Tüp Bebek Merkezleri süleymaniye doğumevi tüp bebek ünitesi

süha bey artık orada değil zaten,medicana bahçelievler hastanesinde tüp bebek bölüm başkanı,1 ay önce görüştüm kendisiyle daha doğrusu aynı hastanedeki doktorum rahim filmimi inceledikten sonra ameliyata gerek yok ama birde proförümüz süha bey incelesin demişti ki rahim filmi sonucumda tüplerin ikisininde açık olduğu radyolog doktor tarafından rapor edilmesine rağmen süha bey ameliyat yapalım demişti,kafam karışmıştı ve vazgeçtim ,gitmedim bir daha,belki şimdi süleymaniye doğum evi kendini düzeltmiş olabilir ,umutsuzluğa kapılma,biraz daha araştırma yap,Allah yardımcımız olsun a.s.

dönecim bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim bursadan gelecem maddi imkanlar ona göre tabiiki medıcana yamı gitsem yoksa süleymeniyeyemi şaşırdım yoksa doktorun muayehanesinemi gitsem sen nasıl bi yol izledin lütfen bana yardımcı olur artık kalbim acımaya canım yanmaya başladı

kadriyecim benderimki süha dr dan şaşma
çokiyi

ben çok dr gezdim çokparam gitti
ensonunda süha beyle karşılaştık çokşükür buişin ehliderim şaşma

nergiz nasılsın raporun çıktımı

selam arkadaşlar bende medıcana yı suha beyı düşünüyorum ama karar veremedim henüz 4. denemem olucak çünkü.napsam bilemiyorum

bende süleymaniyeye dış heyet raporu için başvurumu yaptım heyet raporu alıp allah nasip ederse Memorialde tüpbebek yaptırmak istiyorum raporum olursa memorilde Çok uygun fiyata tüp yaptırabiliyoruz...
Süleymaniyeye rapor için pazartesi başvurdum aynı Gun benden kan aldıar usg ile baktılar rahim filmim 6aylıktı gerek gormediler.. eşimede 27 ağustosa Günverdiler..onunda Hormon ve spermiyogramına Bide kendileri Bakcaklarmış onunda tahlileri Çıkınca Tüm tahliller Toplanıp dosyamız açılmış olcak sora allah nasip ederse Ekim gibi çıkar raporum Diyorum inşallahhhhhhh ...çok ilgili doktorlar ama çok kalabalık bi hastane ben sabah 8de gittim öğlen 3de ancak çıkabildim hep sıra hep sıra...
ordaki bayanlarla Sohbet ettim kimi aşılama Kimi tüpbebk için gelmiş ve memnunlar burdan tüpbebek tutan Çok var dediler. ama çok kalabalık tüp için seneye ancak sıra veriler ben Bile Sadece dışheyet raporu için başvurdum 5-6 ayda çıkar dediler işte ...
ama Doktorla Yine diyorum çok ilgili Hastalarla..!!!
özel olsa bukadar ilgili olurlar şaşırdım...

heyet raporunu süleymaniye den çıkartmak ne kadar sürüyor bileniniz varmı arkadaşlar lütfen yazın

kadriyecim bursa dan gelicem demişsin mahsuru yoksa sorabilirmiyim bursa da kı tüpbebek merkezlerini araştırdınmı? başarı oranları nedir acaba?cevaplarsan sevinirim.

döne cim ben daha önce süleymaniye den rapor çıkarttım ama kullanmadım raporu şimdi onu yenileticem daha çabuk çıkabilirmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…