Süleymaniye devlet hastanesinde tüp bebek deneyenler.

Evet haklısınız hayırlısı artık evraklarimi verince bana ne zamana gün vercekler cokmerak ediyorum inşallah 1.2 aya hemen verirler çok sabirsizim ben ya hemen olsun istiyorum birde benim eşim polis memuru tahini çıkmasından korkuyorum nisanda mayısta gidebiliriz buralardan bir an önce allahin izniyle hamile kalıp öyle gitmek istiyorum en azından
İnş inş hamile kalırız. Kovalarca göz yaşı döktüm. Saç kalmadı stresten kafamda. Psikolojim yerlerde. Allah'ım yardımcımız olsun. Bugün meryem süresini katıla katıla ağlayarak okudum. İnş rabbim hayırlısı ise tez vakitte nasip etsin.

İnş inş hamile kalırız. Kovalarca göz yaşı döktüm. Saç kalmadı stresten kafamda. Psikolojim yerlerde. Allah'ım yardımcımız olsun. Bugün meryem süresini katıla katıla ağlayarak okudum. İnş rabbim hayırlısı ise tez vakitte nasip etsin.
Amin inşallah sizinle tanistigima çok memnun oldum hayırlı geceler

Merhaba biz beylikdüzü madicana selman laçin ile anlaştık orda yaptiricagiz inşallah bayramdan sonra dış heyet raporumuzu çıkartıp oraya gidicez paylaşmak istedim fiyatida uygun geldi bize 3100 lira tüp bebek +ilaç lar 900 felan tutuyormuş toplam 4000 lira yani hayırlısı olsun artık hepimiz için

Merhaba biz beylikdüzü madicana selman laçin ile anlaştık orda yaptiricagiz inşallah bayramdan sonra dış heyet raporumuzu çıkartıp oraya gidicez paylaşmak istedim fiyatida uygun geldi bize 3100 lira tüp bebek +ilaç lar 900 felan tutuyormuş toplam 4000 lira yani hayırlısı olsun artık hepimiz için
Kesin ve net olarak ilaç parası vermeleri cok enteresan geldi. Çünkü kullanacağın ilaçlar kişinin yumurtasının özelliğine göre değişir. Ve bu güne kadar görüştüğüm özel yada devlet hastanesi hepsi aynı şeyi söyledi. 800 ile 2500 TL arası dendi.

Kesin ve net olarak ilaç parası vermeleri cok enteresan geldi. Çünkü kullanacağın ilaçlar kişinin yumurtasının özelliğine göre değişir. Ve bu güne kadar görüştüğüm özel yada devlet hastanesi hepsi aynı şeyi söyledi. 800 ile 2500 TL arası dendi.
2500 tl direkt özel olarak alırsan o fiyatlara cikabiliyormus sgk ile reçeteye yazılacağı için farkini oduyecegiz sadece farkında mümkün değil o fiyatlar tutmaz miş neyse gidip görcez bakalım ne olcak ne bitcek hayırlı akşamlar

2500 tl direkt özel olarak alırsan o fiyatlara cikabiliyormus sgk ile reçeteye yazılacağı için farkini oduyecegiz sadece farkında mümkün değil o fiyatlar tutmaz miş neyse gidip görcez bakalım ne olcak ne bitcek hayırlı akşamlar
Herkes sonuçta istediği hastaneyi seçecek, yaşayıp göreceksin süreci.

Arkadaslar merhaba
Ben hastane arayısındayım bezmialemde bi doktor vardı ama ayrıldı özel doktorlar cok para belimiz bükülcek resmen devlet hastanesi arıyorum rapor cıkar belki diye ama çok güvensizim bakalım şimdi özelde iki doktor arasında kaldım ne yapıcam bilemiyorum bu ay baslıcam tedaviye ben daha yeniyim yani

Dış heyet raporu çıkaranlar vardı beş altı tüp kan eşinin sperm testi bi kaç gün gidip geliyorsun, neden dışarda yaptıracaksın ki sacmalama, Süleymaniye devlet hastanesinin aletleri yeni, fetö olayları varya 15 temmuz, İstanbul tüp bebek vardı, bir ortaklari fetöcüymüş devlet hastaneye el koydu. Ordaki tüm tüp bebek makinelerini ve aletleri Süleymaniye devlet hastanesine gönderdiler. Sakın dışarda yaptırma kuş kondurmuyor dışardakiler, ben İstanbuldaki tüm tüp bebek merkezlerini gezdim hic birine aklım yatmadı. Yapacakları senden yumurta toplanacak, eşinden sperm alınacak döllenecek. Dışarda yapılacak olan aynı ve Süleymaniye devlet hastanesindeki makineler özel merkezlerdekilerle aynı.
Merhaba cnm doktor nasıl di ilgileniyor muydu

Merhaba cnm ben de aynj sorunları yaşıyorum sen tedaviye başladınız mi
Cnm Suleymaniye gitme berbat.
Doktorlar tüp bebeğin hic bir şeyini bilmiyorlar.
Çapa tıp fakültesine git.
Ya da Bezmiâlem e git ( Bezmiâlem ekstra paralı yanlız )
Süleymaniye ye sadece rapor cikarmak için gidilir.

Cnm Suleymaniye gitme berbat.
Doktorlar tüp bebeğin hic bir şeyini bilmiyorlar.
Çapa tıp fakültesine git.
Ya da Bezmiâlem e git ( Bezmiâlem ekstra paralı yanlız )
Süleymaniye ye sadece rapor cikarmak için gidilir.
Yeni zamanda mi gittin Süleymaniye ye canım ben özelde bi doktor la görüşüyorum ama çok pahali bana tüp bebek yaparsan 8 anca çıkarsın vb diyor devlette yapmak istiyorum ama bilmiyorum iyi bi hastane denk gelirse

Yeni zamanda mi gittin Süleymaniye ye canım ben özelde bi doktor la görüşüyorum ama çok pahali bana tüp bebek yaparsan 8 anca çıkarsın vb diyor devlette yapmak istiyorum ama bilmiyorum iyi bi hastane denk gelirse
Cnm özelden yazıyorum sana.

Kızlar bnde süleymeniye rapor için basvuruyrm evrak toplama aşamasndayım. Özelde ıkı tüp bebel yaptrcm 3. Tüp bebek dıs heyet raporu almk istyrm. Ama ilk önce aşılama sartı koyacaklar diye cok tedirgnm. Dışarıda tüp bebek yaptrmıa olmamın bir anlamı yokmus sgk girişli olmadgı için devlet onları dıkkate almıyrmus. Hastanedeki doktrlar cok suratsız ve kabalar soru fln sormak hak getire yüzüne bile bakmıyorlar. Her devlet hastanesi boyle degildr bnce buranın ekibi ayrı suratsız bnde raporu alıp cekip gidecgim sabretmeye calısyrm. Ama aşılama yapacaklarsa birkaç ay daha tahammüş etmem gerekeck. Direkt tüp bebek raporu alan varsa hangi sartlarda aldı hangi soruna direkt tüp bebek raporu veriyorlar bilgisi olan varsa yazabilirmi

Back
X