp bebek ücreti ilaçlar ve dondurma bize ait 10 bin tlye patlıyor. Bi bayan vardı. Verilen günden önce gelmişti tüp bebeğime başlamısınız farklı bir durumu vardı. Doktor Şener bey var iyidir tamam dediler yaptılar tüm yapılması gerekenleri ama troid ve ekg de sorun çıktı ilaç tedavisine başlandı triod için ekg içinde stren yapma demisler. Sorun çıkmasaydı başlanacaktı onun tüp bebeğine sen yazılanlara bakma.

Tes
Valla o süreci yaşamadım 4 ekimden sonra göreceğim. Tatlım bu iş tamamen rant olmuş, ne yapıyorlarda dışarda özel merkezlerde 7 bin tüp bebek ücreti ilaçlar ve dondurma bize ait 10 bin tlye patlıyor. Bi bayan vardı. Verilen günden önce gelmişti tüp bebeğime başlamısınız farklı bir durumu vardı. Doktor Şener bey var iyidir tamam dediler yaptılar tüm yapılması gerekenleri ama troid ve ekg de sorun çıktı ilaç tedavisine başlandı triod için ekg içinde stren yapma demisler. Sorun çıkmasaydı başlanacaktı onun tüp bebeğine sen yazılanlara bakma.
Teşekkürler cevaplariniz için bende tam karar veremedim beylikdüzü medicanada dış heyet raporlu 3 bin liraymis bize çok uygun geldi bir tanıdık 1 buçuk sene önce bu fiyata yaptırmış biz de orda yaptiralim dedik hayırlısı artık hepimiz için allah istiyen herkeze nasip etsin

Ben İstanbul'da infertilitesi olan devlet hastanesi ve özel tüp bebek merkezlerinden görmediğim yer kalmadı. Ameliyatımı da Hasekide yaptılar. Ameliyatımda kızmıştım bazı şeylere ama doğru yapmışlar. Ve devlet hastanesindeki her doktoru demiyorum ama canı gönülden işini yapan doktorlardan öğrendim tüm doğru bilgileri. Sadi konuk, haseki, bezmialem, Zeynep Kamil, bahçeci tüp bebek, eurofertil tüp bebek, İstanbul tüp bebek ve özel bi kaç dr ye gittim. Araştırdım okudum su an konuştuğum doktorlar oooo sen tıp oku diyorlar. Geçen bi doktora nasıl tüp bebek gurusu olmayayım su bebek olayı yüzünde hayatımız karardı dedim. Haklısın diyorlar.

Ben İstanbul'da infertilitesi olan devlet hastanesi ve özel tüp bebek merkezlerinden görmediğim yer kalmadı. Ameliyatımı da Hasekide yaptılar. Ameliyatımda kızmıştım bazı şeylere ama doğru yapmışlar. Ve devlet hastanesindeki her doktoru demiyorum ama canı gönülden işini yapan doktorlardan öğrendim tüm doğru bilgileri. Sadi konuk, haseki, bezmialem, Zeynep Kamil, bahçeci tüp bebek, eurofertil tüp bebek, İstanbul tüp bebek ve özel bi kaç dr ye gittim. Araştırdım okudum su an konuştuğum doktorlar oooo sen tıp oku diyorlar. Geçen bi doktora nasıl tüp bebek gurusu olmayayım su bebek olayı yüzünde hayatımız karardı dedim. Haklısın diyorlar.
Şimdi ben hiç medicana yla özelle felan ugrasmiyim devlette bekliyimmi ozaman

Tes

Teşekkürler cevaplariniz için bende tam karar veremedim beylikdüzü medicanada dış heyet raporlu 3 bin liraymis bize çok uygun geldi bir tanıdık 1 buçuk sene önce bu fiyata yaptırmış biz de orda yaptiralim dedik hayırlısı artık hepimiz için allah istiyen herkeze nasip etsin
Valla dışarda tamamen yalan dolan yok 24 saat sperm izleme embriyo izleme, yok bilmem ne. Devlette böyle sacma konusmalara yer yok. Yoğun zaten her seyi kısa net doğru anlatıyorlar.

Valla dışarda tamamen yalan dolan yok 24 saat sperm izleme embriyo izleme, yok bilmem ne. Devlette böyle sacma konusmalara yer yok. Yoğun zaten her seyi kısa net doğru anlatıyorlar.
Yanlış anlamassaniz sorun kimde esinizdemi sizdemi benim eşimde sorun sperm düşüklüğü var

Şimdi ben hiç medicana yla özelle felan ugrasmiyim devlette bekliyimmi ozaman
Bekle cnm bi kac kisiyle konustum 1500 tl tuttu diyorlardı tüp bebek için. Eşimle evde göbek attık ( mecazi olarak) kredi cekip 10 bin tl ödeyecektik. Devletin gözünü seveyim valla bak uzatmadan sonuca gidiyorlar. Birde dışarda da yaptırsan devlette de tutma şansı % 60 / 50 hiç dışarda yaptırma. Çok süslü kelimelerle şöyle böyle diyorlar ama araştırınca öğreniyorsun herşeyi.

Bekle cnm bi kac kisiyle konustum 1500 tl tuttu diyorlardı tüp bebek için. Eşimle evde göbek attık ( mecazi olarak) kredi cekip 10 bin tl ödeyecektik. Devletin gözünü seveyim valla bak uzatmadan sonuca gidiyorlar. Birde dışarda da yaptırsan devlette de tutma şansı % 60 / 50 hiç dışarda yaptırma. Çok süslü kelimelerle şöyle böyle diyorlar ama araştırınca öğreniyorsun herşeyi.
1500 lira ya krediye neden 10 bin oduyeceksiniz merak ettim şimdi

Yanlış anlamassaniz sorun kimde esinizdemi sizdemi benim eşimde sorun sperm düşüklüğü var
Esimin spermlerinin morfolojileri bozuk ve hareketliliği düşük yani senin gibi, benimde bi tüpüm dogustan kapalı. (Karın zarlarim yapışıkmış ve girmis durumda buda dogumumu kesinlikle normal yolla yapmama sebep, rahmim karın zarina yapisik ayirdilar ama o hamile olmama engel degil). Bi kere hamile kaldım düşük yaptım.

Tmm pardon yanlış okumuşum ben tamam bizde bekliyelim ozaman devlette ne zaman sıra gelirse artık
Bekle cnm ben aletleri öğrenince sevinçten gözlerim döndü. Bide şöyle bişey var. Özel merkezlerdeki tüm doktorlar devlet Hastanesi'nde öğreniyor herşeyi sonrasında devlette çalışmak istemeyenler ayrılıyor.

Bekle cnm ben aletleri öğrenince sevinçten gözlerim döndü. Bide şöyle bişey var. Özel merkezlerdeki tüm doktorlar devlet Hastanesi'nde öğreniyor herşeyi sonrasında devlette çalışmak istemeyenler ayrılıyor.
Evet haklısınız hayırlısı artık evraklarimi verince bana ne zamana gün vercekler cokmerak ediyorum inşallah 1.2 aya hemen verirler çok sabirsizim ben ya hemen olsun istiyorum birde benim eşim polis memuru tahini çıkmasından korkuyorum nisanda mayısta gidebiliriz buralardan bir an önce allahin izniyle hamile kalıp öyle gitmek istiyorum en azından

Back
X